- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
babatag
csendes tag
válasz
alpihun
üzenetére
Hát én is hasonlónak tartom a 2 játékot, de nem mondok teljes véleményt, mert a LoL-ba nem ástam bele magam mélyebben. 5-6 meccs, kb az értelmére rájöttem, de semmi más. Számomra kezelhetetlen a játék. Dota 2-őre azt mondják, hogy nehezebb mint a LoL. Nem feltétlenül. Csak etetni nem szabad az ellenfelet
Játékmenete kb ugyanaz. mintha a 2 map is ugyanaz lenne, de nekem számít a dotánál az, hogy nem csak 10 hősből választhatsz, hanem sokkal többől, és bővül a kollekció folyamatosan. Most már Steam tradet is használ, engem ez is motivál. Amúgy az elején nekem is ilyen 1 órás játékaim voltak. Mostanság 25-30 percre lecsökkent, és vagy nyerünk, vagy nem
De ha bárkit tudsz, aki tf2-es és dota 2es cuccokat cserél, annak szivesen adok bfp-t ilyen tárgyakért 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Játékmenete kb ugyanaz. mintha a 2 map is ugyanaz lenne, de nekem számít a dotánál az, hogy nem csak 10 hősből választhatsz, hanem sokkal többől, és bővül a kollekció folyamatosan. Most már Steam tradet is használ, engem ez is motivál. Amúgy az elején nekem is ilyen 1 órás játékaim voltak. Mostanság 25-30 percre lecsökkent, és vagy nyerünk, vagy nem