- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciry
őstag
Szerintem a pisztoly is kiszedi, ha magnum ammos.
-
Xaels
félisten
Ilyen nekem is volt Heavy Metal-on csak én Blackhawk-al repültem és már kiugrott minden utasom. Map elején voltunk és elmentem a másik csapat kezdőjéhez és látom ott a heli, körben meg csatanyomok. A hülyék összevesztek a helikopteren. Gondoltam, ha már ilyen jól szórakoznak én is beszállok. Becéloztam a földön tartózkodó HIND-et és belereptettem a BH-t, kiugrottam majd megkínáltam a vitatkozókat RPG-vel
Érdekes utána mindig 2 helijük volt az égen, amíg le nem szedtem RPG-vel.
-
gergo0328
senior tag
gol, m24, SV98 is sebez rajta ha jól tudom. bocs igen elszámoltam a csillagok pontozását...tudtam h vmi nem stimmel csak nem tudtam mi kösz a javítást
Én is szoktam haverral helizni de nem értem amikor ott várjuk a helit és nem is toljuk rosszul akkor miért jön oda egy ismeretlen helizni Látja h egy klánban vagyunk akkor hagyon már. Ha én egyedül helizek és odamegy 2 csóka aki helizne és egy klánban vannak otthagyom nekik he beszállok és nem mozdul a heli akkor kiszállok h vigyék...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bundle topik
- GTA V
- Medence topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Memóriakártya topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest