- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoby
tag
Nézd meg nexus vagy az unbox idevágó videóit. Az LTT pihenését gyakorlatilag az váltotta ki hogy egy startup fejlesztő elküldött neki egy demo vga hűtőt tesztelésre amire linusék arra jutottak hogy szar és visszaküldés helyett elárverezték a tesztpéldányt amiből csak az az eggy létezett. Ezzel gyakorlatilag hazavágva a garázscéget. Ez után szállt bele az összes techjutuber linusékba....
-
senior tag
Az LTT botrány egy része az volt, hogy Linus nagy pofával kijelentette, mint cég, nem vállalnak semmilyen garanciát a tőlük rendelt hátizsákokra, valamint elhajtottak pár olyan vevőt is, aki hibás terméket kapott. A GN ott kiállt azért, hogy egy cég ilyet nem tehet a vásárlóval.
#2 egy feltörekvő vízhűtéses cég prototípusát, amit csak tesztre kaptak, lehúzták a review-n, valamint utána a cég kérése se küldték vissza, hanem egy aukción eladták.
#3 a híres Asus PC összeszerelős videóból a szemüveges csajt felvették gyakornoknak, de végig csak szivatták, és a saját állítása szerint zaklatták a munkahelyén. Ő írt olyanokat, hogy ez nem az a barátságos környezet ami a videókban látszik, hanem egy igazi cég.
#4 túl voltak terhelve a dolgozók, mert az LTT nem egy szakmai oldal, hanem kőkemény kapitalista cég, így mindennek tegnapra kellett készen lenni. Emiatt is gy időben a színvonaluk az átlagos/szokásos h.gymeleg szinten se érte el.Én teljesen elpártoltam a csatornától, már évekkel korábban, amikor láttam hogy csak a hülyeség fog ott menni, és a komment mezőn is jól látszott, hogy melyik IQ szintre céloznak.
A TheVR... Ha tetszik ha nem, ez a bulvár szint kell az átlag embereknek. Én a kezdeti berobbanásuk óta hallgatni se bírom őket.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
GNnel miota beutott a chiphiany es a regebbi contentek nem mukodnek neha elegge buvarosak. mondjuk az is igaz, hogy egy ponton en se neztem mar revieweket, ahogy korabban szoktam.
LTTnel neha furcsa a content, de a 115" TV gyakorlatilag az utobbi evek egyik legjobb gyakorlati reviewje volt highend hazimozi kijelzok teruleten, meg ha elso ranezesre nem is annak tunik. azon pl iszonyatosan erzodik, hogy mennyi tudas van mogotte.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Pikari
addikt
Minimálisan követtem. Engem nem érdekel, csak sokan nézik a környezetemben, ezért időnként ránézek ezekre. Ahogy értelmeztem, műbotrányok voltak, amiket a gamers nexus robbantott ki. Az egyik a teszt módszerek miatt robbant ki (valamelyik tesztben hibás módszertant használtak, és nem javították ki később), a másik meg a tipikus kirúgott alkalmazott kamu "a nekbrídek toxikus munka environmentumot csináltak" típusú műhalhé volt. A gamers nexusnak többet ártott, hogy ilyenekbe beleállt szerintem, mert komolyan rombolta a hitelét, hogy a konkurencia savazásával akart látogatókat szerezni.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest