- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Netfone
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
válasz
Valkűr #13258 üzenetére
Érdekes, hogy nem billenek semerre.
Csak éppen rámfogod, rámkened.
Nem szép tőled, ki érti ezt?
Az, hogy te mit gondolsz, vélsz, messze áll az objektív realitástól, és megéri a plusz kiadást, bármennyire is fáj, mert nem mész benne tönkre.
Az FX8350 az egyik legjobb processzor a mai palettán, nem ócsároltam, a mai napig szeretem, és szinte visszakívánnám.
Nem kell ferdíteni a szót, nyitni hitvitát, másnak van rá pénze, nem dönti nyomorba 30ezer, neked nincs, és arról én nem tehetek.
Következésképp ez nem azt jelenti, hogy te loser lennél, más pedig nyertes.
Ez van.Egyébként meg, jó végigjárni ezt az utat, több mindent látni, kipróbálni, mert akkor esetleg valóban ésszerű döntést hozhatsz, nem pedig képzelegsz, vagy hitegeted magad az eléd tárt, vagy vélt valóságról.
Most, a 3930K után kicsit én is megállok, aztán pihenek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest