- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
axlrose32
őstag
bocsi,nem kötekedni akartam,-ok.az ajánlott végfelhasználói /kiskereskedelmi/ árat felszoroztam a 25%-os áfakulccsal és nekem egy hangyányival kevesebb jött ki.tudom,hogy az ajánlott ártól el lehet térni lefelé és felfelé is/felfelé nem annyira praktikus sztem/,lefelé gondolom még van egy kis mozgástér.tehát sztem egy jó kereskedő erre mozdul/vagy nem?/,mivel akkor a kissebb haszonkulcs ellenére egységnyi idő alatt többet fog eladni ,tehát hamarabb visszajön a pénze.De nem vagyok kereskedő tehát nem értek a ''robbanómotorokhoz''és ezért járok biciklivel .A másik kérdésre:igen tervezem egy jó áron lévő 15-17''-os tft beszerzését .azért sok sikert kivánok az eladáshoz,a hsz-emet csak tanácsnak szántam.
-
axlrose32
őstag
azt aláirom hogy a 4 betűt a sony-nál meg kell fizetni,viszont a belinea-nál nem tom miért.a crt moncsjai elég gányok voltak.mivel én is egy tft akarok újitani hamarosan ,ezért érdekel a téma.ha jó áron találok vmit biztos venni fogok.lg-nem akarok mert a pixelhibásodási mutatója nem túl jó.tehát tovább keresgélek.lehet hogy meg kellett volna vennem azt a sony tft-t amit itt a ph-már 50k-ért kináltak fél évesen ráadásul 17''-os?
Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest