- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Nem nagyon értelek ám beneteket.
Mai napig nem tudom felfogni miért is láma dolog Peti void vissza pörgetös taktikája?
azert mert 3 lap kell hozzá a 20ból?
azert mert azt a 3 lapot ki is kell játszani?
azert mert nem elég hogy kijátszottad de addig életben is kell maradni és megis kell tudni tartani?nem könnyü dolog ám. nem nagyon látod ezt 1v1ben hogy akárki is használja.
vajon miért? mert elég öngyilkos taktika. ha nem jön be buktad a meccset.
persze megértem könnyebb lelámázni mint esetleg megtanulni használni és ugyan ugy felfejlödni evvel a taktikával!aki pedig nem tudja mire valo a 3 épület és inkább leüt egy wellt a 3 épület melett az meg is érdemli hogy kikap! ( ált ezt csinálják amikor én is használom az épületeket! )
nem azert de dot healelni som használata melett mindenki tud! ( nem csirke teljesitményét akarom evvel lebecsülni félre értés ne essék. )
sose felejtem el a bajnokság meccset Csirke ellen. kb 5 perc alatt tarolt le Do val
azt se tudtam hol vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azt se tudtam hol vagyok!