Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #26199 üzenetére
Majd ezt ratukmalom valakire jo dragan, aztan veszek egy jo kis olcso Gigabyte lapot...az a jo a mediaPC-be
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
otto14
őstag
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
Utalom az Asus Z87I-Pro alaplapot.
- szarul helyezkednek el a csatlakoztatok az alaplapon (+1 ViZion)
- a VRM egy balfax idiotasag....csak utban van.
- a BIOS egy F.O.S. !
- a hang chip az szerintem egy gyenge kozep kategoria !
- a WI-FI -je egy rohely ! Inkabb hasznalom az USB stick-emet....komolyan sokkal jobb!
- a ventivezerlese szar
- melegebb mint a GigabyteSenkinek nem ajanlom ezt az ipari hulladekot!
-
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #26187 üzenetére
Jah. csak más felé is vagyok, picit szétszórva. Szerencsére megegyeztünk: meg a radi, mackó adja a VGA-tát, vizes blokkal, pumpával és Sass is boldog lesz, lesz új VGA-m, mackónak lesz nagy radi, nekem mag VGA, etc. Kb. ennyi. DEAL? ...ha a futárt állod
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #26097 üzenetére
Mindegyik mondat telitalálat!
Lelkem mélyén éreztem, hogy eszkimóra bíztuk a pálmafát, amikor Téged bíztunk meg az "asztalos publikum" érdekeinek képviseletével...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
Linkeltem az FX-ben is, jon "uj" FX-9370 es FX-9590 16 mb cache-el. Arban max 1000 HUF-al lesznek dragabbak.
-
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #26177 üzenetére
Matricat megkaphatom?
Tegnap kaptam egy emailt egy privat uzirol roman forumon...
Olyasmi szoveg allt benne,hogy csak a te processzorod miatt regiztem a forumra meg akarom venni.
Ma beszeltem a sraccal kedden/szerdan kuldom neki futarral a processzort.Alaplapra par nap es talalok vevot..
Majd mindezekutan kivancsi leszek a mennyire fogtok rajtam rohogni a topicbanAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
válasz Balathruin #26175 üzenetére
Vannak ismerőseim, akik most lettek ismerősök egymásnak iwiw-en.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
Végre vmi jó is történik. myspace, vip és a face is mehetne, meg minden hasonló adathalász oldal...
Face 700k emberrel kísérletezett pl... ennyit ezekről az ingyenes jó oldalakrólHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mackosajt
addikt
lementettétek már az iwiw kapszulátokat?
2 percetek még van
szerk: már csak 1
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #26168 üzenetére
Atmegyek a konkurenciahoz. Megkapom azt a penzt 8 ora munka utan mint itt most 10 ora munka + maszekolasnal.
Csak a szar az hogy csak munkagep van, nincs netezes, kavezas, semmi . De 8 ora munka utan szabad leszek mint a madar es lesz idom elinditani a sajat cegemet.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz MiklosSaS #26166 üzenetére
Na, mi lesz, hova váltasz? Amit mondtál régebben?
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #26165 üzenetére
Van... de jöhetnek ajánlatok. 7870/7950/7970 (ez utóbbi kicsit már sok is), vagy nV valami, 760, ilyesmi.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Na, a haswell topicban mar vinnek is a processzoromat , ejjj de viszket hogy kupakoljam...lehet ez is golden chip es benne van az 5 GHz 1.3 V alatt (ami lehet 1.299 is). Mert akkor siman 120-130 K HUF-ert el lehet adni
-
ViZion
félisten
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #26162 üzenetére
Kicsi pajtas, intel-nel kicsit maskepp van. Itt ha huzzom a BCKL-t kemeny baja lehet majd.
Van ez a strapp a haswell-nel, de meg nem probaltam.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #26160 üzenetére
Neked is jo reggelt. Majd megprobalom azt is...egyenlore igy kiserletezem :d
Megyen a 4.2 GHz - 1.136 V-al , 600 rot/min a ventik es minden Power Saving be van kapcsolva!
Van benne potencial, az biztos
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt mindenkinek !
@Laca: szeva'
@tehenke: itt sut a nap es meleg van most
@kakaska:
Egy kis reggeli finomhangolas munka elott.....minden energiatakarekossagot bekapcsoltam, 1.15 V - 4.2 GHz, es a radiatoron a ventik azok max 600 rot/min mentek...szinte nem is lehetet hallani a gepet.
-
otto14
őstag
Jó Reggelt Mindenkinek!
asd
-
caindwan
aktív tag
Jó reggelt!
Miklós miért küldted ide az idődet?? Szépen menjen vissza hozzátok.. 16fok + eső, ennyit a mai futásról
-
törölt tag
Ébresztő gumiököl
-
MiklosSaS
nagyúr
Aludjatok jól, ma nincs játék...inkább alvás.
-
ViZion
félisten
válasz Peaceliker #26150 üzenetére
+1
Jó váz az több százezer Ft is lehet váltók, gumik, etc... ennek a töredéke. Mondjuk nem vagyok nagy bringás, csak ahogy hallom. Sztem egy könnyű, de jól tervezett acél váz is jó lehet, nem kell mindenféle kriptonit-delírium ötvözet...A karbon vázakról nem is beszélve, ami kínaiban is vagy 100-200k Ft alapból...
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz ViZion #26146 üzenetére
Télen biztosan jó lenne a proci hőfok, ha kint a radi! Házba én nem tennék 220-as ventiket...Tartok az áramtól egy kicsit..Láthatatlan...és amikor láthatóvá válik, akkor már baj van !
(#26147) miklosss2012: Na ahhoz is kell egy kis feledékenység...Két évig "kint felejteni"..
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Most vettem egy brutál radit... szted maradt pénzem?
És IGEN, ventit fogok venni. Agyalok 230 V-os ventin, csak nincsenek feltűntetve a db értékek. Nekem van egy brutális álló, 60 W és 70 db a max, viszont alacsony fokozaton is baszottul fúj, 45 cm-es lapátokkal... csak hangos picit... pedig 1 fokozaton még halk, kb. 40 dbMivel a házba akarok szellőző rendszert, ahova csőventi kell, sztem jól megfülelem majd, hátha lehetne PC-be is ilyet, ami halkan tolná a luftot, nem terhelné a tápot, és lehetne a gép kikapcsolás utánra ütemezni a leállását. Ez a visszahűtős dolog régi heppem, remélem meg tudom majd oldani. Valamikor...
B terv: költözik majd az íróasztalom, szal az is lehet, h raffinált módon furatok falon átmenőre lyukat... Mobilitásban lenne némi probléma, mondjuk amúgy sem szoktam pakolgatni. A leválasztás gyorscsattivel egyszerű lenne, kintre a monsta radi, meg a nagy venti, porszűrő, kész.
"Valaki kint "felejtett" két évig egy elég drága bringát.....most már használhatatlan...."
Olyan nincs... normális bringának a váza az érték, a többi pótolható.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Peaceliker #26132 üzenetére
Túl vagy rajta.
Ilyenkor lehet azért barátkozni, kifigyelni ki-milyen, mert munkahely az más.
Megjöttünk nagy Kecskemétről, kutyás program letudva, gyerekekkel jó drágán ettünk nem túl jót... fasza volt. Inkább vettem volna a PC-hez valamitHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mackosajt
addikt
válasz stratova #26136 üzenetére
annyi, hogy közben rákóstolgattam a levére, meg fűszer és paradicsom+paprika csak a hús félkész/készre fővésekor ment bele. Ezután picit rotyogott, és ment rá a krumpli.
Megfőtte magát, és nyamm...Mondjuk 4 kg húsból készült, amolyan Lacinap+Irénnap kombóban megtartva fater+nővérem névnapját is az enyémmel együtt.
-
-
stratova
veterán
-
mackosajt
addikt
De jó pörköltet sikerült főznöm...
Asszony közölte, hogy holnaptól én főzök.
-
Peaceliker
addikt
válasz ViZion #26035 üzenetére
Na megvolt a "móka". Az a baj, hogy elég magamnak való vagyok. És munkatársaim nagyon más világ, mint én. Legtöbb 50 körüli, amelyik meg hozzám közelebb van korban, az meg nem túl értelmes. Egyik nő, 40 éves és kb 12 éves (elkapatott kislány) szinten van. Főnököm jó fej, de neki meg ilyenkor bizonyítási kényszere van, meg megfelelési és eléggé lejön, hogy tök erőltetett ahogy szét isszák magukat és táncikálnak... nem értem meg őket (sok dolog miatt) és ők sem engem (sok minden miatt). De nincs is rá igényem, szerintem nekik sem. Elég nyers alak vagyok, nem stílusom "körbeírni" a dolgokat. Azt is csodálom, hogy elfogadtak, szeretni sosem fognak, de nem alszom emiatt rosszabbul...stb stb.
Dohányozni sosem dohányoztam, inni egy bizonyos eset óta (anyukám halála után kb másfél évvel(addig jól viseltem) jól berugtam és akkor jött ki rajtam az egész...brutál bedepiztem és undorító módon széthullottam...) nem nagyon van kedvem...Szal ittam 2 sört kb (abból is citromosat) és ellébecoltam. A legjobb az vt az egészben, hogy egyik barátom arrafele lakik (messze innen, ritkán találkozunk) és elugrott, beszélgettünk vagy 2-3 órát. Kicsit pancsiztam és csókolom.
Másik bajom amúgy, hogy kb 14k ba került (és kötelező).@mindenki
Jó reggelt meg jóestét meg jóreggelt és jódélutánt!"Oh my Goa'uld!"
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #26130 üzenetére
Azért veszem boltból és nem az aprórol vadászom......ott a garancia oszt basszák meg ha baj van. A bolt 2-3 napon belül intézi ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Azért nem gondoltam volna hogy ennyire pozitív csalódás lesz a MSI lap intel fronton.
Minden tökéletesen müködik, a tuning pofon egyszerü....a ventivezérlése jóval jobb mint az Asus-nak. Tavaly kellemes meglepetés volt a gigabyte lap...az idén pedig egyszerüen tökéletes a MSI. Örülök hogy kipróbáltam!Van élet az Asus-on túl is!
-
Balathruin
veterán
válasz MiklosSaS #26127 üzenetére
Testvér, kiközösítesz a származásom miatt, hát nézd a DJ-től múltkor úgy loptam el (nézd
??? WTF?) azt a 2 CD lejátszót, hogy a zenének ideje sem maradt leállni! Nézd, jobban nem tudok imitálni egy roma származásút.
Megnéztem mennyi a gáma, hát kemény 3,1 giga...[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #26126 üzenetére
Mit mondjak...beszelek egy jo par nyelvet eleg becsuletesen, de ezt a zagyvasagot nem ertem.
Megint sok volt az italbol neki
-
MrM94
addikt
válasz otto14 #26115 üzenetére
tázsvír kikozositessz a szarmazasom miatt ha dikkha a dj tol a multkor ugy loptam el dikk azt a 2 céjdéj lejatszot hogy a zenenek ideje se maradt leallni! dikkha
ok jobban nemtudok imitalni egy rrroma szarmazasut.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
megy a lustulas?
-
pipo112
őstag
Jó napot!
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
MiklosSaS
nagyúr
En tul gyorsan aludtam, mert hamar elfogyott az ejszaka
-
ViZion
félisten
muhahhaaaa... szomorú, de igaz. Nálunk asszony meghátrált, mert a "mindent megoldok" bukott, hogy nincs ma busz, vihetem kecsóra...
-
MiklosSaS
nagyúr
Jó reggelt.
-
MrM94
addikt
kukurikú.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Mindenki alszik? Megyen en is akkor.....
Jo ejt !
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #26110 üzenetére
ráadásul az h. rá van kötve nem jelenti azt h. fel is veszi
főleg ha 2 külön tápköre van (és akkor kicsit jobb tuningban) akkor nincs para.
ráadásul érzek benne némi marketing fogást (vagy esetleg "könnyítést" a nem 1 ágas táppal rendelkezőknek... mert ugyebár 1 ágon annyit vezs fel amennyit akar...)"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
pipo112
őstag
Még 6 óra meló álmos vagyok !
Nem baj holnap is megyek lurkóért játszunk nagyot szedek neki barackot és biztos felásuk megint a kertet
Estére meg beülök végre a gépembe azt gémelek amit mama most fakbookra használ nap mint nap , remélem elég neki a 4,6ghzre belött prociAzt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #26109 üzenetére
Meg nem lehet...a 290X re.-en es a GTX 480-an lehet .
@macska: ha jo a hutes akkor nem olvad meg.
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #26106 üzenetére
Talalt sullyedt.
Valaki szaki mondja mar meg nekem,hogy az a nyak nem olvad ossze annyi aramtol ami atfolyik rajta?Ha megcibalja azt a kartyat?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
[link]
Lap aljan baloldali kep.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Alkesz banda.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest