- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
válasz
sh1fty85 #17302 üzenetére
Talán az volt a hiba, hogy eldurrant az agyad. Ha lelőnek CG-vel (akár többször is), nem kell Neked is azt tenned, mert lehet, hogy Te fázol rá a végén.
Az admin csapatában ezt meg azt lehet duma pedig elég fárasztó már. Egy admin nyílván könnyebben felfedi a szabálytalanságokat, ha az ellen csapatból pl. folyamatosan CG-zik vagy baserape-el valaki, mert biztosan találkozik szemtől-szembe az illetővel meg a killcam-jével. Saját csapaton belül nehezebb sztem kiszúrni a bűnöst. Aztán ki tudja...Tegnap este Valparaíso-n, miután panasz érkezett chat-be egy, a csapatomban lévő, Pimmeh nevű holland srácra, hogy folyamatosan CG-zik, kidobtam squad-jából egy oroszt és beszálltam közéjük. Követtem a srácot a terepen, figyeltem ráspawnolás közben is. Ki nem találjátok: mindig a Bradley-re ment. Előfordulhat, hogy volt véletlen találata emberre, de ahogy figyeltem, nem direkt emberek ellen ment.
És hadd jegyezzem még meg, mialatt követtem/figyeltem, tucatszor lelőttek, mert nem az ellenre koncentráltam, hanem ott bukdácsoltam a srác körül, hogy mikor fog emberre lőni rakéátavetővel. Nem lőtt emberre, de én hullottam, mint a légy. Tisztára megérte a művelet. De akár hagyhattam is volna a francba, koncentrálhattam volna csak az ellenre...Mellesleg ég veled!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Én szóltam az adminnak (nem miattam vetted fel a cg-t nem is érdekel ki miatt igazából)
Csak valparaison a hegyről lefelé elég unfair dolog löni a cg-t, pont mentem fel b-re jobb szélen M95-el azt látom hogy 2x is elsűvít a cg, de chat logban benne is van hogy szóltam..
Én például csak azért se viszonzon ezt a " ha ő megteheti én is " játékmodót, ezzel max a szintjére lehet lesülyedni az illetőnek aki cg-zget emberekre, de ha szólsz úgyis az admin cselekszik hamar. -
namenyicsavo
tag
válasz
Szeva. Baromságokat írsz. Nem csak téged tettelek ki hanem mást is. Előtte kérdezd meg hogy ki lett kitéve és ki nem!! Mellesleg nem állhat minden játékos mellet admin. Ha valakivel gond van pl. cgzik emberre akkor azt elég hamar kiszűrjük ,mint pl téged. Teamspeake azért is van hogy ezeket a dolgokat megbeszéljük. Ha többet nem jössz a szerverünkre akkor nagyon sajnálom és köszönjük hogy itt voltál de ha meggondolnád magad várunk szeretettel
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest