- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
A lapos/gombelemek szoknak néha felpúposodni, sőt, huszonharminc voltot pár amperrel ráengedve meglepően nagyot is tudnak szólni...
... Elvileg túlélte, az áztatástól viszont valószínűleg öregedett egy évet. Ha újat veszel helyette az nem árt. (Elég jól zár a szigetelőgyűrű, de megfelelően hosszú áztatás tud csodát tenni.)
Úgy rémlik, az eső általában enyhén savas kémhatású, ráadásul a városok fölött összeszed minden szart így az alaplapra kicsapódó sóféle nem túl váratlan jelenség. A contact sprayt jól viseli a kondi, de persze csak módjával... putzolásra én jobban szeretem a sima izopropilt desztvízzel, a contactban is van belőle... -
Husky
aktív tag
válasz
fifi_addict #35 üzenetére
Pedig igaz... valamelyik CD-n elvileg fényképek is vannak róla, de lusta vagyok, így marad a becsszó...
Az aláírás természetesen lopott, assz'em még valamikor '97 körül csentem el egy FidoNetes levelezőtől, anno még nagy divat (kötelező) volt a minden levél végén random tagline. De nem baj, mostanában megint kezd divatba jönni.
-
Husky
aktív tag
A 3V direkt megy be a south bridge-be, életben tartani az RTC-t. Ami gond történhet: az elektrolízis megeszi azt a pár mm vezetéket ami kilátszik ebből. De komoly munkához több kell mint 3V, és áramilag is lepkef.ng az, amit egy laposelem tud szolgáltatni.
Szóval esetleg az elem pólusai szélén láthatsz valami elszíneződést ha nagyon figyelsz. -
Husky
aktív tag
Nem köll nagyon megijedni, én kb másfél-kétévente lavórban leáztatom az egész gépről a rárakódott port. Kártyák, proci, alaplap. A ventiket a csapágyak, a tápot a trafók, a HDD-ket meg érthető okok miatt persze azért inkább kihagyom....
Az elmúlt ~15 alkalmat túlélte minden kütyü, gépcsere is volt azóta néhány. Csak szárítsd ki bekapcsolás előtt, jól. Én általában 2-3 napig pihentetem az edényszárítóban (hülyén néz ki), aztán néha mikor arra járok jó nagy slukkal kifújkálom a BGA és hasonló tokol alól azt a vizet amit informatikusi tüdőmmel ki tudok onnan lehelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- PlayStation 5
- Canon EOS DSLR topic
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk WIFI alaplap
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest