Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Csak nem marad a jó ízlés határain belül. Az American Gods-t és az Eufóriát egyszer majd pótolom (az előbbit Ian McShane, utóbbit Zendaya miatt). A The Boys-nál még elnézem, mert ott tudom, hogy eleve a polgárpukkasztás a cél (Karl Urban miatt kezdtem el nézni).
De az nekem túlmegy minden határon, amikor elkezdek nézni egy random Netflix komédiát és a 10. percben "véletlenül" kiderül, hogy főszereplőnek van egy 16 éves leszbikus húga, akinek sz*r az élete, mert elnyomják a szülei, majd gyakorlatilag a film felétől párhuzamosan az ő karakterfejlődését kell néznem, hogy a végén, a cselekménytől teljesen eltávolodva beteljesedjen a kis élete az átlagos amerikai kertváros, random parkjában a barátnőjével csókolózva.. -
Fall-N
veterán
válasz
Neurotoxin #7 üzenetére
Ha jó ízlés határain belül marad a meleg téma, akkor nem érdekel vagy zavar. Csak sokszor a direkt polgárpukkasztás a cél. A Szexoktatás, az American Gods és az Eufória nagyon is belement a dolgokba, de az utolsó évadban a The Boys is hajmeresztő dolgokat rakott bele.
-
Neurotoxin
őstag
Igen, sajnos egyre inkább jellemző amit írsz, de ezzel párhuzamosan kitermelődnek az anti-woke csoportok/felhasználók is. A megoldás nyilvánvalóan az lenne, ha lemondanánk az összes streaming előfizetést, akkor talán elgondolkodnának a tartalomgyártás irányultságával kapcsolatban. Értem én, hogy szükség van az érzékenyítésre/elfogadásra, de egyre inkább kezd a visszájára fordulni, mert az emberek nem hülyék.
-
Fall-N
veterán
válasz
Neurotoxin #4 üzenetére
Sajnos a woke propaganda az összes szolgáltatónál jelen van, az HBO azaz már a Max ugyanúgy nyomatja, ahogy a Netflix. De Prime-on és a többin is megy ugyanúgy. De általánosan jelen lévő dolog amúgy is, lassan nincs olyan sorozat, ahol nincs egy kötelező LMBQT+ karakter, de általában több is szokott lenni, nem egy.
Ez akkor szembetűnő, ha egy régen készült sorozatot néz az ember, miben nincs sehol sem jelen az egész.
-
Neurotoxin
őstag
Teljesen jól elvagyok a Prime-al egész évben, a Netflix wokepropaganda nem érdekel. Néha a Disney+ is petyeg, most pl. a Shógun miatt...és kihasználtam az őszi, 999 Ft/hó 3 hónapig kedvezményt.Néha újranézem az Árok/Utolsó párbaj című filmet..
-
Fall-N
veterán
Szép és jó, de inkább azt kéne elérni, hogy több tartalom legyen és megérje előfizetni rá. Vannak jó saját készítésű dolgaik, de az kevés, hogy például én előfizessek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it Az Amazon az USA-ban adja hozzá a Prime Video streamingszolgáltatásához az Apple TV+ megoldását.
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest