Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbsabo
csendes tag
Szerintem, neten ne rendelj hozzá tokot, mert nagy valószínűséggel nem lesz jó. Én eddig kettőt rendeltem, egy hasonló kemény tokot és egy szilikonos hátlapot, de egyik se jött be, mert egy nagyon picit keskenyebb és valamennyivel vastagabb lehet, mint az iPad Mini. Minimális az eltérés, de lötyögött, és nem lehetett rendesen bepattintani a kemény tokba, illetve nem minden kivágás volt pontos. Várd meg, hogy megjöjjön és vidd magaddal, mert előfordulhat, hogy üzletben találsz olyat, ami passzol rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Trollok komolyan
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest