- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
wintervision
csendes tag
Hat en azt hiszem feladom... vagy inkabb felgyujtom! El...tam vele egy egesz ejszakat, de nem lett jobb. Mondjuk rosszabb sem. Lehet hogy megis kifekudt a chip, vagy a nyavaja tudja, de levelnehezeknek meg jo lehet. De egy ilyen oreg vasra vagyonokat mar nem erdemes kolteni az biztos. Ha van valakinek otlete hogy mi lehet meg a baja....?
-
wintervision
csendes tag
válasz
ielektros #10035 üzenetére
Sziasztok! Eloszor is koszonom a segito hozzaszolasokat! Most van annyi idom, hogy irni is tudok... A ramokat vegig probaltam, es semmi valtozas. Valami mas lesz szerintem a ludas, de meg mindig nem jottem ra hogy mi. Szerintem kap egy reflow-t, es meglatjuk mi lesz... Remelem hogy orom, es nem zokogas...
-
wintervision
csendes tag
válasz
ielektros #10025 üzenetére
Szia. Sajna azon mar tulvagyok. Pram nvram reset install lemezes probalkozas... A tortenet reszletesebben ugy nez ki hogy mikor hozzam kerult kb egy honapja relativ rovid hasznalat utan brutalisan lassult es fagytak a programok. Utana neztem es lattam hogy ki szoktak faradni a kondenzatorok a tapban es az alaplapon. Szet is dontottem, es csodak csodajara volt is pupos kondi. Egy a tapban egy pedig a lapon a ramok es a heatsink kozeleben. Illetve lattam hogy kettot mar csereltek a pupos mellett. Eloszor a tapban levot csereltem ki, es meg javult is de meg mindig lassult hasznalat alatt. Mikor megerkeztek a laphoz rendelt elkok akkor jott a fekete leves. Feltem hogy megegetem a nyak ot ezert ugy csinaltam hogy nagyon ovatosan, ide-oda hajtogatassal levettem a beteg elkot es a megmaradt labakra pottyoltem az ujat. Ezt nem vegleges megoldasnak szantam csak a teszt kedveert. De sajnos mikor osszeraktam akkor mar az ujonnan jelentkezo hibaval bootolt. Azota veglegesitettem a kondit+ kicsereltem meg vagy hatot de a hiba ugyanaz.Parszor kiszedtem mar elotte az alalapot ujrapasztazas es heatsink tisztogatas miatt, igy gyanakszom arra is hogy esetleg a GPU forasztasa adhatta meg magat. Elnezest hogy ilyen hosszu lett....
-
wintervision
csendes tag
Sziasztok! lenne egy olyan problemam imac g5 20" als-el hogy a megjelenitett kepemen kis teglalapokbol allo pixel aradat fedi. ASD vel teszteltem de a komplett display teszt hibat dob. Es error 3- at. Voltak cserelve kondik, bar nem az osszes. Van vami otlet hogy mi lehet ezzel a szutyokkal? Oreg igy mar kerulnem a szervizt ha van ra mod. Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged