Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Szerintem nézzük meg a super@infantry-t
-
K3NZO
senior tag
Na akkor melyik server re menjünk? Biztos összetudnánk hozni egy gyilkos squad ot.

-
keszegduda
őstag
-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Kb az előző hozzászólásodtól lehetsz őstag!
Mivel hogy Krisztám is most vette észre
Az meg hogy a magyrok ilyenek, nem ujdonság.
Itt kint ez annyira látszik.
Nagyon kevés az olyan hogy "önzetlen segítség"
Inkább keresztbe tesznek egymásnak.
Ez van a játékban is.
Most hétvégén viszont beiktathatnánk valami zúzást.
Mert én is kezdem elfelejteni a BF-et sajna.. -
keszegduda
őstag
Én is nagyon megörültem a special force-nak és már nem is játszok vele. Kezedem megúnni az egész BF2-t, eleget játszottam már vele legközelebb csak ismerősökkel megyek fel és ha csalót látok megyek azonnal, nem húzom fel magam mások szemétsége miatt.
Azt viszont érdekesnek tartom, ha magyarral találkozok nem áll át hozzám, inkább ellenem küzd azért is, direktből...pedig más országok gamerei igenis kitartanak egymás mellett. pl.: svédek, németek
Ennyit a magyarokról, sokkal jobb összjátékot játszok a külföldiekkel, persze tisztelet a kivételeknek. 
Nahát, én mióta vagyok őstag?

-
Csapi007
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
1.41-es patch van mindenhol.
-
Csapi007
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Patch-et feltetted?

-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Nekem nem ad egy szervert se multiba!

-
DNS_65
senior tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Ha 0-ás akkor nagyon is rossz!
Azokkal a szerverekkel valami nincs rendben, hiába 0-ás a szerver, ha mikor
felcsatlakozol van alapból egy jó 100-150-es pinged
Ráadásul ingadozik játék közben, nem ugy mint egy 60-as szerver pingnél, ahol teljesen
jól játszható. -
anonimusz
csendes tag
Üdv!
Jomagamis régi bf2 fan vagyok de miota egyre sürübbek lettek a csalok azota valahogy elment a kedvem a játéktol! És ugye ez is az EA-nek köszönhetö. Hogyha pl. 1 gém 2-3 évnél idösebbb akkormár Szarni rá, pedigha 4-5 havonta kitolnának hoozá 1 pach-et akkor már mindjárt meglenne oldva a probléma!
1 kis izelitö a GUSZTUSTALANSÁGBOL : http://www.youtube.com/watch?v=VBtQziHYEF0 -
K3NZO
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Kell hozzá egy key.exe abban kér regisztrációs kódot.
-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
A Cfos programba hol lehet beírni a hivatalos, megvásárolt kódot?
A BF2-vel látom, hogy eléggé együtt műkődik+Xfire...

-
törölt tag
Armored Fury-val kiszokott játszani?
-
csana
senior tag
KOrábban valaki írta, hogy szerinte nem lehet külön SF kieget venni: én a minap láttam a MM-ba simán a kieget.. De ami meglepett, hogy ha jól emléxem ugyanannyi árban mint a Delux edition (ami ugye az alapBF2+SF), azaz olyan 7000 körül van.. Ha pedig tévednék, akkor olyan 4000 körül dobálják..
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy van külön is SF, csak épp nem éri meg..
-
general
addikt
hát én nem értem, szinte mindig a nullásokra csatlakozok fel, az más kérdés, hogy soxor ledob 1-2 perc múlva, mert az én pingem az egekbe szökik.... hol az igazság?
... tudom, odaát...
-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Na jó, úgy igen, de ha keresel szervereket, és a nullásakat próbálod, akkor ...
-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Ne mondd már Laci! Nekem még sosem sikerült 0-s pinges szerverre felcsatlakoznom,
-
keszegduda
őstag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Halihó!
Na mivan fiam, lesz neted?
Csak nem faterodnál?
-
HDR renderin
senior tag
válasz
McKenny
üzenetére
Megvagyok!
kösz
nem olvastam végig 16 millio hsz-t.
Nem csak,hát láttam hogy,hogy örülsz az új gépnek meg minden azt utána szivacs van mert elszállt az egyik VGA!
Sztem tök felesleges volt az Sli,elég lett volna egy VGA is és még maradt volna $-t is.na mentem!
Éppen a suliból netezek!

Majd még találkozunk a közel jövőben!
Üdvözlök minden BF2 társat a csapatban!
na szevasztok,és addig is BF2 4ever!!
-
McKenny
tag
válasz
HDR renderin
üzenetére
Szia csőő mi van veled?
Nem mondod hogy végignété tizenhatmillinyolszáztizenhat hozzászólást
és csak erre tudtá válaszolni ne legyé kárörvendő meg megjársz xD -
HDR renderin
senior tag
Szevasztok!
Csak beköszönök a haveroknak!Ha minden igaz akkor lesz netem egy kis ídő múlva!!!

És akkor majd nyomolunk együtt!!!
Na császtok!
-
K3NZO
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem olyasvalakitől akinek megvan az összes bf2 kiegészítő, hogy azokból mekkora aktivitás van? Sok server van és játszanak is rajtuk vagy már szinte mindenki csak az alapjátékkal játszik?
-
gabipaci
őstag
válasz
general
üzenetére
Szerintem a micrós netet nyugodtan dobd ki.
De addig is azt tanácsolom hogy a win tűzfalon engedd át a játékot, és rakd fel a cfos nevezetű programot. Asszem a cfosspeed kell neked. Ez optimalizálja a netedet, be lehet állítani hogy mit részesítesz előnyben (Ping/Letöltés)
Nézd meg ezt!
Nem biztos hogy sokat segít, de egy próbát megér!
A nullás ping-el rendelkező szervert meg felejtsd el!
Olyan nincs hogy nulla ping.
A ping a válaszidőt jelenti.Ha nulla akkor hiba van.
Szerintem.
Sok sikert
-
general
addikt
sajna ezen is túl vagyok, úgy értem, hogy én csak a max 120 pingeseket keresem, általában nullásra csatlakozom, és így sem segít. szoktam checkelni játék közben mennyi a pingem, de elkeserítő, 230-1000 (!) között ugrál, nem csoda, hogy kidobnak az ablakon! :-) szerintem szolgáltatót fogok cserélni, mert ez nevetséges, amúgy is problémás, mert ezen a struktúrán ( nekem "mikrós" netem van, nem dsl, vagy kábel...) a torrent, vagy a BCDC sem műxik, valami miatt. valszeg ez lesz a probléma okozója.
de köszönöm a segítségeket!
-
MATEO6600
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Ja, azt a huszat gyorsan le lehet darálni

-
MATEO6600
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
Áhh király unlockoltam azt is

Csak így felesleges volt a másik assault fegyvert unlockolni, mert úgyis ezt fogom használni!
-
keszegduda
őstag
válasz
general
üzenetére
Előttem már leírták a lényeget, de lehetőleg a környező országokban keress szervert. Ausztriai, német, holland, angol, esetleg még norvég/svéd. De kínai, kóreai, Japán, USA ezeket felejtsed el. Kattints kétszer(ne egymás után, mert akkor join-ol) a szerverre és megtudod hogy milyen a pinged valójában. Nálam 120-as ping még belefér, de lehetőleg olyant keresek, ahol 50-es. Pl.: EA DE, UK főleg hivatalos szerverek, ott nincs lagg.
-
K3NZO
senior tag
válasz
general
üzenetére
Tudtommal a xp tűzfal szinte semmit nem fog a rendszeren, ezért felesleges kapcsolgatni. A ping főleg azon múlik, hogy neked milyen net-kapcsolatod van és az a server ahová csatalakozol milyen kapcsolattal bír, na meg az sem elhanyagolható hogy hol is található az a server. Én eleve már a keresőben beírom hogy 150 es ping felett ne is keressen servert. Próbáld ki, hogy a dsl modemet indítod ujra ( kihúzod a 220 bol vársz vele pár percet majd visszadugod és vársz ). Remélem tudtam segíteni.
-
general
addikt
válasz
MATEO6600
üzenetére
tényleg nem lehet kapni külön a Special Forces-t? Basszus....
Egyébként a minap én is szentségeltem, mert kaptam kitüntetést, meg a szokásos pontocskákat, és csak másnap (!) láttam meg ezeket a stat-ban!
Nem tudja valaki, min múlik a ping minősége-száma? Már kérdeztem erről, gyakorlatilg 10-ből egyszer tudok rendesen játszani, mert egyébként kidob a magas ping-em miatt...
Nem fut semmi más alkalmazás a gépen ilyenkor, a winfos tűzfala be van kapcsolva. (Ez utóbbi így jó, vagy ilyenkor kapcsoljam ki?) -
K3NZO
senior tag
Sziasztok. Írtok nekem pár szervert ahol játszotok, lehet csatlakoznék
. -
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
De csak este, mert délután laptop telepítősdi...
-
-
MATEO6600
őstag
válasz
gabipaci
üzenetére
Köszi!!!
Akkor itt valami bug lehet, mert nekem 812 pontom van, és még csak 1 unlockom volt
Amúgy k*rvára idegesítő, hogy vársz 1 órát a vadászhelire, beszállsz, és vmeik paraszt kilő téged
Viszont elég nagy szemétség ez a SF fegyver unlock, mert aki nem egybe vette meg (most) az alappal, az szívta, mert külön nem lehet kapni az SF-t
-
gabipaci
őstag
válasz
keszegduda
üzenetére
De jó!
Épp tegnap duplázták meg a sávszélességet. Fel-le egyaránt.
Ha gondolod... -
-
MATEO6600
őstag

na most mi van?

-
-
MATEO6600
őstag
Szerintetek melyik fegyvert érdemes unlockolni?
A Spec for. fegyverét már unlockoltam.
Anit tank, Sniper, Enginer, Assault szoktam legtöbbször lenni, ezek közül melyiket érdemes?
Sniper puskája mennyivel jobb mint az alap?
Kár hogy a flashbanget csak a kieggel lehet unlockolni
Nem tud vki egy jó helyet, ahol olcsó az SF? -
keszegduda
őstag
válasz
RapUGround
üzenetére
Engem már tavasszal bannoltak egy szerverről, azóta nem tudok felmenni. Az adminisztrátor dönti el, hogy meddig leszel kibannolva. Unokaöcsémet például 2 hétre kibannolták.
Admin dolog ahogy szokott is lenni... 
-
RapUGround
tag
Ha bannoltak egy szerverről az örökre ban vagy csak 24 óra? én 24 óráról olvastam de nem vagyok biztos benne.
-
peti4
tag
Fog sikerülni. Olvass vissza elbandy üzenetéig.Ott leirtak tökéletesen müködnek.
Go fight!!!
-
keszegduda
őstag
Na emberek kénytelen voltam feltenni a Vistát, mert az XP egyszerűen nem volt hajlandó működni normálisan...
De egész jónak tűnik és érdekes módon gyors is.
Már csak arra leszek kíváncsi hogy fog menni a BF2, mert visszaolvastam a megoldási lehetőségeket és van rá esély, de nincs időm kipróbálni sem...
Remélem fog menni, mert ha nem akkor egy ideig nem fogok BF-ezni...
-
csana
senior tag
válasz
general
üzenetére
Üdv!
Mivel a bf2s.com nemigazán funkcionált az utóbbi időben, ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:bf2stats.nl , és itt ha beírod a nicked, megtudhatsz mindent az emberedről..A kérdésedre a válasz: ha jól emléxem 500 -de lehet 800- pont után van az első unlock (ami annyit tesz, hogy amint eléred, és belépsz a bfhq-ba akkor megnyílik egy új ablak, és kérdezi, hogy melyik az a 2 fegyver, amit meg akarsz nyitni).
A különböző kitüntetéseket (medálok meg hasonlók) mindegyik embernél egy bizonyos kaszton belül :
-eltöltött idő,
-megölt ellen után lehet lehet kapni..
Azaz pl mediccel nyomulsz 1 órát, és megölsz 10 embert, másris lesz valami medic-es érem érte..A netnek elvileg elégnek kellene lennie.. (én is 1Mbitessel nyomulk, és néha mellette limiterrel lehet még tölteni is).. Nem vagyok nagy guru, de esetleg nincs fenntvalami progi, ami vagy folyamatosan szed valamit, vagy alapból lehúzza a sávszéllt? Vagy hálózatban van nálad a net, és más is tölt mialatt játszol.. Hírtelen ez jutott eszembe..
-
general
addikt
az előző kérdéshez még: kezdek kikészülni, mert állandóan kirúgnak a szerverekről a magas ping miatt...!
mi okozza ezt? mitől függ? 1 Mbps-os kapcsolatom van, de állandóan hibát jelez (There is a problem with your connection), akad, kifagy, kidob... nem tudok játszani, megőrülök. mégsem elég az 1 megabit, vagy más a probléma, esetleg egy fos az internetszolgáltatóm és a kapcsolat minőségében van a hiba? kérlek segítsetek! -
general
addikt
még csak nemrég kezdtem a játékot, ezért az elején vagyok, kevés ponttal. mikor kapja meg az első KIT-et az ember, mennyi pont kell hozzá? ja, és darabonként adja? vagy esetleg, ha pl a special ops-szal érem el a limitet, akkor ennek a KIT-jét unlockolja, vagy mindet? remélem érthető, kicsit kusza lett a kérdés... :-)))
köszi!
-
keszegduda
őstag
Nem tudom mi baja lehet a gépemnek, de már szétformáztam az egészet 2X is és mindig bedöglik...komolyan mondom már tépem a hajam. Egész álló nap csak szenvedtem vele, hogy működjön, de ahogy feltelepítek mindent, magadja magát. Ha zenét hallgatok és közben belépek egy mappába már meg is fogaj a szekeret, belassul a zene DVD-t fél óra alatt ír meg...áhhh
Megpróbálom a másik meghajtót is leformázni, lehet hogy ott rajtőzik valami vírus...200 giga adatot kiírni...
Aki vírusokat ír jól megtördelném a kezeit...
-
gabipaci
őstag
Ebben az esetben én kérek elnézést!
Sajna kimaradt a második rész multiban. Csóró vidéki gyerek vagyok. Messze lakom Budapesttől...
Így már lehet hogy érdekesebb lesz.A Battlefield Bad Company lesz szerintem is a méltó utód.
Még szerencse hogy a híresztelések ellenére megjelenik PC-re is. Bár úgy néz ki hogy csak VISTA-ra fejlesztik.Magyar nyelven itt -
csana
senior tag
válasz
gabipaci
üzenetére
Hát a multi alapból arról szól, hogy 2 fél csap össze, és csak "élő"emberek kergetik egymást. Itt a bf2-ben is így van, és mivel a cod2 is nagyon ott volt multi téren, gundolom utódja hozza ezt a szintet. (Az sem mellékes hogy a szingle player része iszonyat jó lesz: lásd demo)
Én is vártam a gammát, de szerintem bf2 utódja max a bad company lehet.. A cod4 ben nincsenek járgányok (azthiszem)..
-
keszegduda
őstag
Elcseréltem unokaöcsémmel, rádobtam egy keveset, de csak régi játékokban jobb szerintem, az újakban ugyan úgy szaggatott nekem. A HDR-t nem kezeli rendesen, a 7300Gt meg is tudná verni...
De a BF2 jobban érzi vele magát...2950/8800GT-ig megteszi ez a kis előrelépés is... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD: Kiamardt az FPS...Full HIGH-on szaggat de néha felmegy 35-re is, de átlag 15-20 körül mozog. Jó lenne fullba tolni, de nem fogok sokáig várni vele, Karácsonyra lesz egy VGA, a combos géphez dukálna már.

