Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Battletech Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard: Bár a lőszerrobbanás dolgot nem igazán sikerült megértenem.
Erről szól a critical damage. Amikor struktúrát sebzel, van rá X esély, hogy véletlenszerűen valamelyik ott lévő cuccot megrongálod (a plusz crites fegyvereknél ugye nagyobb az esély). Ha lőszert robbantasz be, az ciki....
Például nagyon érzem a Master Tactician skill hiányát,
Szigorúan saját vélemény, de sacc per kábé értelmetlen, ha csak nem valami felderítős felosztásban játszol, ahol egy emberkéd spot-ol a többinek. Nekem 2 Bulwark / Sensor Lock / Master tactican emberkém van, de én több értelmét látom a Bulwark / Multi-target / Breaching Shot felosztásnak.
duvi: Szerintem a BT fő erőssége a mikromenedzsment és a taktika.
Ebben teljesen egyetértek, de a mikromenedzsment kb. addig tart, amíg max.-ra nem fejleszted az Argo-t és nem lesz 4 jól felszerelt Assault Mech-ed és legalább 4 jó pilótád. Onnantól viszont ezt a részt nem tudod annyira élvezni...
A taktikai rész... nos, ez vita tárgya. Most nekiálltam a látótávolságokkal szórakozni, mert a 600m nagyon PPC / LRM-orientálttá teszi a játékot (emiatt mondjuk nincs lelkiismeret-furdalásom, mert az ellenségnél is így van, és nagyon-nagyon sok Mech-en és járművön van LRM és/vagy PPC, sőt, szvsz az ellenség JagerMech-jei így brilliroznak igazán, így értelmük is akad...).
Ezzel együtt a taktikai részt az AI erősen megkönnyíti...
Szerintem egy kezdő játékos - aki nincs otthon a BT világában - nem nagyon fogja 50 óra alatt kipörgetni
A saját véleményem, hogy ha nem tökölök annyit, hogy teljesen helyreállítsam az Argo-t, és felszereljem magam Mech-ekkel és Mechwarriorokkal, akkor akár 50 óra alatt is meglett volna a végigjátszás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Path of Exile 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Battlefield 6
- Túraautó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest