- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
Devid_81 #6215 üzenetére
Tömören, röviden...
2 szomszédos ország határvitában áll egymással jó ideje, egy-egy katonájuk itt tanult angolt minálunk, 2003-ban vagy mikor az egyik baltával agyonverte a másikat... Ítélet idehaza: életfogytig, de ő kérte hogy otthon ülje, (az ők igazságszolgáltatásuk persze vállalta hogy nem változtatnak a büntetés tételén) hazaengedték, erre elnöki kegyelmet kapott, nemzeti hős lett, előléptették stb... A másik ország szemében meg mi vagyunk a buzik...
-
TaaT
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81 #6151 üzenetére
Leesett, beneztem mire valaszoltal...
Ne parazz ennyit, majd szol erte valaki ha szemet szur a hus...ha meg nem akkor nem.
Egyebkent meg ha ugyesek vagyunk, akkor hamar eltunik az oldal...persze kerdes kinek mennyire van belove, hogy mennyit lasson a friss hsz-ek kozul.
Mintha valahol lattam volna ilyen beallitast itt...mondjuk amilyen surun piszkalom a beallitasokat itt... -
-
Morris
veterán
válasz
Devid_81 #5939 üzenetére
Hatalmasat alakít az öreg Nesson!
Kár, hogy a szöszi megpihent!
Sanzi: Én gázbeton dűbellel csinálnám. Ez jó nagy és növeli az esélyt a fixen-tartáshoz!
Esetleg még fúrsz egy nagy lyukat és ebbe gipszel rakod a csavart tiplistől. Ez is megfogja. Kegyetlenül kemény lesz. Jó ide a sima modellgipsz és a glett gipsz is!
És még egy a végére: a fúrt lyukba szerelési ragasztót nyomsz és ebbe ágyazod a tiplit. Ennek viszont kell 48 óra a teljes megszilárduláshoz! -
-
Dani_kp
addikt
válasz
Devid_81 #5907 üzenetére
Asaf Avidan & the Mojos - One Day - Reckoning Song (Wankelmut Remix) most erre vagyok "rákattanva". Nekem bejön
.
De csak a zene
.
-
-
Dani_kp
addikt
válasz
Devid_81 #5814 üzenetére
Devid_81 és kissdani22
Ilyen hibája van.
A zöld jack kicsit törött, de működik. Ha jól emlékszem nem csúszkál ki a helyéről, de ha otthon leszek, akkor tesztelem újra, hogy kilazul vagy sem, ha rákötsz valamit. Ja és OEM a cucc csak egy tasakot tudok hozzá adni és kész.
-
-
Undoroid
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- E-roller topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest