- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
gabipaci #6000 üzenetére
Tudod, havi 17-ért tv+telefon+net van, 8/2, ebből örüljek, ha 6/1 van, egy viszonylag nagy városba, pest megyében, a város legfrekventáltabb, legelitebb helyén.
Fizetnék én 20-at is, sőt, 25-öt is, 80/50-ért, de nincs, itt az egész városban a 8/2 a legnagyobb csomag, és örüljek, hogy van... -
Target78hu
aktív tag
válasz
gabipaci #6000 üzenetére
Az első szeró nálam favból ki.. örültem ,mert ó magyar szerver és talán nem lesz unbalanszos ,unfair és répás játék ,de persze miért ne lenne hisz az jó s a lényeg ,hogy nekik jó legyen! Tudom menjek nyavajogni máshová és nem is zavargok tovább! Addig míg egy adminnal nem történik valami kényes dolog(bézrép,védőként spawnkill,tesógém(18vs10) stb) ,addig nem létezik ,pedig sokszor történt már ez-az csak ugye nem véle (vagy épp ő csinálta)! Bódogat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Ryzen 7 CPU-k
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest