- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
otto14 #15057 üzenetére
only SD
Laci Drm: mindegy, h mid van, mekkorát nézel... néztem anno kis grundig TV-t és boldog voltam! Pedig csak 2 csatorna volt, meg videó. De ott volt a csajom, albérlet, meleg
su**étel. sznob talán az, aki a tárgyakkal keresi a boldogságot és közben elhiteti magával, h a drágábbtól boldogabb. Nem is tudom meghatározni, nekem ilyesmi a sznobság, amikor valami nem Neked kell, hanem megmutatni másnak... miközben Neked nem is kell. Szerintem.Nah, a nagy FX proci nekem sznobság, meg perverzió lenne... de vállalom!
Mivel nyomdai előkészítéssel foglalkozom, szvsz nem sznobság az átlagtól jobb monitor (nem, nem PH! átlag, azt el sem érem
). Ahogy egy jó plazma sem az, ha valaki szereti a filmeket jó minőségben nézni (igen, a plazma jobb, de olcsóbb a LED gyártása, szállítása, etc, így a marketing kinyírta a plazmát...).
Jah, ha olvastad volna egész évben... nekem a ~12 éves samu CRT TV meghalt tavasszal, ősszel meg anyámnak is a hasonlója. Amit tavasszal vettem LED-et, azt megkapta anyám, adott valamennyit $$, dobtam hozzá és elhoztam a nagyobb led TV-t, de a butaféle, legolcsóbbat, mert nem kell extra, csak USB HDD lejátszás, HDMI, kész. Szal. ezt nézem majd ~5 évig (utána dobós lesz, mondták a boltban is, ennyit bírnak)
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest