- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Egész életem végigkísérte
És még most is tart. Ez volt az első dobozos játékom, akkor valami oknál fogva egy közös gép volt és a konyhában, ahonnan routerből ment a net, és messze volt és lassú volt. Sajnos mindig kidobált a játék.Akkor már több mint egy éve játszottam. Már a bétában is benne voltam. Emlékszem kicsi voltam, és kint mindig (tanyán laktunk) szaladgáltam, játszottam és azt képzeltem ,,BF-ben vagyok" 
Most pedig a saját online kártyás játékom elkészítéséhez szükséges tudás megszerzésén vagyok, amire szintén ez a játék inspirált
Hiányozni fog. Remélem egyszer én is hasonlót tudok alkotni, amit sokan szeretnek és én is része lehetek a közösségnek. De ez még évek kérdése 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Xbox tulajok OFF topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- foobar2000
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Eladó Nintendo Switch 2
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / B550M / 16GB RAM / 1TB SSD / 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És még most is tart. Ez volt az első dobozos játékom, akkor valami oknál fogva egy közös gép volt és a konyhában, ahonnan routerből ment a net, és messze volt és lassú volt. Sajnos mindig kidobált a játék.Akkor már több mint egy éve játszottam. Már a bétában is benne voltam. Emlékszem kicsi voltam, és kint mindig (tanyán laktunk) szaladgáltam, játszottam és azt képzeltem ,,BF-ben vagyok"