- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Teljesen egyet értek Phanze-val a Mortar ügyben. Sok pályán tényleg egy cheat-tel felérő lap (Pl Uro vagy Wazhai), ezért egyet is értenék egy nerffel, de ez a lehető legrosszabb megoldás volt.
Tudom, hogy sokan nem szeretik ezt a tornyot, de lássuk be, az egyetlen komoly baj vele, hogy aljas módon lehet vele támadni a welleket és orbokat. Ez a nerf ezen egyáltalán nem segített. Egyszerűen annyit kellett volna csinálni, hogy ezekre (és csak erre a kettőre!) egyáltalán nem vagy csak nagyon keveset sebezzen, így PVPben nem lenne ennyire OP, de PVEben semmit nem változna.
Ehhez képest azt a funkcióját nerfelik, amivel semmi gond nem volt. A mortar egy jó támogató torony lehetne, ami önmagában nem elég se támadni se védekezni, de mindkettőt jól kiegészíthetné. Egy ügyes frost T1 rusht így is szinte lehetetlen volt megállítani Fire-rel mortar nélkül - főleg, hogy újabban sokaknak nem fér be a deckbe egy Wrecker - és most mortarral is nehezebb lesz kicsit. Félreértés ne essék, ez a nem sírás, mert szerintem nem olyan drasztikus ez a nerf, csak épp teljesen értelmetlen ebben a formában.A lost launcher nerf szerintem jó, így már megéri eruptionnal leszedegetni és ha felépül akkor se lesz olyan erős.
A lost shade változás viszont nem hiszem, hogy eléri célját. Kicsit gyengébb lett, de inkább a Blessed Union képességen kellett volna valamit változtatni (csak a bekapott sebzés felét osztja szét a többin és nem az egészet, például), vagy teljesen levenni a sebzés csökkentést a frost affosról és adni neki valami más képességet. Majd meglátjuk mire lesz így jó...
Az Avatart én kicsit furcsálom, nem sokszor találkoztam azzal lappal de szerintem elég korrekt volt így is, nem lesz így erős?
A swiftclaw buff tetszik, talán még csökkenthették volna a power költséget 70re, de így sem rosz.Gyuri: szerintem az Abyssal és a deepcoil épp elég, az AoFrost, Jugger, Satanael is pure lap, ez az előnye, ha pure deckkel játszol .

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel találgatós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Keresek memóriákat, SSD-et, nagy tételeben
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest