- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #25001 üzenetére
jah, azok a regi szep idok.....hogy birtak azok az athlon XP-ek a sarat.....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Balathruin
veterán
válasz MiklosSaS #25002 üzenetére
Bírják, csak egy pár drót kell a foglalatba. [link] 11,5 helyett 12,5-ös szorzó + a max. fesz. amit enged neki a lap (1,85-1,87) és a BIOSban szépen 166-ra feltornászott FSB + gyorsított ram (ami most 1x1GB csökkentett időzítésekkel, mivel többet nem bír és az 512-es modulok nem mennek elég gyorsan).
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #25003 üzenetére
Tudom ismerem ezeket a processzorokat a duron-tol az athlon XP 3200+ (BARTON) -ig mindenem volt (applebred, t-bred, palomino, thorton, barton )
Meg amikor az AMD az AMD volt :
-
Balathruin
veterán
válasz MiklosSaS #25004 üzenetére
Ezen kívül még egy 800-as Duronom van egy Giga lapban amin van raid chip. Az is elég jó cucc. Hétfőn egy teljes S370 konfigot fogok szerválni + egy Voodoo 1-est, de aminek még örülök, az a 15 gigás Quantum. Van egy 7,5 Gigásom és brutál hangja van, sebességet még nem néztem.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #25005 üzenetére
Huha...azok az igazi kartyak. 3DfX-ek voltak az Istenek amikor meg voltak ...az NV meg ATi azok kutyaszarok a 3DfX melett....
Micsoda kartyak :
-
pipo112
őstag
Szép estét!
itt a vb ! Látom ti nyomjátok a topic-ot , én meg nézem a meccseket
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
MiklosSaS
nagyúr
Jajjjj, macska mit tudsz te ? Megint belevauzzol az olyan dolgokba ahol fogalmad sincs ? Abban az idoben es olyan kaliberu kartyaknal az utolso volt a hang..... De neked akkor meg a pelenkadat csereltek.
Hogy megy a fizika ?
@pipo: udv. haver, mi van veled?
Kedvet kaptam en is osszedobni igy nosztalgianak egy jo kis Athlon XP-t vagy Duron-t...csak sokminden kell..alaplap, ram, tap, kartya, memoria, stb....pedig fasza volna ....old school tuning. Mint a redi szep idokben...3dmark2001 (mad onion....mindig sokat rohogtem a " bolond hagyman" .)
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #25012 üzenetére
Egy k6-om van itthon
@Mikloss: Engem csak az nyugtat ,hogy amikor mar neked nem fog felallni akkor en meg mindig a fiatal pipiket fogom kurogatni
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #25012 üzenetére
Na ezt most meg egyszer mert nem ertem...
@macska : jaja, csak mivel szeretned kurogatni?
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz Shokkolo #24997 üzenetére
Na, megy most is a heaven, természetesen nem fagy. Ott azzal a géppel vt vmi fos...
A procim ahogy nézem nem nagyon tudja etetni, gpu terhelés elés sűrűn beesik kb 0 ra.
72 fok fölé így nem megy, hangja alig, vagy inkább nincs... Ezen meglepődtem...Viszont RR t már nyomta is a gépem... DE!!!! megint nem banchmark alatt, hanem miután kiléptem...
...nagyon szeretném, hogy ne a tápom legyen a ludas... alaplap lehet??? VRM elmelegszik vagy ilyesmi?
Mert mióta nincs bent vidkarim nem vt baj...az azé termel hőt. Lap kicsi, közel van minden mindenhez...[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz Peaceliker #25018 üzenetére
...ááá baromság, akkor stressz alatt is döglenie kéne neki... még másik táppal tesztelek majd...
nade, sikerült azért 84 fokra felnyomni a kártyát, így 64% on ment a hűtője, de még mindig nem vt hangos...lehet megtartom, törlöm magam innen és telszámot cserélek
"Oh my Goa'uld!"
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Peaceliker #25019 üzenetére
Szerintem is tartsd eg. Jol jarsz vele...ugysem kell az neki, minek ? Ott az IGP..inkabb menjen es dolgozzon tobbet !
En meg megtartom a tabletet.. de nem is torlom magam ...mivel meg nem fizette ki, de majd utana
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #25021 üzenetére
Nem biztos,hogy fiatalabb vagy nalam.
Hany eves vagy ha szabad megkerdeznem?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #25023 üzenetére
Ejnye bejnye,szegyellem magam,a sok alkohol...
No,hat akkor tenyleg fiatalabb vagy nalam.Isten eltessen tovabbra is!Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
MrM94
addikt
válasz Peaceliker #25025 üzenetére
Ne hulyeskedj.500as tappal toltam 8120at tuningolva+580at tuningolva.
S tudni illik,hogy mind a ketto szeret enni.Jatek alatt nem volt semmi baj.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
stratova
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #25021 üzenetére
Ja igen..te kakaska kategoria vagy...hehe...a te meg a kakaska eletkorod egyutt kevesebb mint az enyem ... , ez nagyon szomoru !
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #25029 üzenetére
Ja , miert is ne ?
@stratova: az volt a legszebb, legjobb teszt. Hany ejszakan toltuk...versenyeztunk hogy kinek ad tobb pontszamot...hejjde regen volt...
-
MiklosSaS
nagyúr
ezt IMADOM !!!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #25032 üzenetére
De jo
@macska: itt van meg egy
-
MiklosSaS
nagyúr
Igen, nagyon szeretem a gyereket, majd le estem a szekrol annyit rohogtem
-
MiklosSaS
nagyúr
na nezd meg ezt is..aztan kesz..vege..nem birok tobbet rohogni :"))))))))))))))
-
stratova
veterán
válasz Balathruin #25043 üzenetére
Nem voltam jól érthető:
A lambóra +1, a Charger [2. gen. '68-69?] sem rossz csak nem az én világom. De az "Ócska amcsi verdásnak" (tényleg, merre jár?) tuti bejön.
-
MrM94
addikt
[link]
Micsoda grafikat kilehet hozni a W_D bol..Kar,hogy ezekutan elegge furcsan hasznalja a kartyat..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz stratova #25047 üzenetére
Jatekban vilagosabb volt egy kevesebbel,nemtudom windfosba miert jott ki ilyen soteten...Majd lovok par kepet meg..Ami sajnalatos,hogy miutan leszedtem a patchet, FPS em 30 korul van,s a kartyakihasznaltsak is drasztikusan csokkent nemtudom miert.SLI profilt nemeken ennyire befolyasolja vagy nemtudom....
CPU limit lenne?Fura.Mindenesetre mokolom majd meg egy kicsit ha lesz kedvem.. De fura az hogy a kartyak 1097 helyett 915 on jarnak jobb esetbe es a kartyakihasznaltsag 45% korul alakul...Valakinek ugyesbajos tippje?Az elso patch amit probaltam az cappelve volt 30fps re...Kiszedtem a vsyncet jatekbol,maradt a 30 helyett lett 33 ugyanolyan kartyakihasznaltsaggal szal lehet konfigbol kell majd valamit mokoljak.
Szaz szonak is egy a vege,In Game,amulok es bamulok..Ha megoldom azt hogy a kartyak tekerjenek s legyen FPS em is akkor boldog leszek.
Megyek aludni,beteg vagyok megint a francba.Joejt.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Shokkolo
addikt
Meglenne életem első saját MSI kártyája és máris meg akartok tőle fosztani?!
Ejj de kedvesek vagytok"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest