Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Gyuri27 #151624 üzenetére
Series X újonnan 180k, TV alsóhangon 100k ha jól tippelek, de simán lehet nem kicsit több, és akkor a Game Pass Ultimate (mert ebben benne van a Game Pass + Live Gold is, hogy azért multizhassál is) havi 4190, egy évre 50k. Nem tudom hogy jött ki neked a matek, de nekem sehogy se jön ki 380-ból kettő konzol, egy jó TV, és örök életre játék bérlet két konzolra, úgy, hogy jelenleg a Sonynak tudtommal nincsen játékbérlete.
És akkor nem is beszélve arról, hogy sok minden van, amit egy konzol nem tud megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -50% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest