Hirdetés
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
alapvetoen igaza van neki is meg neked is, en nem mondom hogy zsolt es kesz, ettol meg lehetne fiatalokat felkarolni.
engem az zavar, hogy kizarasos a velemeny. zsoltot nem kellene tamogatni (az bicskanyitogato), mert (szerinte(tek)) nem eleg tehetseges, mert pl a csapattarsa jobb a f3000ben. tehat a Nagy Tehetsegmercen lejjebb az atlaga mint ti szeretnetek, szoval helyette a penzt egy jobb keresesere kellene aldozni. szerintem az a merce, hogy ott van, egyeduli magyarkent 65 ev utan. es mindenki elismeri hogy szep teljesitmenyt nyujtott.
azt mondom en, hogy tamogatni kell mert ma o van. es lehet hogy pont ettol tobb fiatalnak is megjon a kedve kuzdeni, hogy megprobaljon kuzdeni, es megvalositsa az almot, ami elerhetetlennek tunik. elso fecske szarnyat ne torjuk le mert elmegy a kedve a tobbinek es marad a tel. -
steveetm
őstag
vitatkozni és megvitatni dolgokat sztem nem ugyanaz, vagy tévedek? Világos mindenki kifejti a véleményét, más arra reagál ,szte ugyan nemúgyvan stb. Én csak azért mondtam azt a végén, mer két hozzászólás is jött hozzám, amiben olyan dolgokat magyaráztatok nekem mintha én annak az ellenkezőjét állítottam volna.
Szal igaz én más szemszögből nézem a dolgokat, ti is, a fórum meg arra van hogy jöttök ti és megpróbáltok meggyőzni(vagy én próbállak meggyőzni titeket) de nem kell ehhez vitatkoznunk:)
Vagy én értelmezem nagyon félre ezt a szót:)
Na mind1 ne offoljunk tovább sztem:)
Nemkevésbé örülnék jobban annak mintha zsolt bekerülne a forma1 be minthogy a magyar fociválogatt VB be jusson!
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
Inkább azokat pénzelnék, akik a világ élvonalában vannak nem? Most ami nem megy, azt nem kell eröltetni
elötte meg ezt írod:
de a foci, amiben most írtó gyengék vagyunk, az pénzelik.
A foci nem megy, mért erőltetik? Ja mert még jók lehetünk? Zsolt mért ne lehetne jó még?
Üdv.: steveetm -
Den
veterán
abból a szempontból nincs különbség hogy mindkettőt benyomták az f1-be. Nem a képességeiket hasonlítgatom csak azt mondom, hogy nem baumgartner az egyetlen aki nem saját erejéből van az f1_ben. A legnagyobb naivitás azt hinni, hogy az f1 úgy műxik hogy van a kis ügyes versenyző aki szuper jól versenyez, majd elnyeri máltó jutalmát és indulhat az f1-ben.
Nem tudom mit vártok, hogy egyszercsak hopp spontán bekerül egy magyar, a legjobb csapathoz és sorra nyeri a versenyeket? Ne legyetek naívak. -
Mosqu!to
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- LG LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest