- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Csak nem marad a jó ízlés határain belül. Az American Gods-t és az Eufóriát egyszer majd pótolom (az előbbit Ian McShane, utóbbit Zendaya miatt). A The Boys-nál még elnézem, mert ott tudom, hogy eleve a polgárpukkasztás a cél (Karl Urban miatt kezdtem el nézni).
De az nekem túlmegy minden határon, amikor elkezdek nézni egy random Netflix komédiát és a 10. percben "véletlenül" kiderül, hogy főszereplőnek van egy 16 éves leszbikus húga, akinek sz*r az élete, mert elnyomják a szülei, majd gyakorlatilag a film felétől párhuzamosan az ő karakterfejlődését kell néznem, hogy a végén, a cselekménytől teljesen eltávolodva beteljesedjen a kis élete az átlagos amerikai kertváros, random parkjában a barátnőjével csókolózva.. -
Neurotoxin
őstag
Igen, sajnos egyre inkább jellemző amit írsz, de ezzel párhuzamosan kitermelődnek az anti-woke csoportok/felhasználók is. A megoldás nyilvánvalóan az lenne, ha lemondanánk az összes streaming előfizetést, akkor talán elgondolkodnának a tartalomgyártás irányultságával kapcsolatban. Értem én, hogy szükség van az érzékenyítésre/elfogadásra, de egyre inkább kezd a visszájára fordulni, mert az emberek nem hülyék.
-
Neurotoxin
őstag
Teljesen jól elvagyok a Prime-al egész évben, a Netflix wokepropaganda nem érdekel. Néha a Disney+ is petyeg, most pl. a Shógun miatt...és kihasználtam az őszi, 999 Ft/hó 3 hónapig kedvezményt.Néha újranézem az Árok/Utolsó párbaj című filmet..
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Amazon az USA-ban adja hozzá a Prime Video streamingszolgáltatásához az Apple TV+ megoldását.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fű, kertitó és minden ami a kertes házhoz tartozik...
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest