Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
csibe1
üzenetére
Elégnek kell lennie szerintem.
Az volt a gáz havernál, hogy nem vett soha semmit. Csak fifázott, de mivel feltörték, nem tudott frissíteni, meg belépni az EA fiókba.
Ezek meg minden adat tudatában nem segítettek, mert hát védeni kell, mi van, ha én vagyok aki el akarja lopni.
Live chaten írj nekik. És ott írd le, hogy rossz fiókot kaptál. A régi szeretnéd, ha tudod a nickeved vagy a hozzá tarzozó email címet az már előny. A serial is segíthet, mert látja, hogy mikor mi lett aktiválva.
[link] -
válasz
csibe1
üzenetére
Eskü nem tudom hogy történt, csak bespawnoltam a személyszállító csónakra a parton B pont mellett, aztán ki be szálltam belőle mert lövöldöztek rám, lebuktam közvetlen a csónak mellett a víz alá és aztán estem egyet, mert kicsit sérültem és már a pálya alatt buktam fel.
-
válasz
csibe1
üzenetére
Bizony, a jó öreg Genius Netscroll PS/2-es golyós egér nagyon bírta...mennyit ment nekem is a Cod 1 meg 2-ben, még akkor is, amikor másoknak már optikai egerük volt. Időnként fülpiszkálóval meg alkohollal kitisztítottam a görgőt a golyó alatt és utána úgy működött, mint újkorában.
-
válasz
csibe1
üzenetére
Tudom, voltak privát cheatek, amiket a Pb nem érzékelt, így ott a spectatorból figyelve elég hamar egy mezei játékos is megállapíthatta, hogy mi az ábra. Ja és akkor még szavazni is lehetett, hogy repüljön -e a cheater vagy sem, na már ilyen sincsen sajna...
(#40899) Lendova Igaz, logikusan hangzik

-
válasz
csibe1
üzenetére
Azért Cod 2-ben nem ennyi órám volt, hanem xfiren nyilvántartása szerint sokszorosan ennyi. Nem most jöttem le a falvédőről, nekem elhiheted.
Voltak cheaterek, nekem is küldtek egyszer egy batot, hogy kipróbáljam, aztán ki is próbáltam, de persze Punkbusteres szerón hamar lecsapott róla. Mondjatok amit akartok, de ennyi cheater anno nem volt. 
Emlékszem arra is, mikor valaki nyomta a figyelmeztetés ellenére is a WH-t, aztán láttad a konzolban, ki is lett kickelve vagy valamikor bannolva is. Nem volt visszabeszélés, mert ha nagy volt a pofád, akkor azért is repültél.
(#40896) VinoRosso Tudom, 10 napja találkoztam vele, már a nevéről felismertem, pedig kb. 2 éve jelentettem a köcsögöt. Úgy néz ki teljesen feleslegesen, mert tovább nyomhatja fullba a kretént. Nem tudom hogy csinálja amit a videóban bemutatott, ilyet még életemben nem láttam.
-
válasz
csibe1
üzenetére
Istenem, ennyi gyökeret egy helyen: Band of Brothers Official

Érdemes belenézni a beszélgetéseikbe, tele vannak cheaterekkel és az adminok még falaznak nekik mindenféle ürüggyel!

Számos videó került fel már a feljebb említett csíterről is a csoportjukba, a tagok is tudják hogy nem legit, erre föl az adminok meg spectator bugra meg magas pingre hivatkoznak

Ez konkrétan a Battlefield community egyik mételye! Szégyen az egész közösségre nézve!
-
VinoRosso
veterán
válasz
csibe1
üzenetére
Fasza, pont a hét elején lett meg a lvl 150, szóval ebből a duplázásból már semmit nem profitálok.
Amúgy ezt sikerült összehozni:
Nem tudom ez milyennek számít, 2018 októberében vettem meg a játékot, eleinte heti 1-2 sessiont nyomtam, aztán egy éve kb napi 2-3 meccs átlagban.
Hopkins95:
Ezt a tagot én is láttam, akkor ugyanez volt a véleményem. Nem tudom, hogy a klánok tagjeit felveheti-e bárki, de szerintem nincs szabályozva, hogy mi lehet a neved Originben. Van egy ilyen klán, hogy [BOB], kedvencekbe van rakva az Amiens 24/7 szerójuk, az jó szokott lenni, kevés csalóval. -
VinoRosso
veterán
válasz
csibe1
üzenetére
Én lesz@rom. Nem mintha valami nagy király lennék, mert közel sem vagyok az, de10/9 top 3-ba vagyok a legtöbb vanilla pályán úgy, hogy zömében a vesztes csapatba rak be, és ha nem oda kerülök véletlen akkor átrak a játék magától a már láthatóan nyerő csapatból a vesztesbe. Az ilyen epix meg mindenféle faxom előjelű spotollak halott vagy playerek meg tizenix KD aránnyal mögöttem kullognak pontban.
Nincsenek turbózott fegyereim, nem ülök napi annyi órát a játék előtt amennyit más munkával tölt el, mégis tudom érvényesíteni az akaratomat ebben a játékban az emberek 90%-a felett.
A maradék 10%-kal meg nem tudok, nem akarok foglakozni a játékba beépített és ezen felül tolerált csalások ellenére sem -
-
szabimabli
csendes tag
válasz
csibe1
üzenetére
Nekem ha minden igaz szintén Qck van, csak a "normális" verzió nem a mini.
Tökéletes, nem is volt drága (3 ezer JMF), alig koszolódik, nem foltos pedig nem gyakran tisztítom, hogy az nvidiás szlogennel éljek "it just works".
Kb 3 éve lehet meg, tényleg egyáltalán nem törődtem vele csak használom, abszolút az ég világon semmi baja nincs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Voltak cheaterek, nekem is küldtek egyszer egy batot, hogy kipróbáljam, aztán ki is próbáltam, de persze Punkbusteres szerón hamar lecsapott róla. Mondjatok amit akartok, de ennyi cheater anno nem volt.