- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
ez az! végre egy használható méretű telefon!
-
tms+
aktív tag
számomra meg sokkal hasznosabb a telefotó kamera, igaz, a 2X helyett lehetett volna legalább 3X, az uw lencsét sose használom, mivel már a főkameráknak is elég széles a látószöge
egyébként nem lett ez rossz, a Samsungok igen jelentős versenytársakat kaptak (Moto, Xiaomi), bőven van ezeknek is előnye a Z Flippel szemben
#7 szerintem ez igencsak egy leegyszerűsített hozzáállás
-
sempronnn07
csendes tag
válasz
csakany2001 #5 üzenetére
Női célpiac. Biztos láttál már női farzsebből kilógó telefont, egy apró táskába ez könnyebben fér bele. Összecsukva apró, de kinyitva mégis normális (vagy picivel azért mégis nagyobb) méret.
-
joelke HU
őstag
válasz
csakany2001 #5 üzenetére
Semmi gyakorlati haszna ez csak látványosság. Futurisztikus megjelenés, másfelől meg nosztalgia azoknak akik kagylós mobilt szerettek használni. Számomra utóbbi miatt lenne érdekes, de élőben nekem nagyon igénytelen, főleg kinyitva a kijelző közepén lévő gyűrődés miatt. Az árazásról meg ne is beszéljünk...
-
csakany2001
senior tag
Ennek a kialakításnak mi a fő use-case-e? Erre még nem jöttem rá, pedig néztem számtalan videót, tesztet róla. A Honor/Samsung féle hajlításnak még látom is értelmét, de ennek kevésbé.
-
effendi2
tag
Én speciel a zoomot többet használom, mint az ultra wideot, de jobb lett volna egy legalább 3x-os. Kár az indokolatlanul nagy kameracseppekért. De 300k-ért best buy lenne, csak ha ide is ér, biztosan 400k felett lesz…
-
Pocok256
veterán
Hát ezerszer ezt akksi méret miatt mint a samu flipjet. Nagyon remélem, hogy elérhető lesz magyarhonba.
-
prolad
addikt
Az akksi mérete meggyőző, ez már a normál telefonos méret, nem a Flipekre jellemző csökkentett. Kár a 2x kameráért, egy ultrawide többet ért volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Ford topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest