- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Egy adott billentyűnél lehet, hogy 3 vagy 4 gomb működik egyszerre, és másik 3-4 viszont nem. Billától függ, hogy milyen kombók mennek egyszerre, és milyenek nem.
A gyártók részéről viszont bunkóság, hogy nem tudnak ilyesmire odafigyelni. Nem mintha a billa olyan összetett cucc volna, hogy ne lehetne könnyen megoldani szvsz. -
Tottu
senior tag
És az mitől lehet hogy pl: a NFS-ben egyszerre nyomom a gázt+nitrot+kanyarodok jobbra.Ez tökéletsen müxik.DE amikor ballra akarnák kanyarodni akkor az már nem müxik.
Ötlet? -
eddie303
őstag
Emlékszem, ismerõs használt annak idején 4486/66 mellé régi AT-s billentyũetet, aszem 83 vagy 84 gombosat. Kérdeztem, hogy miért? Azt mondta, hogy Mortalban akár rá is könyökölhettél az egészre, ha a numpadot nem könyökölted le, lehetett azon a részén még játszani. S ezt ki is próbáltuk. Már csak az a kérdés, hogy melyik múzeumban lehet ilyent még kapni? Mert AT->PS2 átalakító kerül még...
-
pallmallka
tag
válasz
pallmallka #16 üzenetére
Jah és akit érdekli esetleg a fenti cucc annak took hozni 115 EURO-ért. (28750FT)
(15 EURO= ennyivel beszáll az utiköltségbe)
Logitech Cordless Desktop 4 Bluetooth = Bill, MX900 egér, Tölt, Aksi, Bluetooth Hub (www.logitech.hu) 5év gar!
[Szerkesztve] -
pallmallka
tag
Az lenne a kérdésem h valaki tudja-e h a Logitech Cordless Desktop for Bluetooth szetben található bill. mit bir ilyen szempontbol? Most mekk ausztriába és nem szeretnek kidobni csak ugy 100 EURO-t ha utanna nem tudok jáccani akkor megut a guta
Szal tapasztalatokat várokTHX
-
Superman
nagyúr
Ez mind rendben is van, elolvastam a hozzászólásokat, de az én esetem még cifrább. Én nem UT-zek, nem nyomok le egyszerre 4-5 billentyűt a keyboardon, mégis probléma van vele.
Akkor jelentkezik, ha csatlakoztatom az alaplapi USB portba a kormányomat, bár néha akkor is egyszerűen megbolondul, ha az asztalról leteszem a PC tetejére. Elkezd sípolni, csipogni és természetesen az egér, ilietve a képernyő is lefagy, megmerevedik az idejére. Van amikor magától megszűnik, van amikor mozgatásra, de van, amikor csaka gép újraindítása segít, néha az sem.
A billentyűzet egy ITRust multimédiás billentyű rádiós egérrel és jól funkcionál, kivéve ezt. Mi lehet a megoldás? -
dabadab
titán
Minden billentyuzetnel bill fuggo, ugyanis a PC-s billentyuzetek ugy mukodnek, hogy igazabol egy kis szamitogep van bennuk, ami a lenyomott billentyuk alapjan kuldi a kodokat at a droton - es hat attol fuggoen, hogy hogy sikerul ezt HW+SW szempontbol implementalni, attol fugg, hogy hany egyszerre lenyomott billentyut tud jelenteni.
A Commodore 64 ilyen szempontbol sokkal jobb volt, ott egy 8x8-as matrixba voltak szervezve a billentyuk, es szepen lehetett latni, ahogy az egyes billentyukhoz tartozo bitek valtoztak -
Panther
HÁZIGAZDA
Nálunk is osztottképernyős autóversenynél volt ilyen gond, meg esetleg Fifa-nál. (Jobbra + fel + fut + lő) Ehh....
-
aDM|RaL^
őstag
ut-zás közbe sose csordult még tulll.
-
Zedisdead
tag
Ide egy Mortal Kombatost, én úgysem billentyűzettel játszom
ááááááááááá nem akartam kétszer!!!
[Szerkesztve] -
Zedisdead
tag
Ide egy Mortal Kombatost, én úgysem billentyűzettel játszom
-
NEOX
csendes tag
Hali!
Nekem is ez a gondom, hogy pl. a Toca Race Driver osztott képernyőn nálam símán fut, mindenféle billentyű-összeakadás nélkül, haveromnál pedig egy kanyart nem lehet bevenni, mert ha sok gomb van benyomva, akkor nem lehet kanyarodni. Viszont ennek ellenére nálam az F1 Racing Championship-et nem lehet játszani osztott képernyőn, épp az említett hibák miatt. Szóval mit csináljak? Vegyek másik billentyűzetet? Esetleg valahogy nem lehet megnövelni a billentyű bufferét a Windows alatt?
HELP!
NEOX -
dnacrew
tag
Köszönöm a válaszokat!
ehh... ettől féltem
Akkor kövi kérdés: ki tudja melyik billentyű bír min. 3-4-et egyszerre?
Kezdem a sort:
-Genius KWD-205 ps2 vezetékes: 4 bill. (ez előtti, de tönkre ment a space, meg mocskos volt már mint az állat)
-Logitech Internet Keyboard y-st39 ps2 vezetékes: 2 bill(ez van most)
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
Én azt szűrtem le, hogy PS/2-es bill.eknél ez bizony bill. függő. Ugyanis nekem is volt egy régi Rock 105 gombos magyar bill PS/2-es, most meg van Chicony multimédiás 105 gombos Ps/2es. Előbbinél semmi gond nem volt, a Chiconynál viszont ha egy numerikus és két másik bill. van benyomva, akkor másra már nem reagál. pl. CS-ben a KP-INS (numerikus 0) a secondary fire, és a nyilakkal játszom. Magyarul ha nyomva tartok egy előre-jobbra-stréfet, akkor közben nem reagál a KP_INS-re.
Viszont nem csippant, tehát nem buffertúlcsordulás sztem.
Adtak hozzá drivert, de így sem, úgy sem jó(a driver egyébként csak a multimédiás kiegészítőgombok felismerésére van, úgy érzem, mert a billentyűdefiníció az eszközkezelőben nem frissült)
[Szerkesztve] -
[Kovi]
tag
Nem hiszem hogy ezt buffer túlcsordulásnak lehetne nevezni.. amúgy nemtudom hogy van-e összefüggés, de mind2 bill-nek ugyen olyan a csatlakozása szal usb / ps2, illetve vezetékes / vezeték nélküli?
-
dnacrew
tag
ne már, hogy senki nem tudja... valaki biztos tud valamit!
ez egy up -
dnacrew
tag
up!
-
dnacrew
tag
Mi határozza meg, hogy egy billentyűzetnél hány gombot lehet lenyomni egyszerre? Mert 2 napja vettem egy új logitech bill.-t és far cry közben 2 (forward + run) gomb egyszeri lenyomása után pár mp múlva már csipogott a gép, és oldalra már nem is ment.
A régi billem simán bírta a 4-et is. ctrl+w+d+g és egyszersem csippant.
Mi határozza meg, hogy mennyit lehet megnyomni egyszerre? És a sorrend miért nem mindegy, mert van amikor más sorrendben 3 gomb is megy (egy darabig). Ne már, hogy a billenytűket is már lassan válogatni kelljen...
Valaki aki okos világosítson fel...
Aktív témák
Hirdetés
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest