Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
op.rendszer
csendes tag
Sacperkábé mennyi bfp kell egy "nem olyan komoly, de el lehet vele pveben játszani" tipusú shadow deck összerakásához? Harvester nélkül persze
. És nem tudom miért, de belépéskor folyton kiírja a már nem is egyszer említett hibát. Előtte már leszedett magától egy pár mb-os cuccot, akkor azt hittem hogy ez az ( vagy az tényleg a legújabb patch volt? ), próbáltam pipálgatni a map-editort, mindhiába. Ha esetleg a patch letöltésével van a bibi, akkor honnan lehet letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. És nem tudom miért, de belépéskor folyton kiírja a már nem is egyszer említett hibát. Előtte már leszedett magától egy pár mb-os cuccot, akkor azt hittem hogy ez az ( vagy az tényleg a legújabb patch volt? ), próbáltam pipálgatni a map-editort, mindhiába. Ha esetleg a patch letöltésével van a bibi, akkor honnan lehet letölteni?