Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • OnSeT

    őstag

    válasz Murder3 #2493 üzenetére

    A P4F verzió szerintem jó ötlet volt az EA részéről, mondjuk jobb lett volna, ha rögtön a játék megjelenésekor elérhetővé válik, nem csak hónapokkal utána.
    Ez az ingyenes kiadás meg nem hiszem hogy hátrányosan érinti a játékot megvásárló réteget, lévén a legértéktelenebb lapok ( szinte csak common), van benne.

    Ami viszont bosszant az az, hogy az USA-ban fele áron be tudják szerezni a játékot, ami az európai játékosokat igencsak hátrányosan érinti, ugyanis a két kontinens játékosai egyazon szerveren játszanak.

    A skin-es dolog engem is zavar,mondjuk az hogy a Sunderer, Deep One, Fathom Lord, eléggé hasonlít egymásra még elfogadható.

    viszont a renegade kiadásban a 2 aff. bevezetése..... ahol nincs semmi különbség 2-2 egység között (kinézetre) csak a képességekben van eltérés, (így adtak ki ha jól tudom +64 lapot) az már tényleg csak a lehúzásról szól.
    hozzáteszem jelentek meg egyedi kártyák is ezzel a kiadással, amik tényleg új modellre épülnek, csak ezt a mennyiséget nem kellett volna 2szerezniük.

Új hozzászólás Aktív témák