- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decado
csendes tag
Eh, letöltöttem egy csomó jó replayt és még csak párat sikerült megnéznem. Erre most a patch miatt nem lehet lejátszani őket
Van valami módja hogy régebbi replayeket meg tudjak nézni?Más: Igaz csak unrankedben, de végre túl vagyok jópár PVP csatán. Hát a mikrózást még gyakorolni kell, meg főleg 2v2ket nyomok most, de meglepetésemre az első 3 meccsből 2t nyertem pure frosttal.
Igazság szerint sokat segített hogy a tome-ban MO volt a ritka lap. Volt egy poénos játékom.Az egyik pályán az ellenfél (nature) valami erődítménybe szorult, erre telepakolta íjászokkal, meg tornyokkal. Én is húztam pár cannon towert hogy ne nagyon mászkáljon ki.
Viszont hiába mentem 3 war eagle+arcane shielddel, amit lesebeztem, rögtön fel is gyógyította. Szóval patthelyzet. Beidéztem MO-t, arcane shield, ás stampade
öröm volt nézni.
Tetszik ez a pure frost, bár elején nehéz a swift egységek hiánya miatt
Meg még fejleszteni kell a kártyáimat, Defender U1 nem az igazi. Bár ma meglett Lyrish Knight 2 végre
Egyetlen gondom a légvédelemmel van, nem tudom erre mi lenne a jó megoldás, mert az íjászok splash damage ellen tehetetlenek. Ha defendert lekötöm, akkor meg egyszerűen elrepül másik helyre az ellenfél, nekem meg ugye 25 pont elment rá ha követni akarom. Nem gazdaságos energiaügyileg. Van valakinek valami tippje? Amúgy örülök a patchnek, ideje volt valahogy perma CCt rendezni. MA party, de holnap este leszek Dcado néven ha valaki akar játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van valami módja hogy régebbi replayeket meg tudjak nézni?
öröm volt nézni.
Egyetlen gondom a légvédelemmel van, nem tudom erre mi lenne a jó megoldás, mert az íjászok splash damage ellen tehetetlenek. Ha defendert lekötöm, akkor meg egyszerűen elrepül másik helyre az ellenfél, nekem meg ugye 25 pont elment rá ha követni akarom. Nem gazdaságos energiaügyileg. Van valakinek valami tippje? Amúgy örülök a patchnek, ideje volt valahogy perma CCt rendezni. MA party, de holnap este leszek Dcado néven ha valaki akar játszani.