- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
King Unique #114 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ezt a bejegyzést volt benne újdonság számomra.
-
Bogyi007
veterán
Srácok most komlyan.
Starfield? Star Citizen? Leírtam mindkét gép paramétereit, szerintetek ezeken én BÁRMIT is játszom?
Természetesen csak bizonyos mértékig nyúltam bele a beállításokba. Előtte azért kicsit karcos volt a Win 10 rajtuk, most sokkal jobb a működésük - nem született rendszergazda vagyok, de azért az átlagnál kicsit jobban értek a gépekhez, ezért is van a Linux is a gépeken.
-
Bogyi007
veterán
"A redmondi óriáscég kiemelte, hogy a Windows 10-ről 11-re való váltás ingyenes maradt."
Kb két hónapja vettem használtan Szegeden frissen telepített ThinkPad X260 notit Windows 10 Proval 4GB DDR3 rammal és 500 GB HDD-val ennél egyedül a Skylake I5 6.Gen processzor miatt visit a Win11-re váltásra tesztelő program.
Ha nem lehet majd semmiképpen sem frissíteni a gépet, akkor marad a Lubuntu Linux használata rajta, ami dual op. rendszeres mivolta miatt a gépen szintén rajta van.
Van egy asztali gépem is amin eredetileg Win 7 volt rajta amit sikeresen anno updateoltam is szintén Windows 10 Pro rendszerre - ezen szintén dual op. rendszerként a Lubuntu ott van.
A Windowsokból minden fölösleges kacat és limlom ki van gyomlálva, valamint ezen dolgokat beállítottam rajtuk, így a sebességük elfogadható mind boot valamint napi működés szinten is.
Hogy ezek után mit hoz a jövő és mi lesz ezen gépekkel? Az asztali gépen fejlesztést nem tervezek, a notin lesz biztosan Ram update és valószínűleg SSD-re is váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Most már muszáj megvásárolni az operációs rendszert a Windows 7 és 8 licenceket birtoklóknak.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest