Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz alpihun #17004 üzenetére

Én azért kipróbálom még ma estére a játékot, hátha csak téged nem bír! :P

Én amúgy valamikor a 12-13.000-es hsz környékén csatlakoztam, de akkor Murdeer már gyakorlott volt a többi szín szapulásában! :DDD
    - amihez hozzá kell tenni Murdeer álláspontját: pure shadow nagyon gyenge, de a shadow-frost-shadow a legübertápabb pakli a játékban (múltkori statisztika szerint a top 20-ból 13-an használtak lost paklit). Szóval egy "kisebb" ellentmondás van a szavai között, nem gondolja Uraságod? :F
    De ha ezek után is ki tudod beszélni magad Murdeer ebből az egészből és azzal vetkőzöl, hogy "dehát ott van az a nagyon OP frost orb közte", akkor csak ennyit tudok mondani számodra: :R tisztelem mennyire kiállsz a saját színed mellett - csak néha gondolkozz el légy szíves azon, amin mindenki más is el szokott (remélem megoldható :U ;] ): stílusváltás, vagy netalántán színcsere

U.i.: Bocsánatot kérek én is ha megsértenélek, csak légy szíves néha próbálj meg a másik fél fejével is gondolkozni, mert enélkül sosem leszel jobb, és mi is csak folyamatosan a többi szín szapulását fogjuk hallgatni...

Új hozzászólás Aktív témák