- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Olvastam azt a topicot én is, erős szkepticizmussal... Persze attól még lehet, hogy műxik a dolog, de hogy nem ónos forrasztással, meg ''pedíg egy ügyes kezű szerintem...'' meg ilyesmi, az 7cencség...
De hát sok csoda van a világon, amiket még nem láttam, sokan meg igen (Szűzmária, UFO-k, olajfalók...) -
zLegolas
őstag
-
zLegolas
őstag
Kell egy darabka sodrott rézderót. Azt szétszenni elemi szálakra. Üvegradírral a sérülés pontjától jobbra/balra 2-2 mm-ren leszedni a szigetelő lakkot. Mikroszkóp, hegyes csipesz, spéci páka, drótot a helyére, felesleg lecsíp. A végén szigetelés körömlakkal vagy ilyesmivel. (A színe mindegy....
)
Gáz akkor van, ha alkatrész is sérült... oszt' vagy ki tudod deríteni mi volt és találsz is olyant, vagy nem...
Valami ilyesmi hentelésemről itt olvashat az érdeklődő:
Bővebben: link
Röviden: Veszprémben megcsinálnám egy pohár kóla Light-ért a szürke fajtából...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest