- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #59494 üzenetére
Ha uncsi, menjünk only knife pájára. -
zzola
titán
válasz
kriszpontaz #59413 üzenetére
Olvass bele battlelogon a legutóbbi TCE kommentekbe és szerintem hanyagoljuk már ezt a témát...
-
zzola
titán
-
zzola
titán
válasz
yodamester10 #59364 üzenetére
Ne tőlem kérdezd...nekem mindegy.
-
zzola
titán
Jó volt az esti TCE party! Kovy-nak köszönet TS beállításáért, végre én is tudtam kicsit csacsogni és nem kellett csöndben játszanom...
-
zzola
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #59341 üzenetére
Durva!
-
zzola
titán
válasz
kriszpontaz #59318 üzenetére
Mert nagyon szűk réteg venné csak igénybe és nem érné meg a szerver(ek) fenntartása...
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #59295 üzenetére
Itt írta, hogy nem...
-
zzola
titán
A tegnapi TCE-s war elég ratyi volt. Kritikán aluli volt az admin hozzáállása, fenyegetése, ekkora egy camping társaságot ritkán sz@rik a világ.... =TBE= #1 - Gulf of Oman / Golf von Oman
-
zzola
titán
"ERROR
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: violated Limit #2 Battlelog Kdr Kicker"Magyar szerver, ez komoly?
-
zzola
titán
Együtt olcsóbb, CDGalaxysban elég jó áron van a Premium Edition...vagy külföldi webshopokban 10-15 euro között elérhető az alapjáték, Iceakosnál is van [livekodok.com], vagy itt aprón megbízható embertől.
Én itt vettem, megbízható, gyors!
Ugyanitt Premium Edition 11k alatti áron.
A legolcsóbb, ha leugrasz Mexicoba, ott még az origin áruházban is olcsón hozzá tudsz jutni... -
zzola
titán
Szerintetek a specactor módban, ha a katona/játékos szemszögéből nézzük a játékot, akkor az az eredeti nézőponthoz képes mennyire nyújt realisztikus látványt? Azért kérdem, mert van egy pali, akit 2 napja figyelek és rengeteg lövése megy a cél mellé, mégis beadja neki a kill-t. Általában 150-300 között van neki a killek darabszáma 3200-as Lockeren.
-
zzola
titán
válasz
yodamester10 #59067 üzenetére
Feleslegesen vitáztok! Csalók voltak, vannak, lesznek!
Én amondó vagyok, hogy aki engem lelő, az tuti csaló! -
zzola
titán
ESL rules:
- no recoil or recoil control macro/script/configuration modification
- single shot macro/script
- aimassist/aimbot through config modifications/programs/macros/scripts
- auto reload script/macro
- auto revive script/macro - auto spotting script/macroMindenféle makro és script tiltot, ellenben bukta/banán van...
Legközelebb a "barátomat" Tomasz 'Brekk1e' Brek lefigyelem specactor módban....
-
zzola
titán
Fa*a a specactor mód, az általam csalónak hitt embereket le lehet figyelni....úgy néz ki nagyon sokszor tévedek...
-
-
zzola
titán
"DOUBLE XP BOOST CURRENTLY ACTIVE!"
Hétvégén akkor boldog-boldogtalan pályán lesz....
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #58929 üzenetére
Köszi! Nem tudtam..
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #58927 üzenetére
Értem. PC-n ezek szerint nem lehet külön, konzolon ugye a PSN_ID nem változtatható meg, de az EA azonosító igen...
-
zzola
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #58923 üzenetére
Így csak a weboldalon látható nevet változtatja, a játékos név marad, nem?
-
zzola
titán
válasz
kisza25 #58869 üzenetére
"ha maximálják 1000Ft-ban még azt mondom" , ez pont annyival több, amit nem fizetne ki az ember. Hányadik bőrt húznák még le rólunk? Én az utolsó megkeresett forint után is adózom, nem úgy mint a szegény vállalkozók, akik X5-ös BMW-vel járnak és minyimálbérből élnek -papíron....
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #58852 üzenetére
Szomorú! De igaz... -
zzola
titán
válasz
prokxy #58787 üzenetére
Én voltam igazi katona 95-ben. El is kap a röhögés, amikor látom, hogy filmekben az AK-63D-t egy-egy kézzel fogva sz@rrá lőnek mindenkit. Én szorosan a vállamhoz szorítottam a puskát lövésnél, de úgy állba csapott, azt hittem kihullanak a fogam. A kézigránát dobás azért már jobb buli volt...
-
zzola
titán
válasz
papírzacsi #58722 üzenetére
Egyszerű szöveges txt-ben mentsd el, utána pedig nevezd át, ahogy írtam...
(#58723) stoon
Ő is megvette, szóval játékhoz való joga teljesen ugyan annyi, mint neked. Nem védem, mert nem ismerem és különösebben nem is érdekel, de nem hiszem hogy bárkinek joga lenne megmondani, hogy mit tegyen...
Ha nem tetszik, lépj ki...mást úgy sem tehetsz.... -
zzola
titán
válasz
papírzacsi #58720 üzenetére
Egy txt file-ba ments el az alábbit:
perfoverlay.drawfps 1
Utána módosítsd a nevet,kiterjesztést user.cfg - ra.
Ezt a file-t másold bele a Battlefield 4 mappába.
Játék indítása után a jobb felső sarokban állandó jelleggel ott lesz az FPS számláló/kijelző...
Több parancs van-ennek utána lehet nézni-ki lehet iratni a CPU/GPU terhelést is, ha kell... -
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #58698 üzenetére
Telefonról írtam és nem tudtam fejből. De kb. fél perc alatt a neten rá lehet lelni...
-
zzola
titán
válasz
DeathAdder #58696 üzenetére
Van beépített mérő a játékban, csak egy paranccsal aktiválni kell...
-
zzola
titán
válasz
Butcher-HUN #58487 üzenetére
Könnyen előfordulhat...
-
zzola
titán
válasz
kissadam22 #58424 üzenetére
59,000 Assault Rifle Score
-
zzola
titán
válasz
afrojack1 #58386 üzenetére
Durva! Az egyik epsilon-os magyar.,..
Ezeket minimum lecsalóznám játék közben...
Egyszer felveszem, mi megy itt közben, feleségem néha a haját tépi a sok káromkodástól...
Konzolon 1-2 havonta törtek a kontrollerek, de itt nem merem, mert a billentyű és az egér is drága volt... -
zzola
titán
Konzol után nekem egy kicsit felfoghatatlan, de lehet ennyi idő után el kellene tudnom fogadni, hogy béna vagyok itt...
(#58383) VAN der BOSS
Nem feküdt, írtam is, aktívan nyomta!(#58384) afrojack1
Közben én is néztem a videóit, hogy mit művel... -
zzola
titán
-
zzola
titán
Brekk1e, 300 feletti kill , tuti csaló. Nem tudtam lelőni, minden alkalommal 100% maradt az élete....
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #58368 üzenetére
Nekem igen, de azért ez így nem kicsit önfényezés! Én biztosan beletettem volna 1-2 kulturált kulázóst is....
-
zzola
titán
Szánalmas az új cikk battlelogon. Van pofájuk dicsértetni magukat és ezeket az üzeneteket még nyilvánossá is teszik. Persze rossz üzenetek nincsenek...
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson #58280 üzenetére
" Jóval nyitottabbak a Battlefield Hardline-nal kapcsolatban, jobban bevonják a közönséget"
Ettől még nem fognak tudni jobban kódolni. Remélem soha nem látott csúcsokat fog döntögetni az eladási negatív rekord! Én béreltem PS4-re szervert 3 hónapra, 3 hónap alatt nem tudták megcsinálni, hogy be lehessen állítani 3000-es tickettet...
-
zzola
titán
El nem tudom képzelni, hogy a fantasztikus EA/DICE programozók még mit tudnak feldobni az ingyen battlepack után?
-
zzola
titán
válasz
spanglee001 #57883 üzenetére
Mennyi idő elteltével jelenik meg a 4 battlepack?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox One
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 NVMe SSD/ akciós áron eladó!
- OEM Playstation 4 Wireless Controller Berry Blue Packeta az Árban!
- Rollátor (járássegítő) eladó
- Nikon 50mm f/1.8G AF-S NIKKOR
- Huawei P20 ritka Twilight színben krom keret 128GB-os telefon szép állapotban + Samsung Galaxy A5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest