- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
toxee
tag
upup
-
toxee
tag
upup!!
-
Viktor77
titán
Szóval bolt vagytok? Akkor itt zárás lesz, boltok nem hírdethetnek, csak a Parcival való egyeztetés után.
-
axlrose32
őstag
bocsi,nem kötekedni akartam,-ok.az ajánlott végfelhasználói /kiskereskedelmi/ árat felszoroztam a 25%-os áfakulccsal és nekem egy hangyányival kevesebb jött ki.tudom,hogy az ajánlott ártól el lehet térni lefelé és felfelé is/felfelé nem annyira praktikus sztem/,lefelé gondolom még van egy kis mozgástér.tehát sztem egy jó kereskedő erre mozdul/vagy nem?/,mivel akkor a kissebb haszonkulcs ellenére egységnyi idő alatt többet fog eladni ,tehát hamarabb visszajön a pénze.De nem vagyok kereskedő tehát nem értek a ''robbanómotorokhoz''és ezért járok biciklivel .A másik kérdésre:igen tervezem egy jó áron lévő 15-17''-os tft beszerzését .azért sok sikert kivánok az eladáshoz,a hsz-emet csak tanácsnak szántam.
-
Johnny
senior tag
http://www.3t.hu/s_ar.php
Szintén 3 év gar, szintén bolt és 51e bruttó. -
-
axlrose32
őstag
azt aláirom hogy a 4 betűt a sony-nál meg kell fizetni,viszont a belinea-nál nem tom miért.a crt moncsjai elég gányok voltak.mivel én is egy tft akarok újitani hamarosan ,ezért érdekel a téma.ha jó áron találok vmit biztos venni fogok.lg-nem akarok mert a pixelhibásodási mutatója nem túl jó.tehát tovább keresgélek.lehet hogy meg kellett volna vennem azt a sony tft-t amit itt a ph-már 50k-ért kináltak fél évesen ráadásul 17''-os?
-
toxee
tag
upup!!
-
toxee
tag
válasz
Biznisz Elek #29 üzenetére
nincs itt gond semmise
köszee!!! -
toxee
tag
válasz
Biznisz Elek #27 üzenetére
ok de ezek nem használtak rendes számlás 3 év gari ennyi sajna az ára ha sok ha nem!
-
Biznisz Elek
senior tag
Tényleg 60k lenne az ára vagy csak álmodom
Itt a PHn múltkor (lemaradtam) Neovo 415 TFT volt 22Kért persze egy hónap garival, dehát akkor is
up -
DuncanGhola
aktív tag
tessék utánanézni
-
tenyleg ne haragudj, de szerintem ez igy kurvadraga, minnya utananezek boltban mennyi ugyanez...
szerk:
baszki, ezt nem hiszem el hogy a belineak ilyen dragak boltban.... elozo mondat kicsit visszavonva, de sztem akkor sem er ennyit!
nah:
Bővebben: link 56900 HUF + afa
Bővebben: link 72 900 HUF
[Szerkesztve] -
DuncanGhola
aktív tag
kérünk egy moderáátort
-
V. Renátó
tag
válasz
DuncanGhola #18 üzenetére
ki mondta h kell??
-
DuncanGhola
aktív tag
köszönjük az offolást
-
mclord
aktív tag
LOL én az lg 19-es 12 ms-et árulom 75-ba, ezért 60k-t akkro kapsz amikor az enyémért 160-t
-
V. Renátó
tag
válasz
DuncanGhola #9 üzenetére
lg asszem...
-
DuncanGhola
aktív tag
és milyet?
19est is kapsz, csak nem mindegy milyen -
DuncanGhola
aktív tag
bontatlan tftért?
jó vicc -
toxee
tag
TFT - analóg
Képpontméret: 0,297mm
Max. felbontás: 1024x768/75Hz
Szín: 16.7M
Kontraszt: 400:1
Fényerő: 250cd/m2
Vízszintes frekvencia: 30-60KHz
Függőleges frekvencia: 50-75Hz
Sávszélesség: 80MHz
Max. áramfelvétel: 35W
Frissítési frekvenciák: 640x480/75Hz, 800x600/75Hz, 1024x768/75Hz
Válaszidő: 25ms
Láthatósági szögek: 130° /110° ( vízsz / függ )
Mérete: 341x334x153 mm
Tömeg: 3,2kg
Beépített hangszóró: 2 x 1W speaker
Teljesen újak ki sincsenek bontva!!
Számlás 3 év garival!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest