- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Zoli bácsi #7 üzenetére
Sziasztok! Mivel meguntam, hogy a beérkező hívásaim nagy része hülyeség, és mindig a legalkalmatlanabb időben hívnak, úgy döntöttem a tettek mezejére lépek. Magyarán beszerzek egy sonyericcson készüléket. Nokia hívásszűrése nem jó, mert az kicseng, és elvárják hogy visszahívjam.
Vagy beszerzel mondjuk egy Symbianos készüléket (mindegy milyen gyártmány) és rátöltessz egy hívásszűrő programot. -
Landsmann
addikt
válasz
Zoli bácsi #7 üzenetére
Az elméleted helyes, a gyakorlatban is az. Mindössze egy apró eltérés. A szűrőlistára azokat kell felvenni, akiktől akarsz hívást fogadni. Aki nincs a listán, az mind megy a létező de nem használt számra. De mivel ott nem tud hívást fogadni, azért ''A hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható'' üzenetet hallják. Mindenki, aki rajta van a listán, azoktól tudsz hívást fogadni. Garantáltan így működik, most teszteltem. Még annyit tennék hozzá, hogy csak számlás előfizetés esetén ingyenes a hálón belüli átirányítás. Kártyásról 12 Ft/perc minden időben hálón belül. Hálón kívül azt hiszem a tarifa szerinti percdíjak vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest