Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok, srácok.
Van egy MXM videokártyám, amin van egy elpukkant kondi (ettől függetlenül működik), ezt szeretném megjavíttatni.
Hová lenne érdemes Budapesten elvinni?
Just in case a mellette lévő pár elemet is le kellene fújni róla, és újakat tenni fel.
A kártya egy Quadro FX 3800M, a Lenovo féle, ami csak a W701-ben megy. -
válasz
KonzolKartel #18326 üzenetére
pü.
-
Sziasztok!
Elnézést ha off.
Tudtok Budapesten valakit, aki egy Voodoo2 grafkártyán lévő framebuffer chipet le tudná kapni, kiegyengetni a görbült, és forrasztás által elengedett lábait (2db az egyik sarkán, rámelegítve pákával, de sikertelenül, én vagyok a bűnös) és vissza tudná olvasztani a pcb-re?Tekintve hogy 20-25 ropi körül vannak már ezek a vackok, ha ennél olcsóbban meg lehet úszni, teszem azt 10 alatt, azt ráköltöm simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest