Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
üzenetére
a mobilnettel készülj fel a 150-350-es pingekre akkor is mikor éppen HSDPA+ 5-ös jel van, sajnos én tapasztaltam Ausztriában egy ideig még bf3 alatt

prokxy: pokélabdát, viccelsz? ja az hasznos
nekem a JNG-90-a kedvenc, de sniperrel vagyok akkor a FY-JS-t erőltetem, mert rohadt nehéz volt megszerezni
-
törölt tag
Ma jövök majd este, tegnap egy meglepően jó rogue szereplés után meg kellett néznem a True Detective most kijött részét.Nyaralásra viszem a lapost, remélem a Horvát mobilnettel is lehet majd játszani, bár sajna sanszos, hogy asszonypajtás inkább vízbe öl, de nem fogja jó szemmel nézni.

-
kisza25
félisten
válasz
üzenetére
ultrán már nincs elfogadható FPS szám, High határeset, de érezhetően rosszabbul adja medium meg nem sokkal szebb a játék, de vannak effektek amik zavarnak és nincs kedvem kísérletezgetni, hogy melyik beállítást kellene lejjebb vennem, hogy ne legyen azaz effekt, így marad a low és a látótáv ultrán, hát így

-
prokxy
veterán
Hogy zavarna már, ha Te csinálod?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rengeteg szerver van, az biztos, de érted a dolgot, h az ilyen viselkedés a másikra vetítve nem a legjobb? Bosszantja, ami egy határig ok.
Természetesen mindenki azt csinál a játékban, amit akar, hiszen megvette, övé, ez jogos! Szóval hajrá, csináld, de a TCE szerveren addig, amíg ez nem veri ki nagyon a biztosítékot az enemynél.
Nem, ez nem fenyegetés, ez kérés!Mi lenne egyébként ez a szint? Amikor már az enemyre kell rászólni a többszöri anyázásért, esetleg emiatt lépnek le a szerverről!
Engem az sem zavart volna, amikor tegnap javítottam Zero tankját és Te szépen megmártottad bennem a bicskát, ha muhahát írsz, mert tudom, h ez Neked kell!
Szóval no offense! 
Persze röögtem én is tegnap a sok muhahan, tudtam, h megint trollkodsz!

kisza25!
Pr0kxY_Gaming_HD => "M98B gameplay Locker" vmi ilyesmi a címe, mi szerverünkön, 2 perc, nézd meg, sztem nincs semmi mikrolag.
HT nekem on.#75194) szunya1: elvileg van rá megoldás, h admin is meg tudja ölni magát /kill paranccsal/esetleg kidobni, de vmi miatt nem engedi. Beállításokat néztem már, de nem jöttem rá. Felületről viszont simán!

-
törölt tag
Én önmagamat akartam múltkor kickelni TCE szerveren, de sajnos nem ment, gondoltam az öngyilkosságon kívül ezt is kipróbálom.

(#75193) kisza25 Lowon hogy lehet már játszani ( ?? ) ,micsoda purdé dolog már az,szedd már össze magad.

-
kisza25
félisten
válasz
csa33ee
üzenetére
és prokxy: az a helyzet, hogy nekem az miatt, hogy lowon tolom CPU limit van és nem VGA, egész játék alatt 85-95% a kihasználtság 3,8Ghz-en, mivel non K ezért ez a plafon, igazából az a része érdekelne, hogy HT miatt van mikrolag, vagy nincs
Zolar: én röhögni szoktam rajta mikor beírod, mert akkor szoktad mikor valaki balfék volt és lekéselted, volt, hogy engem, de én csak röhögni szoktam ezen és megpróbálok törleszteni, ha tudok
Volt mikor velem voltál és láttam sorban lekéseltél 2 emberkét, aztán beírtad, akkor is röhögtem
-
zzola
titán
válasz
Anfänger
üzenetére
Muhaha engem nem zavar. Sokkal bosszantóbb, amikor az admin és a csicska tizen-huszon éves haverjai azt hiszik, valakik ott, mert ki tudnak dobni. Ha bannolnak, nincsen gond, maximum megy a report a szerverre...aztàn keres az ember egy másikat. Jobb helyeken egyébként csak a trágár beszédért kickelnek, többszöri figyelmeztetés után bannolnak csak, de azt is átmenetileg...
-
prokxy
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
i5-tel kezdtem, utána cseréltem vga-t és egyben i7 is lett, nekem most 4.5-ön megy átlag kihasználtság BF4 alatt 50-65%.
szerk: ugyanolyan noob vagyok, mint i5-tel, szóval semmit nem számít. Viszont tudom, h bármilyen VGA-t rakok mellé még 1-2 év múlva is, akkor a CPU-val nem lesz gond, még így is van tartalék benne, 4.8-on szépen szalad, csak ott már jobban melegszik, szóval nekem megérte. Meg szoktam renderelni is néha, stream pedig nagyon megeszi, de nem a bf4-et szoktam, hanem a GTA-t és a D3-at haveroknak.
Aztán nézi, aki akarja! 
A monitortól már viszont többet várok, elvégre többet belátok majd halszem effektus nélkül.

-
csa33ee
aktív tag
válasz
kisza25
üzenetére
Nekem i5-4690 van, gondolkodtam én is hogy legyen e i7, de játékra szerintem elég, igaz 1080p-ben nyomom, full hd-ba.I7 szerintem akkor kéne ha netán szerkesztesz, renderelsz, vagy nagy monitoron nagyfelbontásba játszol, stb.De vannak nálam okosabbak is e témába akik kiigazítanak ha hülyéket mondtam.
Egy 290 Vapor-X el még nem fogta meg semmi. -
Anfänger
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Ok,elöbb az adatlapodon a 7970 szerepelt. A 980 Ti sc elboldogul vele,gondolom. Néztél fps-t ? Írd már meg kérlek,hogy milyen grafikai beállítások mellett milyen fps-eket produkál. Jöhet priviben is,megköszönném.
-
kisza25
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
nem tudom hova ez a nagy VGA fejlesztgetés, én már bánom ezt a gtx 960-at mert ugyanúgy lowon tolom

, csak nem 100-140, hanem fix 200 FPS-el, egyszerűen zavar egy csomó dolog, ha emelem a grafikát, megszoktam 1500+ óra alatt a lowot ez van
Tegnapi lagomat szerintem az okozta, hogy valami beakadt a háttérben és 100% terhelt egy magot, így mondhatni csak 3 maggal ment a proci és ráadásul alapon, mert gyári hűtő van rajta, mert az előzőt tegnap postáztam és holnap jön helyette az új, szóval ezért voltak FPS dropjaim valószínűleg
Én ha most fejlesztenék biztos, hogy a procit, csak nem tudom mennyire lenne értelme egy i7-nek, mondjuk korábban volt i7-2600K-m, de akkor egy 260x volt mellette amit 35-40% terhelés mellett 100% kihajtott, mondjuk vaj sima volt a game
-
prokxy
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Az másik volt, amit írtál!

kovy! +1, 1x-2x elmegy, de utána már csak hergeli vele a másik csapatot, ami miatt pedig megy a csethuszárság!

#75183) spanglee001: este tali, na meg kapd be, nekem is kell egy 980TI viszont MSI Gaming kiadásban!
Monitort pedig ezt néztem ki: asus -
Anfänger
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Megvetted a monitort? Elboldogul vele a 7970-es vga?
(#75180) kovy29! Mert,miért olyan nagy baj az ha valaki egyszer beírja,hogy muhaha?
Nincs tiltva a szabályokban. Megnéztem.: !rules XD
Na meg nem volt figyelmeztetés sem,hanem egyböl kick. Ilyeneket a noob gyerek adminok csinálnak,hogy figyelmeztetés nélkül kib.sz.
Megértem,ha minden killem után beírnám,hogy akkor megsértödnek,na de elsöre. Ezek mind gyenge emberek lelkiekben.Nem tudják elviselni ha a másik lelövi öket. Az easy-t beírkálókat én sem csípem,de nem foglalkozok velük. Tölem irkálhatanak,a szüleimet meg a családomat ne szídják.Peace. -
spanglee001
addikt
este jövök,ha minden jól megy, és már hajnalban is voltam

vagy noobokkal voltam, fáradt is voltam, de azt hiszem újra hardwer hackem lett (érti akinek kell)
másabbak a színek, de hogy az nvidia váltás, vagy a monitor váltás miatt, nem tudom meg megint
-
kisza25
félisten
válasz
killer095
üzenetére
hát ja ezek valami szekta, itt egy battle report

és még egy az időre gyúrnak, ez marha izgalmas lehet
prokxy: az nem is úgy vót
bekáromkodott magyarul,
írtam, hogy: na csak finoman,
erre írták: van itt más magyar is?
írtam, hogy: ez egy magyar szerver, mi béreljük,
írta: bocsi csak vicc volt, gondolták úgy sem érti és mondták megy a kedvencek közé
bár lehet ez másik kör volt, de itt is Pendrét szidták és ez is a Dawnbreakeren volt
-
válasz
prokxy
üzenetére
Üdv!
"szegény pendrét szidták tegnap Dawnbreakeren,de szerencsére hamar abbahagyta, egy kis nyomás hatására" Na ez nekem teljesen új, ki szidott miért, milyen nyomás, stb?
Az igazság az, hogy nem igazán szoktam olvasni az üzeneteket, a játék + üzenetek olvasása, meg főleg még írkálni is, ez már nekem túl macerás így egyszerre, marad a játékra való koncentrálás 99 %-ban. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
prokxy
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Rendben, készülj, mert egész részletekbe menőt fogok kérdezni!

(#75170) viking_arc: mi a konkrét baj? Mert ez a "kékhalál és dx "probléma kb semmit nem mond.
Kékhalálnál sokszor van dmp fájl, azt kell megnézni, dx hibára vga driver, hiba, tuning, sok minden lehet.#75169) jozefgucci1: ma este ismét nyomjuk, szóval gyere nyugodtan!

#75171) csa33ee: volt ilyen, szegény pendrét szidták tegnap Dawnbreakeren,de szerencsére hamar abbahagyta, egy kis nyomás hatására!

-
csa33ee
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Mint pl anyádba, b...meg. g.ci és a többi ?
-
viking_arc
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mit?
-
Szevasztok srácok !
Tegnap este felnéztem kicsit hozzátok . Tele voltatok sokáig így nem volt könnyű .
Jó volt magyar szavakat látni a chat-en . -
Bjørgersson
félisten
válasz
viking_arc
üzenetére
Probaltad mar ki- es bekapcsolni? Be van dugva?
-
viking_arc
tag
Dx és kék halál probléma nincs megoldás? Nagyjából az összes lehetséges opciót kipróbáltam, de egyik sem segített. Ha valakinek sikerült orvosolnia, kérem jelezze felém. köszi
más. Azt hittem a desert eagle-t nehezebb lesz megszerezni, de cirka 30 perc alatt megvolt.

-
prokxy
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Lancang, zavod, locker és dawnbreaker. Ja igen, Lockeren már nem voltál, én pedig Shanghai-tól nem, sajnos Dawnbreaker utáni mapok nekem már nem tetszenek, így nem is maradok.
Máshová meg már nem volt kedvem menni, így adminkodtam, utána meg Diablo III!
Tegnap nézegettem a statisztikákat, feljáró embereket és egyre több a visszatérő!
Meg hát az admin közreműködést értékelik a népek! 
Ill. a cseten sincs panasz, néha van lag (nekem eddig 1x volt, tegnap egy kicsi), de szépen adja a szerver (Locker 32/3
), viszont este BTR ügyben beszéljünk már...ha jössz...szerkesztésedre válasz: Legközelebb jövök és elkenjük a szájukat!

-
kisza25
félisten
-
killer095
őstag
-
Az a baku-i (vagy hol van az pálya az elején) építkezéses pálya jó lenne multiban is lenne... ejj.

-
GamerToxic
csendes tag
-
zzola
titán
válasz
GamerToxic
üzenetére
Nézd meg, hogy mikor adták ki a játékot és azonnal rá fogsz jönni, hogy milyen sok értelme van a videódat itt reklámozni...

-
zzola
titán
válasz
GamerToxic
üzenetére
Ennek mi értelme van? Csak pár ezer ilyen video van yt-on.....

-
GamerToxic
csendes tag
Sziasztok Srácok! Rövid kedvcsináló videó, bár szerintem mindenki kipróbálta már és ezerrel nyomja a multit

Akit esetleg mégis érdekelne, az bátran kattintson!
i7 4790 + GTX 660 + 16 GB Ram
[link] -
@rglaaf
veterán
network smoothing factor nem találom ezt a beállitást egyáltalán benne van még?
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
csak ketten voltunk a szerveren nem volt tétje, de különben is egy vazelinos gtx 980ti ellen nem tudok mit tenni
ja és te hol vagy mostanság? -
stoon
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
megkérdezhetem mi az avatárod , mert nekem Concshita-nak tűnik hajóskapitány sityakban!?
-
TaaT
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Engem Locker-en rendszeresen berak a frontvonal közepére, na a szép tud lenni.
Ha meg szerencsém van az ellenséges frontvonal mögé, ott talán tudok valamit kezdeni. -
kisza25
félisten
ha már videók: TOP 50 GREATEST MOMENTS IN BATTLEFIELD 4
-
bucketb0b
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ezért az egyedi esetért megérte a sok effekt meg a zene egy videóval vegyítve

-
gyiku
nagyúr
T72 drift [link], melyet egy lathatatlan gyik fellokott
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
-
kisza25
félisten
én leszek, de légyszi ne mindig engem bökj le, azaz én fő profilom lenne

Prokxy: újra indítanátok a szervert most, hogy még nincsenek rajta, mert tegnap valami nagyon nem stimmelt vele, bár lehet a hiba nálam volt, de mégis pls
naja: jelenleg csak alap mappok mennek
kérdés mindenkihez: a DLC-ből egyik sem volt ingyenes? vagy nekem rémlik rosszul, hogy adtak valamit az alap mappokhoz az elején? -
-
gyiku
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
kerdezd meg ezeket, ok legalabb ertenek hozza.
odorgg

-
prokxy
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Szia!
TCE szerver az az egyik kedvencünk, TCE-CQL-Server-Boobs-Noobs-i3D-net!
Itteni srácokkal béreljük, menedzseljük, várunk szeretettel!Általában esténként vagyunk, TS is van, ha gondolod...
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
na most meg ő kezdi az e péniszt
én meg egy ilyet rendeltem, igaz csak 8ms, remélem jó lesz, ha nem visszaküldöm
ja meg kettő ilyen VGA-t remélem kihajcsa
csa33ee: ja mert GYP-sek voltak
-
Üdv Urak !
Van még aktivitás itt PH-s körben ? Van esetleg jól bevált szerver ? Pár napja raktam vissza a játékot , mert anno az elején annyira nem ment a játék hátha most . Igaz még csak 19.szinten vagyok ,de lassan haladok
-
Sósperec
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
225k egy monitorért?
Ez miben jobb mint a többi? Főz,mos,takarít? 
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
A boltokban nem érdemes kérdezni, múltkor egy sima DP-> HDMI kábelt /átalakítót kerestem, azt sem tudták mi az a DP, pedig már 8-an tanakodtak és megállapították, hogy hülye vagyok és náluk ilyen biztos nincs, sőt ilyen nem is létezik, mondtam akkor mutassák meg hol vannak a kábelek, és volt nekik 2 fajta is
már mikor meglátom a közeledő eladót idegbajt kapok, mert úgysem tudja a kérdésemre a választ, de legalább engem néz hülyének
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

engem meg hagytatok ott haldokolni, mert minden volt a csapatban, csak medic nem, leszámítva odorgot

Egy 290 Vapor-X el még nem fogta meg semmi.