-
gabipaci
őstag
Letöltöttem én is a CoD4 demót!
Kipróbáltam, gyönyörű. Medal of Honor elbújhat.
Futott zökkenőmentesen.
Tökéletes.
Mégsem hinném hogy a BF2 utódja lehetne nálam.
Nem tudom hogy oldják meg a multiplayert, de annak nem sok értelme lenne hogy egy oldalon harcolunk a gép ellen.
Ha lehetünk ugyanúgy a másik oldalon is, akkor talán...
De a sniper kasztos lövöldözés biztos pöpec lesz. -
DNS_65
senior tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Ez már a full Cod4, vagy a demot próbáltad?
Milyen fps-eket produkált a géped?
Lehet h meglesz a méltó BF2 utód, ebben is lesz ilyen ranglétra ill. statrencer?Szerk: Most nézem, mieza 6800GS dikk??
Jobb mint a Gt-d volt? -
keszegduda
őstag
Kipróbáltam a COD4-et és elsőre úgy tetszik is, de BF2 után eléggé furcsa és ráadásul szépen is megy a gépemen. Néhány percet játszottam, van benne háború rendesen, jó lesz a teljes az biztos.

-
McKenny
tag
Nézem ez az a fórum téma ahol a 2: legtöbb Hsz van!!!
Minyá lecsúszunk a 3. helyre ne hagyuk Hogy a WoW osok lezuzzák a BF et -
Encian
tag
-
Memphis79
aktív tag
sráácok mi van a bf2s.com-al
napok óta sz*r.... -
maskimx
senior tag
uav: teamwork pointsnak számít.
driver special ability: ha a lövészed a heliben medic, és gyógyít valakit, míg a heliben ül. Vagy engy és javít, ill support és ammot ad.
driver kill assist: ha a lövészed a heliben kinyír valakit, bár erre nincs külön kategória a statban, asszem a driver points ez.
road kill meg az, ha elütsz valakit a kocsival, ezt waken, airfielden lehet nagyon jól kivitelezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ennyit a magyarokról, sokkal jobb összjátékot játszok a külföldiekkel, persze tisztelet a kivételeknek.