- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
köszönömszépenn. aahhh most kcsit felbszott, délelött öcsémmel 2vE a nightmares end pályát játszottuk amikor el kell pusztitani egy rituallal a shrine-t dé ő krta el mert nem ért oda időben és egyedül védtem a hatalmas tömeg ellen azalatt az 5perc alatt akkor rohadt sokan jönnek, persze behaltam, aztán most meg errorozik itt nekem c++ visual runtime error vagy mi, biztos tudod az a pálya rossz ómen, most amugy már full game-em van elértem azt a szintet már tudok tradelni stb, csak nagyon kéne kártya mert ez igy elég hurka
most kezd már igy körvonalazódni hogy mennyire
valami szivós kis lény kéne nature vagy fire ink nature paklit akarok megtoldva egy kis tűzi segítséggel, pl a fire stalker-t nagyon hasznos egységnek találom itt a PvEben nem tom pvpben menynit ér egyet pvpztem az elején elvertem az öcsémet
mia neved amugy felveszlek friendsbe ok?egyébként bejön tényleg, veszek is majd BF pontot..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most kezd már igy körvonalazódni hogy mennyire
valami szivós kis lény kéne nature vagy fire ink nature paklit akarok megtoldva egy kis tűzi segítséggel, pl a fire stalker-t nagyon hasznos egységnek találom itt a PvEben nem tom pvpben menynit ér egyet pvpztem az elején elvertem az öcsémet
mia neved amugy felveszlek friendsbe ok?