Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
op.rendszer #8576 üzenetére
a 3000 bfp + 64 kártya kiszerelést a legolcsóbban ebay-ről lehet beszerezni, amit hajsza linkelt korábban.
(#8577) Gyuri27 egyenlőre csak annyit mondok hogy ez hamarabb kész lesz mint a lapok fordítása.
az első fázis még a héten várható.
-
phanzetomox
őstag
válasz
op.rendszer #8417 üzenetére
csinálsz egy random pve mapot diff 1-en. Kb 5 perc
igazából a nehezebb része, az hogy felvidd 4-es szintre. asszem 2 badharvest map -
phanzetomox
őstag
válasz
op.rendszer #8415 üzenetére
van egy ilyen akció, hogy ha meghívsz 3 barátot a játékba ( azaz ők felteszik a játékot a gépükre,regisztrálnak, és belépnek a játékba, akkor a játék megkérdezi tőle hogy ki hívta meg játszani őt, és akkor beírják a nicked)
tehát mindhárom meghívott barátnak el kell érnie a 4-es szintet, illetve mindegyikükkel kell játszanod egy 2 személyes pve mapot (amit meg kel nyerni )
az első két barátért kapsz goldot meg tokent, a 3.-ért pedig promo grindert (kb. 400-500bfp körüli áron el lehet adni most ezt a lapot )
gyakran van ilyen akció, lehetett már így kapni promo mo-t illetve promo viridyat is.(régebben )
nyílván nehéz szerezni 3 barátotszóval te regisztrálsz 3 különböző néven, mindegyiknél a te nicked adod meg referernek (meghívónak ) mindegyiket megcsinálod 4-es szintre, utána meg megkérsz valakit hogy lépjen be a barát accountba és játszon veled egy 2 személyes pve mapot
-
phanzetomox
őstag
válasz
op.rendszer #8405 üzenetére
van még lehetőséged, elkezdesz promo grindert farmolni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
op.rendszer #8405 üzenetére
Pici időt szánj az üzletre. Én sem vagyok nagy mágus, de az esetedben az a némi + bfp jól jön. Ha free lapokból gyant, wind kell charge szólj (akad egy-két lap még).
Murder3: úgy látszik innen csak te olvastad az sg-t.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
op.rendszer #8402 üzenetére
Ha vállalod a plusz macerát én is azt mondanám, hogy kezdj el üzletelni. Ha nincs hozzá kedved, akkor viszont shaman. Sokkal többet tud segíteni, mint egy grimvine, és colossusod úgy is van.
Edit: csak 19 másodperccel késtem el XD
-
Gyuri27
félisten
válasz
Az a kérdés mi van t3-n és t4-n. Mert a colossus, gyant kettős megfelelő regrowhtal nem gyenge. Sámán nélkül viszont nehéz megindulni.
-
phanzetomox
őstag
válasz
én nem vennék semmit hanem elkezdenék vele kereskedni. pillanatok alatt összeszedsz pár száz bfp-t.
-
Gyuri27
félisten
válasz
op.rendszer #8379 üzenetére
Mi a játékban a nicked (pontosan ird kérlek) az amit most használsz?
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
op.rendszer #8379 üzenetére
Attól hogy olcsó paklit akarsz nem kell egyetlen dologhoz ragaszkodni, mmint csak egyfajta lapokhoz. Egy vegyes pakli lehet ugyanannyira erős.
Pl. t3-ra magma - nem illik a twilight deck témába, de attól még az egyik legolcsóbb lap és 9-12 példány bármit kitakarít heal+cc-vel (oink, equi) bfp költés nélkül meg van oldva a t3 (ha goldból veszed fórumon).
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
op.rendszer #8377 üzenetére
Egy működőképesnek tűnő twilight pakli, bár twilightban nem igazán vagyok otthon. De ha ragaszkodsz a twilight témához, akkor nagyon valószínű, hogy az expertek egy része sosem lesz meg, egyszerűen nem alkalmasak rá a lapok. T4-hez olcsón be tudsz szerezni még fire dragont, bár 3 fire orb, de ahogy elnéztem meg tudod oldani. Vagy ha 3 zölddel mennél inkább akkor colossus, még az is belefér a 30as kategóriába, ami remekül öli az xl bossokat.
T2-re betennék lava fieldet, ray of light opcionális, t3-ra zöld equilibrium
Esetleg spearmen/ghostspears.Most így hirtelen ennyi jut eszembe.
-
Gyuri27
félisten
válasz
op.rendszer #8349 üzenetére
700 és 1000 körül mozog. A fire t1 is olcsó (mortart kivéve). A ville is 15bfp. Valóban baráti árnak mondható. Ráadásul sok jó free nature lapot tudsz használni.
Passage kellene neked experten.. Az elég jol dob goldot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest