- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11606 üzenetére
tudom de a spirit az már nekem túl anture irányzat ezért nem tetszik....
valahogy a surge-t se nnagyon akarózna berakni de az kell mert túl jó ahhoz h kihaggyam a ray meg túl használhatatlan hiába akarnám...
hát aoc-t is be kell raknom bár mivel ez nem full shadow lesz majd ezért annyira nem fog fájni.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11549 üzenetére
vicces volt hogy dazedben spemmelte az ellenfeled az egységeket.
az amúgy is kevés hpval megáldott fire egységek így 250-300as hp val voltak a harcmezőn.elég jól látszik hogy hiányzik egy jó L counter fireben t2n.
DO leszedése talán még a legkönnyebb feladat az L unitok közül, de még ez is elég körülményesen ment. glad és worn se ért sokat.Egy Vilet leszedni ezekkel az unitokkal már jóval nehezebb.
(ott a 2 glad lehívására már ment volna egyből egy lava és a countereknek annyi.) -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11557 üzenetére
épp azé lett ingyenes mert nem volt elég vevő,msot meg már semmit nem hoz,kevesen is játszák.
és nem kategória teremtő, volt már ilyen játék ebbe annyi a pláne h kártxás ami igazán azt a +ad de a többi.
lehetne jó ez, de nem lesz+ha valamikor kijön az amii edition utánna már nem hiszem hogy ez a játék tovább fog élni. -
dokar
addikt
válasz
Gyuri27 #11554 üzenetére
én nem tudom megnézni, mert a kliens beenged, de a játék a főképernyőn egy szép "login failed" üzenettel vár. már kezd tele lenni a tököm, mivel már fizettem egyszer BFP-ért, ezért az a minimum, hogy legalább nyújtsanak vmi rohadt supportot. manapság minden indítás előtt remegek, hogy megint milyen hibája lesz neki.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11543 üzenetére
sztem betelt a tárhelyük. furcsa hogy napok óta nincs új rep.
és jelen állás szerint új bfcards se lesz, marad a jelenlegi 70%-os készültségi állapot.[link]
nemrég kérdeztem rá a hivatalos fórum német részlegében. a válaszok lényege annyi hogy a főszerkesztő nem kíván tovább foglalkozni az oldallal a többieknek meg nem ad engedélyt az átalakítás végrehajtására mert attól tart hogy elszáll a jelenlegi oldal tartalma ha belemegy hogy hozzányúljanak. -
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #11496 üzenetére
fordítás nagyvonalakban:
az infect több nightcrawlert teremtene
az RB hamarabb enné meg a wellt
Satanael: az idézett snapjawk sebzés csökkentését csökkentenék, és növelnék a képesség cd-jét
vilebloodnak kevesebb hp
tremor: ugyanaz mint a sunderernél, gyengített és csökkentett árú képesség csökkentett cd-vel -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11478 üzenetére
mert?
de ha ilyen instant t2 meg minél előbb t3 akkor ja azé rühellem én már ezt én nem szeretek t3-on játszani meg a hamar t2-őt se.
mivel eleve így álítottam össze a paklim.+akkor kiveszik belőle egy csomó érték.
mert t2-re meg t3-on már iylen hozeok egy l-t amit sazrrá supportolok stílusba nyomják. -
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11462 üzenetére
adjanak ki egy területre ható verziót immunitás nélkül. természetesen 50 powerért mint amennyiben egy cc van, t2n sokkal jobban lehetne használni, mert dis annyiban van mint egy + unit.
t3n tudod mi van pure nature ellen?
slayert + reavert egyből váltja t2ről a parasitevel, még követnie se kell engem t3ra.
az egyetlen használható egység a jugger de azt meg nem lehet 220ért spemmelni, mivel többek között support is kell hozzá.egyébként mennyi cc is van a deckedben?
sztem van min 3 ami jó s-től felfele (ensnaring , oink, creeping) . + fathom vagy drake képessége amelyiket épp használod.elhiszem hogy jó móka a lánc cc, de nekem vhogy nem jön be mivel disen kívül nem tudok rá mással válaszolni.
tegyük fel hogy a shadow affosat használom (az a buffra ad immunitást) megy jugger, jön egy root 45-ért, arra válaszként 80 ért a dis. de mivel nincs immunitás a fathom képessége blokkol, így mire lejár a disenchant reloadja és ismét használhatnám a jugger már halott.
tehát ebből látszik hogy más megoldás nincs nature ellen,
ha nincs zöld dis, a t3 halott fire részről, mivel m és l unitok átvételre kerülnek, az xl meg leölésre a lánc cc segítségével.dancerre miért s unittal mész ha tudod hogy knockolja?
ott a mauler, egy ütés és a dancer ranged támadása blokkolva vana repre visszatérve, már beszéltük korábban is, 1v1ben nincs gondom a sommal, mivel ott
ha folyamatos támadás alatt van fel se tudja építeni, viszont 2v2ben elég nagy ahhoz a map hogy ne lehessen a som közelébe férni, ill az a 100 power 2 perc erejéig simán nélkülözhető (kb. fél perc amíg megépül + 1 perc reload + még fél perc amíg visszapörgeti voidot) ennyi időre meg a csapattárs fel tudja tartani az ellent.
utána meg már folyamatos a power utánpótlás, amire elfogyna ismét aktiválni lehet a somot és már jön is vissza ismét a void.és mint láthattad elég hullámzó volt az ellen támadó ereje, lényegében mindig egy som aktiválást követően jött egy nagyobb attack.
de ez még nem is a legdurvább párosítás, pure shadow társsal ahol még rb is van som mellé hát jah az már tényleg erős.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11399 üzenetére
felállt windweaversek ellen esélytelen a shadow rush.
főleg forsakenekkel ha még ez dazed akkor pláne.dreadchargerekkel kell valahogy körbekeríteni úgy csak az egyiket rootolhatja le, innen meg nox ami ér valamit mert az driádokat shámánokat hamar kiüt.
ww-k ellen viszont az se jó mert csak egy célpontot sebez egyszerre így a ww-k surgal nevetve túlélik sőt.
dreadcharger spamen kívül nem más nem igen esélyes a ww-k ellen tán az a witch de hát az meg dread mellé pocsékolás.
s egységei a shadownak a naturébe elég owned kategória.
így pl se forsaken,se skeleton se wrathblades,
de a executor még hasznosnak tűnik az jó még s ellen is bár csak képességével és csak rövid ideig. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11397 üzenetére
a te játékod tetszett, szépen kijátszottad őket.
viszont a fire/frostos ellenfeled egy csöppet noobnak tűnik.hogy minek spammelt annyi fireswornt db-ját 75 powerért azt nem tudom megérteni, S és L egység nem volt a pályán ami ellen jó, ráadásul volt neki bent wreckler meg striders is mindegyik M bónusszal. 50 poweres egységekkel jobban járt volna.
vagy 2 erupt a 3 driadra ( nem előnyös őket ennyire egy pontban tartani)
a t1es támadást sem értem miért erőltette ennyire, már vagy 4 egysége hullott, míg a te egységeid szinte nem is sérültek.
t2 az már csak formaság volt, a harcot már t1en megnyerted.
a másik kör kiélezettebb volt, mondjuk a falon lévő íjászokat én nem támadtam volna a shadow t1es helyében.
a saját meccsem meg nem kommentelem azt meghagyom nektek.
ui: a parasitere miért nem veszed meg a 3as upot?
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11364 üzenetére
revege windhunterre ugyanúgy használható csak ott még képesség + shadow buffok is vannak, másrészről fire splash ellen nem ér sokat.
draken egy kis sebzés + erupt, még a revenge ellenére is leöli.dancerről meg, ezt murder neked is írom:
70 power, egységre nincs bónusza, légit nem támad.
ez csak és kizárólag épület ellen jó ( arra viszont tényleg nagyon jó)önmagában nem lehet csak ezzel támadni kell mellé más unit is támogatásként ami + power.
egy ideig jó taktika volt, főleg védekező stílusú játékosok ellen, de mostanában ált. olyan ellenfeleket sorsol akik ellen van hogy egy dancert se tudok lehívni, vagy nagy ritkán egyet-egyet eleresztek.
egyébként én pure nature ellen a parasite swarm miatt nem szeretek menni, t2-n még nincs gond, mivel a scythet leszámítva más nem kell nekik, viszont t3as unitjaim közül mindent vált a juggeren kívül.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11364 üzenetére
de te se objektíven nézed a dolgokat.
mondok olyat h cc+spirti hunterral, de még ide sima wv-k is jöhetnek vagy bármi. nevetve elintézik a harvikat buffokal eggyütt.
másik mana wing pár mapon instatn megnyeri neked a mapot igen lehet használni a többin is csak senki nem használja, nem midn1 mert a shaman+cc+wv-vel t1-en ki lehet sok mapot tisztíani.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11361 üzenetére
slot bővítés már nagyon kéne, remélem mihamarabb meglépik.
egyébként van még egy dolog amit nem értek.
miért van az hogy pure fire vonalon szinte minden egység 500-600as hpval rendelkezik, holott én csak egy szimpla ravagevel tudok supportálni?
elhiszem hogy a legtöbb splash unitnak lett tervezve melyekre mehet heal+cc támogatásként, de akkor a pure vonalra adhatnának vmi komolyabbat.
ott a drake kemény 450es hpval képesség nélkül.
szemben windhunter, war eagle, templar kb. 2x annyi hpval rendelkezik ráadásul mindnek van még vmi képessége is.
és ezekre mehet +ban 2 elég komoly shadow buff vagy ice shield.egyébként az area ice shield is vicces pure frostban, több pajzsot dob az egységekre, mint az én egységeim alap hpja.
már kint is mondtam hogy kéne egy L unit pure fire t2re, erre azt a választ kaptam hogy az OP lenne.
ami érdekes ugyanis én csak ravangevel + disenchantal tudnám támogatni, míg egy twilight palyer a vilebloodot ravangevel + disenchantal + ccvel + healel +még a transzformációval.
szóval ez fura hogy twilightban nem gond az L unit, de pure fireben már az lenne.
-
-
Razuel
aktív tag
válasz
Gyuri27 #11307 üzenetére
Nem lehet. Nagy marhaságot mond aki azt mondja, hogy meghackelték az accountját.
Wulgar: Javaslom, hogy checkold le azokat akiknek megadtad a kódodat, esetleg olyan oldalakon ahol battleforge-al foglalkoznak és ugyan azzal az email címmel és kóddal regeltél amit a játékban is használsz, nagyon egyszerűen meg tudja nézni az oldal keszítője az adatbázisban a megadott adatokat. Vagy a 3. lehetőség a keylogger, bár ezt egy amatőrnek manapság már szinte lehetetlen felrakni egy célszámítógépre lévén, hogy a legszarabb vírusírtók is észlelik.. Ha nincs vírusírtód akkor rekj fel egy nodot, serialt egyszerűen találsz hozzá google-ben, ha nem talál semmit akkor az első 2 lehetőségből az egyik nyert.
-
OnSeT
őstag
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11047 üzenetére
Majd megfilmesítem amint lesz rá időm.
Ilyen formában még nem láttam a furnace+ embalmer kombót. ált. ha megjátsszák rögtön harvit hívnak le vele ( legtöbbször azok akiknek max chargen van s így sorozatba ) , ő meg megvárta míg felépült a somod addig meg csak m egységeket. a power előnye így elveszett.
a te játékod jó volt, az ellenfeled viszont egy kissé szétszórtnak tűnt, pl azt se értem minek küldött 4 Phoenixet a motkval bevédett bázisra.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #11056 üzenetére
Hát attól h bane még elég nulla volt.
instant t2 aztán rakta le a power fogó épületeit.minden támadása eleve kudarcra volt ítélve.
a leginkább a baj a nature t1-be h ha felépített serege jön ellened akkor kevés esélye van a shadowosnak, tehát muszáj még a kismillió wv meg shaman előtt kiszedni.
De mivel tele van s counterrel a nature t1, az egységek meg önmaguba erősek wv mindenre jó.
shadownak meg tele s egységel a t1-e.jó mikróval nature nagyon erős.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #11051 üzenetére
Gyuri: Én a cannon tower felépítéséről beszéltem, ami t2. A phase tower t1-ben teljesen más kérdés.
Murder: HA felépíti, ezt elismerem, mert így van, de hasonlítsd össze, hogy az esetek hány százalékában sikeres egy lyrish támadás, és hány százalékában sikeres egy cannon tower felépítése.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #11047 üzenetére
Egy normálisabb ellenfél mondjuk nem hagyja, hogy tornyot húzz. 30mp bőven elég.
Stonekin átveszi, fire és shadow splashek berobbantják ha minden kötél szakad és egységgel nem sikerül épülés közben leszedni. Plusz egy lyrish+barrier többet ér szerintem mint egy torony.Így is kevés a 20 slot és nekem nem fér be olyan ami statikusan köti a powert, bár ez valószínűleg személyes preferencia.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #11005 üzenetére
Amint látom fő a változatosság.
Elkészült a felvétel: Nature/Nature vs Fire/Nature [link]
A ChristianIII elleni kört kár hogy nem lehet rendesen megnézni.
kb. félidőtől kezdve hibásan játssza le, úgy sejtem hogy a watchlist változtatások végrehajtása teszi lejátszhatatlanná a repeket. egy twilight creeperes repem is így halt be, a tiedénél meg az ice guardian módosítás okozza a lejátszási hibát. -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #10894 üzenetére
azt nem viszi le full élettel.
főleg h folyton jön rá a shield.
ami jó rá az a koc+nasty annak elég a hpja, de az se ér semmit ha shieldelve van.
max lasíítani tudod őket mert az eagle nem tud repülő egységet sebezni így egymást nem tudják kinyírni.amúgy nagyon kezdetleges volt nem tudok én azzal bánni, de valszeg bármit csinálok elver.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #10892 üzenetére
hát figyelj van az a pont amikor a harvira is elhet mondani,ha promo vagy full cahrge van rajta
pl ellened régen amikor mentem kb megölted a harvim ha lett volna rajta charge már tudtam volna hozni a következőt
amúgy ma mentem dekka ellen, megpróbáltam a phase tower rusht, nem sikerült
És történelmet írtam, megvertem egy fire/nature furyt
szerencsére nem lámult sokat a lavaval meg a vilebloodal, bár lehet nem volt rá powerje
2 szer is lerusholtam a bázisát.csak unom a t2-es harcot
állandóan crawlerrel kell támadni, más nincs, ha meg bázisán vagyok darkelf,koc, egyedül az ua-t szeretem mert az ad sok skeletont
de az meg könynen counterelhető főleg frost nature azzal csak magam verem meg sajnos:Saztán tegnap az a rohadt frost madár már felbaxott rendesen,
ok h van rá guard, de azzal piszok nehéz átvenni, de még a koc se jó rá mert egymást nem tudják támadni
idegesítő én utálom a guardot, ha lenne más ki is venném -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #10873 üzenetére
frost t1 nem kell swift.
amúgy ha már ott tartunk az eliminator képessége mire jó?
egyrészt nincs olyan egység amire érdemes használni.
drágább mint a home soil ami t1-en van+gyengébb is és hp drainel.
a legkevesebb értelme sincs ezt használni bármikor is, akkor már motivate ami jobb.de ez még semmi mert az egység emg egy gyenge lassú m/m amit mindne mezei egység gond nélkül elintéz.
és mért nem = a treespirittel?
azért mert erre meg nem h szükség de értelme se volt h kihozzák, a nature t1 meg kapot egy alternatív olcsó egységet.
lehet gyenge de ha watchlistelik akkor jó lehet, de ez ez még akkor is egy rakás szar és felesleges lenne ha ingyen lenne a képessége és nem draielne hp-t.
sőt ha minden egységre hatna akkor is csak egy használható, de valójában semmire nem jó képesség és egység lenne belőle. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #10804 üzenetére
a tree sztem is gyengus lett, a lost horror viszont brutális még a power költség növelés ellenére is. 3 célpontot lő egyszerre ~2000es dmg-vel. knock meg talán jobb is hogy nincs mivel rpve-n még mindig él az s unitock sebezhetetlensége knockolás alatt.
azt igazán fixálhatnák már.a másik aff sztem jobb lesz pvp-re föleg slayer ellen.
az "csak" 2t tud támadni egyszerre viszont s, m knockal. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #10796 üzenetére
Nekem az egyetlen szívfájdalmam lava terén, hogy épülő épületeket így már jobban megéri eruptionnel bontani. Ilyen volt például a church nekem. De azzal egyetértek, hogy a 2 well + orb elleni sebzése túl sok volt. Szóval kellett neki a nerf, csak szerintem nem ilyen formában. Meg kéne különböztetni a wellt/orbot a többi épülettől szerintem.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #10790 üzenetére
Na igen, de mondjuk ez végleg megoldja az összes Ice Guardian gondját a nature t1-nek. Most tekintsünk el attól hogy 15 powerre emelték a shieldet, de treespirit akkor is átüt rajta, amivel 2-3 treespirit simán szétszedi az IG seregeket szerintem ... tényleg kíváncsi vagyok, hogy az uppok milyen szempontból javítják ...
A másik aff meg gondolom hasznosabb lesz általánosságban véve, mert túl sok más egység ami sebzést védene nincs t1-en ... lehet kapnak mérgezést, vagy valami. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #10783 üzenetére
szerk: oké, szóval vak vagyok maradjunk annyiban ...
pachito előttem már linkelte a lapokatmindenesetre én arra a treespiritre vagyok nagyon kiváncsi
elsőre a t1 fire archer jutott eszembe, ami végül nem került be (régi forsaken model stb-stb.) és annak volt t1-en root network-je -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #10765 üzenetére
Hát, a stonekinnel is lehet durva kombókat alkotni. Gyógyított, nature cc-vel támogatott lyrishok, amik jó esetben még home soilt is kapnak.
Matter mastery minden épület ellen = nincs phase tower t2-ben, SoM kiiktatva, mortar mostmár gondolom nem jelent akkora gondot ugyan.
Aggressor ha esetleg knockkolni kéne, és még kismillió lehetőség.Természetesen ez is csak egyéni vélemény ^^
De szerintem tud olyan idegesítő lenni, mint bármelyik másik pakli. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #10693 üzenetére
"csak" 325
mondjuk a lényegen nem változtat, vannak az eldernél jobban használható lapok.
XL bónusszal viszont elég combos lenne. (magasabb diffekre és expertre inkább az kell.)viszont van egy előnye hogy ilyen drága a lehívás, legalább nem lehet átvenni mind controllal.
bár nem tudom ki hív le eldert pvpben.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #10688 üzenetére
enli ugyan az maradt nem vesztett semmit a képességéből.
Elder meg nagyobb ikon a promo swmpnál mert t4 pure.
a legnoobabb lapokkal is meg lehet csinálni a pve mapokat, de akkor mi értelme lenne a többinek?
van pár lap ami használható pve-be de van tőle sokka jobb ami inkább megéri, msot ennyi erővel ami monu lost ship,giant wry emg még egy 2 lap is elég de mondom úgy nem sok értelme van ennek a játéknak.
kevés lap,kevés pálya,no support mi vonza az embert ehhez a játékhoz akkor? -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #10680 üzenetére
nem mert úgy mi a fenének legyek pure shadow?
ha nincs igazi pure lapom amit érdemes használni.
így is a satanaelt kell shadow t4-re használni mert annyira nincs oda semmi.Elder meg egy presztizs lap, egy ikon, amilyen a thunder wagona firéba vagy a frostba az ironclad.
shadowba nincs.mert a shaodw worm az minden csak használni értelmetlen. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #10666 üzenetére
Az irány egész jó a watchlisteket nézve. A módosítási javaslatok szintén.
A szavazásról meg remélem végleg letettek, ( eddig sem aszerint módosítottak ahogy a többség akarta, szal így felesleges szavaztatni), ez az érveljünk pro/kontra a lapról dolog nekem jobban tetszik.Az egyedüli probléma a sebességgel van. állítom ennek a 3 lapnak a módosítását is el fogják húzni és még lesz kb 1,5 hónap mire lesz belőle vmi.
a buffokat végrehajthatnák kérdés nélkül is, elég lenne ha csak a nerfeknél kérik ki a nép véleményét. van rengeteg lap amit használhatóvá kellene tenni pvp-re, meg van jó pár aminek még pve-ben sincs értelme.
vagy belőhetnének egy beta szerót egy tömeges buff esetén, amiihoz úgyis kéne egy, bár azt mondják sanszos hogy az új edition béta nélkül fog érkezni.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #10662 üzenetére
a guardiannál ezentúl csak saját well/orb mellett lehet ingyen aktiválni a pajzsot, ha nyílt terepen teszed akkor powerbe kerül.
a twilight lapnál a távolsági támadásnál lesz aktív a fertőző képesség, az egység halála helyett. (így már lesz értelme pvpben is használni.)
lavanál meg ha csökkentik a sebzést az épületre, akkor már a power költségét is mérsékelni kellene.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #10654 üzenetére
Splashben valóban az, de szerintem pure frost t2 nem olyan vészes.
Igazából csak shielded eagle van ami olyan nagyon extra lenne ott.
De azokat is le lehet szedni. Mondjuk azt el kell ismerni, hogy pure firenek elég nehéz, esetenként reménytelen, de mind shadow, mind nature, mind a splashek elég jól boldogulnak vele. Én azt mondom, hogy a pure frost t2 erős, de közel sem olyan op, mint egy csomó más XD -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27 #10650 üzenetére
A frostossal nem egészen értek egyet. Bár T1-en kétség kívül a legerősebb, ha rendesen használják. De T2-n azért már verhető. A többivel viszont egyetértek.
Skunk: az egész ott dől el, hogy milyen stratégiát akarsz használni. Majdnem minden színnek van 1-2 kombója, amire épít a játékosok nagyrésze. Válassz ki egyet miután nézegettél replayokat, és aköré próbálj egy decket összerakni.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #10555 üzenetére
az RB elég kétélű fegyver, kb. 15-20 perc alatt kimeríti a kutakat, igaz addig jelentősen megdobja a shadowos erejét, de ha ez idő alatt nem tud nyerni, akkor elég hamar KO lesz neki, mivel nem lesz szinte semmi power utánpótlása.
minden színben vannak "skilles" lapok
(#10565) phanzetomox nah, ez jó hír reméljük hamar intézkednek.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #10555 üzenetére
te felfogás problémába küzdesz.
egy unfair előnyt jelentett pvp-be mert 4-es tierest is lehetett hozni ezt más színel nem lehetett.és ez tény azt h ez ellen te azt hozod fel h rb meg mortar meg miegyéb az hülyeség mert közük nincs egymsához.
pve-be meg easy mod és ez így volt a játék elejétől kezdve.amúgy meg embalamer kevés szituba használható, rb meg csak 33%-ot növel.
naturénak még több ilyenje van ami jobban használható minden szituba szinte bármilyen kombó mellett., breeding,som,wog...de megint csak azt lehet erre is mondani hogy nem egy kategória. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #10515 üzenetére
jelenlegi állás szerint a most elérhető frost affos lesz a jobb ami a közelharci támadást blokkolja, a shadowos meg majd az eleséges egységek irányítását fogja lehetetlenné tenni az ellenfél számára. de mivel t4es lapról van szó, és ez a képesség csak pvpben lenne hasznos, valószínű, hogy ezt módosítani fogják, úgy hogy a másik aff a távolsági támadást fogja blokkolni.
-
BlackTiger
tag
válasz
Gyuri27 #10428 üzenetére
Igen igazad van, de azok a cikkek már nagyon régiek és nem is én írtam őket, hanem Rink, de attól még igazán kijavíthattam volna. Még fogok cikkeket írni, de inkább kereskedésről és a játék alapelveiről, amit már vagy 100x elmagyaráztam a kezdőknek és igen sok ilyen dolog van. A közösségről meg azt, hogy jelenleg nincs akkora, de van rá esély, hogy akkora legyen, csak össze kell fogni a játékosokat, mert ha csak egyedül játszanak nem találkoznak egy magyarral sem aki segítene nekik kiigazodni a bonyolult rendszerben, bizony hamar abbahagyják. Ha sikerülne odaterelnem a magyar játékosok nagyját akkor eleve nem csak én, hanem még a többiek is írhatnának cikkeket, tehát bárki aki szeretne valamiről írni, az írhat cikket, ezt a lehetőséget azért nem láttad gondolom, mert csak a regisztráltaknak érhető el, és így igen hamar komoly tudásbázis lenne ahol mindenki rengeteget fejlődhet. Nekem ebben semmi anyagi hasznom nincs, ha összeszámolom már legalább több hónapot töltöttem el ilyesmi közösségi jellegű fejlesztéssekkel, nekem igaz célom, hogy a Battleforge-ot több emberrel is megismertessem és a magyarokból egy összetartó, egymást segítő, nagy és boldog társaságot faragjak. Régebben már volt egy ilyesmi sikeres próbálkozásom, az akkori oldalt a PGO-n lévők használták csak, de már látszott a fejlődés, mindenki írt cikkeket és az oldal lassan kezdett benépesülni, csak az extra.hu felmondta ingyenes szolgáltatásait és az oldalnak így vége lett, a közösség szét esett és a PGOról már csak nagyon kevesen játszanak. Úgy gondolom ebből is látszik mekkora összefogó ereje lehet egy jól működő weboldalnak. Szerintem a fórum is egész jó, mert mindenre van külön rész, tehát PvE, PvP, Kereskedés, Rendezvények stb.
A cikkeket még átírom és még írok néhányat, megpróbálok jókat írni.. de elhihetitek, hogy ez egyedül nem olyan könnyű ráadásul még csak 14 múltam.. Mindent meglehet oldani, OnSet oldalával is egybeolvadhatunk, lehetünk társoladalak, átpakolhatunk cikkeket, csak kellene erre igény. A kezdőknek szerintem nagyon jó lenne. Tegnap találkoztam egy kezdővel akinek a nevéről rögtön felismertem, hogy magyar és máris megdobtam 50bfp vagy több értékű lapokkal és 2 órát foglalkoztam vele és elmagyaráztam neki csak néhány dolgot! Igen mert egyszerűen annyi dolog van ebben a játékban, hogy 2 óra alatt is csak röviden tudsz összefoglalni egy-két részt. Nem nagyon vagyok valami gazdag BFpben, de a kezdők elől sosem bántam a pénzem, most lehet hogy épp emiatt fogja egy hónappal később abbahagyni, megjön a kedve a játékhoz és én ezt így tapasztaltam tegnap is, rögtön regisztrált az oldalra (első regisztrált) és mondta, hogy jó lenne ha ezt cikkekben is leírnám mivel akkor bárki bármikor elolvashatja.. Nah nem húzom tovább kérlek titeket olvassátok el ezt, és tudom, hogy lehet, hogy egy kicsit nagyképűnek tűntem, de nincs bennem semmi rossz szándék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- NEXT LEVEL RACING NLR-A020 - LITE Free Standing Monitor Stand
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest