- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sksporky
tag
UP!
-
sksporky
tag
UP!
-
sksporky
tag
Na mivan??Senki nem használja a prg-t???
-
sksporky
tag
Alapvetően a p2pvel van gond a bejövő adatforgalom tiltva van,pedig a tűzfalat kikapcsoltam
Mi a gondja?? -
sksporky
tag
Hali!
Az lenne a problémám hogy, amikor elindítom a prgt akkor felshareolta a szükséges mennyiséget (de hogy honnan pontosan???)Szal automatice,de nem tudom elérni a keresőfunkciókat stb semmi beállítást nuku,nem tok innentől kezdeni vele semmit...
-----Állítólag egy ablaknak kellene feljönnie,sztem nem blokkolja semmi...
Plz vki segítsen olyan jó kis zenekereső prg -
Drizzt
nagyúr
Ez a program még él? Ha nem, akkor mit javallanátok, amihez nem kell nagy kezdő filemegosztás, mint régen a Kazaa-ban? Az már sajna nem megy, de ebben a Bearshareben is minden csak waiting, keresni tudok rendesen...
-
AceMcLoud42
csendes tag
Én nem vagyok BearShares, de szerintem olyan az ultrapeer mint az aktiv mód a dc-ben (bár dc-s sem vagyok)
Routeren keresztül vagy?
Mert én azon keresztül vagyk és van, hogy a dmz-t (porttovábbitás, a netröl az én gépemet látják a router ip-jeként megcimezve) ugyan bekapcsoltam, de az istennek sem akart beengedni. Router reset volt, akkor visszaállt öcsémre a dmz, mert ö szokott lenni a játék miatt. Áttettem, erre megjavult. Ha ADSL-ed van akkor kapcsold ki a modemet majd 15-20 perc mulva kapcsold be, mert lehet hogy csak kapcsolati hiba van.
Persze ha tüzfalat is használsz akkor nézd meg mlyien portokon kommunikál és engedélyezd
Remélem segitettem -
useless
aktív tag
Amúgy router nélkül is ezt csinálja, ha újratelepítem a progit! Esetleg valaki nem tudna valamifajta segítséget nyújtani?????
-
useless
aktív tag
A helyzet még mindig változatlan..... esetleg valaki tudná a megoldást?????
-
useless
aktív tag
Meg tudja mondani valaki hogy tudnék leaf helyett ultrapeer lenni BearShare-en, amilyen kezdettől fogva voltam
[Szerkesztve] -
useless
aktív tag
Lenne valaki olyan nyájas és segítene, ha tud????
-
Chris82
senior tag
akkor nem tudok sajna segiteni. Vagy valami tuzfal probléma. Én is használom, de eddig nem volt ilyen gondom.
-
Chris82
senior tag
Próbáld újra feltenni
-
useless
aktív tag
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!
Bár látom reménytelen
[Szerkesztve] -
useless
aktív tag
Baró....
-
useless
aktív tag
UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!
-
useless
aktív tag
Tudom, hogy nem népszerű az ilyen téma, de akkor is örülnék, ha valaki megszánna....
-
useless
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Az az én nagy gondom, hogy BearSharenél a mode nálam már hetek óta csak Leaf az Ultrapeer helyett. Fogalmam sincs mitől van, már megnéztem mindenhol, sehol sincs blokkolva....
És az a baj, hogy így csak két ultrapeer hostom van a 26 helyett...
Tudna nekem valaki segíteni, hogy mivel tudnám visszaállítani a régi állapotot?
Meg abban is, hogy vajon mi ronthatta el...
Volt nálam router kipróbálás céljából pár napig és azóta áll fenn a probléma...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged