- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
F_Zolee #36379 üzenetére
köszi szépen a linket,egy két-dolog ismerős,de a többség nem.
jó az injekciós tű
ja,meg azt elfelejtettem mondani,h meglepődtem,h ennyire kevés fegyver van benne,bár most lehet,h én vagyok a hülye,és nem fogom fel,h ezeken kívül benne vannak az alap verziós fegyverek is. -
- = Zk = -
félisten
-
Źşë'
addikt
válasz
F_Zolee #36218 üzenetére
sztem netre hozzájuk beregeli magát a védelem, és ennek függvényében tudja követni
- = Zk = -
galaxisban szoktak akciózni, már csak a gagyi dobozos EA kiszerelés van belőle, ha akcióba is teszik olyan 2600huf körül szokott lenni, érdemes megvárni, esetleg bemenni teszkóba mert ott ugyan ezek vannak, ott is néha ennyiért...így postaköltség sincs -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
F_Zolee #36156 üzenetére
Láttam, hogy bent vagy egy szerveren, csodálkoztam is, hogy neked megy, megpróbáltam bemenni, de valami olyat írt, hogy nem találja a pályát vagy micsoda.
Nem próbálnál meg egy Arica Harbor-ra bemenni vagy Oasis-ra, mert én ezeket próbáltam és mindenhol azt írja, hogy nem tudott csatlakozni, ellenőrizzem a netem?Mégse, inkább hagyd, mert most meg beenged, remélem most már így is marad.
-
-
Bati0501
őstag
válasz
F_Zolee #36086 üzenetére
Ááá,sajnálom,pedig jó lett volna együtt tolni...
Am nekem a hc-ben az nem jött be,h:1.nincs térkép 2.nem lehet bespottolni az enemyt 3.nagyon rá vagyok utalva a csapattársaimra(medic),akik sokszor. hát.. Bár lehet,h az 1.csak server beállítás,nem tudom.
aram01: ok,én már vagyok,sztem legyen úgy,h majd én megyek utánad...
-
hibavissza
veterán
válasz
F_Zolee #36039 üzenetére
ranked? csak a butterfield.hu-t dobja a kereső. én a jó pinget és a rush pályákat kerestem....
100 fölött volt legutóbb....ja és közben beböfögte, h noobs, mi ebben a jó?
Néztem, hogy simán lehet bármilyen csítet venni a neten....rendesen promózzák a youtube-on...nem értem, hogy az ea miért nem tesz jogi lépéseket....vagy értem -
Źşë'
addikt
válasz
F_Zolee #35883 üzenetére
én amúgy nem tudom elképzelni h akkor mi lehet a küszöb ami egyeseknek még elmegy?! nem vagyok divat-fikázó (messze is áll tőlem), csak a konkrét tényeket vázoltam... rühellem ha valaki megmagyarázza azt ami nekem tapasztalat és valóság... de a grafikán kívül nagyon nem is emlegették a játékot rendezvényeken sem, szóval csak van valami valóság alapja annak amit írok..
rengeteg játékkal játszom nem csak a battlefield pár epizódjával.. szóval, még csak nem is lehet mezei geeknek nevezni - és még azt nem tudom megérteni az miért fáj egyeseknek ha lehúzom azt a sz*rt a poros földig, mert másra nem jó (attól még uúgy tudnak vele játszani, csak az a hupilila lelki világukon esik sérelem, és úgy érzik ami nekik tetszik és rajonganak érte, akár bugos akár nem, azt meg kell védeni akármilyen szócsata árán - facepalm)...
nem tudnék elképzelni komoly versenyeket belőle, mert mocskos lagos és bugos.. és egy versenyhez ez a két dolog enyhén szólva elképzelhetetlen, mert akkor az már nem is verseny!! mint ahogy azt régen említettem, a forma1 nél... század-ezred másodperceken múlnak dolgok... és ha már játszom akkor azt komolyan és nem bohockodva, pláne nem egy versenyen... valahogy k*rvára utálok fedezékben "Wanted filmben látott golyóktól" meghalni!! ésatöbbi
-
gergo0328
senior tag
válasz
F_Zolee #35671 üzenetére
BC2-ben egyáltalán van neked még ismerős arc aki jól tolja? Maradt még valaki egyáltalán?
Nekem sokkal jobban tetszett az war-ban mint a Bf3. Ott az volt a lényeg h ki lő jobban ki mozog jobban ki talál olyan pontot ahonnan ő jól tud lőni de őt belőni nem igazán tudják. BF3-ban már nem ez van. itt 4-5 hittől meghal 1 ember. Aki hamarabb látja meg a másikat az nyer vagy aki jobb kemphelyet talál magának. Esetleg az is közre játszik h kinek milyen fegyvere van mivel még nincs kib@szott unranked mód warra. Ha valaki sokat pubol hamar meglesz a fegyvere amivel tud aprítani. Ma is waroztunk és az ellenséges csapatban az usas+frag lőszer volt a menő ami persze nem baj de ha bebújok egy kőtömb mögé és a mögöttem lövő falat lövi és ott elcsattan 6-7 robbanó töltet akkor az azt okozó sérülésbe halok bele és nem abba h ő eltalált. Persze ez nem baj de ebből sztem nem lesz olyan jó versenyjáték mint BC2-ből. Ott tényleg az volt a jó aki igazán jól kezelt egy bizonyos fegyvert. Igaz h a hitbox sz@r volt de ha valaki egyszer megtanulta hogy is buggol be akkor könnyen lőhető volt mindenki. Meg sajnos nekem nem is adja a 100+ fps-t így a felén játszva nem olyan húdejó dolog. lehet hogy csak furcsa és meg kell szoknom, de nekem jobban bejött a BC2. ha még lenne ott warozás biztos visszamennék.
pff azt hittem Bf3 topicban vagyok xD valahogy elkeveredtem
de mondjuk ide is jó a válasz
-
rankesz
veterán
válasz
F_Zolee #35671 üzenetére
Én hozom a szokásos formám...
Az előbb 1/8-nál inkább kaparásztam az ALT F! után, mielőtt ezt tennémValamit rohadtul rosszul csinálok, 0.4-es K/D-nél mindig megragadok
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Bati0501
őstag
válasz
F_Zolee #35568 üzenetére
Persze,én se a szintért játszottam,csak már feltűnően lassan tudtam/ok fejlődni,mert egy szintlépéshez ~140e pont kell!?
És az még "csak" a 30 szint környéke...az 50-ből.
A BF3-al még csak pár órát játszottam,de már vagy 7-s szintű vagyoktudom ez nem sok,nem kell beszólni
,de azt is tudom,h az elején könnyebb fejlődni,mert kevesebb pont kell.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
F_Zolee #35546 üzenetére
Negatív gyorsulás bug, gyorsan rángatni megfordulni 180-at nem lehet nálam.
Bc2-ben tökéletes úgy lehet rambozni hogy csak ne de itt félúton belassul ha hirtelen rántok, érdekes az egész sokan panaszkodtak rá.
Mutatok egy videót hogy pl mit esélytelen megcsinálni ami a játék stílusom saját vidit de más játékból: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest