- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FollowTheORI #60 üzenetére
Nem, csutkára felfejlesztettem a GRP-et, szóval az nagy segítség, nem is nagyon kellett akksi hozzá. Amúgy én is azt éreztem, hogy a hand cannon mellett nagyon nincs is szükség más fegyverre, könnyen fejleszthető, az alap sebzése is elég durva, az alternatív meg fejszaggató.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
FollowTheORI #63 üzenetére
igen igazad van, és ami még bosszantó volt hogy mi a feladat egy pár másodpercre jelenik meg utána meg lehetett találgatni ha nem figyelek oda
no meg a HP, hogy az eneminek mennyi HP-ja van az bosszantott hogy nem látom -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
FollowTheORI #60 üzenetére
én több végigjátszást néztem meg, de eddig nem sikerült megcsinálnom, de látom az sokkal fontosabb hogy inkább szemben legyek a bossal, mintsem hogy fussak előle, mert a futás nem vált be nekem, sokszor azt a nagy dögöt alig találtam meg a sötétben
ha szembe vagyok vele, szinte mindig ki tudom kerülni a csapásait -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
FollowTheORI #55 üzenetére
"A vége bossfight az meg egyenesen szerintem belerondít ezzel a "nehézséggel". Szerintem ez pont nem az a játék, ahol ezt a fajta bossfight-ot el kellett sütni."
nekem is ez a "bajom" a játékkal hogy a minimum nehézségen is, az egész játék alatti játék menethez képest nagyon túl van tolva a végén a boss fight
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest