- Android szakmai topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40999 üzenetére
Értem, köszi a választ.
Kicsit haragudtam is rátok, mert Royal Marines heti medálra hajtok, és alig tudtam pár killt összehozni olyan hamar vége lett a meccsnek. Igaz csak a közepébe cseppentem be, de nem igen tudott a team partraszállni mert leszedték a csónakokat a repülők -
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40997 üzenetére
De ez az anyuci magyarnak tűnik, bár attól még nem biztos, hogy tisztességes. Viszont már nem bob klános ez az ubbe, lehet kivágták nem tudom, de amikor én belefutottam más tag volt neki kint.
Mondjuk múlt héten téged is láttalak tag nélkül, aztán ma meg ott volt a rekt, nem úgy van, hogy ha nevet változtatsz akkor egy időnek el kell telnie míg újra megteheted? Nem vágom, hogy működnek ezek a klán tagek. -
gabor7th
addikt
válasz Hopkins95 #40988 üzenetére
Eddig úgy volt, tegnap megszakadt a játék és visszalépésnél már ez fogadott. Ezt még meg tudnám szokni, csak a játék nem indul. Ezért kéne valami tip, hogy hogyan indíthanám el. Neked Battlelogon keresztül megy?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40977 üzenetére
Gyanítom a szerver oldalon volt probléma a szinkronizációval, mint amikor laggol a lassú net miatt valaki és teleportálgat. Neked sikerült beteleportálnod a pálya alá. A héten én is tapasztaltam hasonlót, nekem Achi Babán tette fel az aljnövényzetet a a pálya fölé úgy 20 méterrel, először azt hittem valami felhő.
-
csibe1
addikt
válasz Hopkins95 #40977 üzenetére
Szóval szándékosan és előre megfontoltan kilyukasztottad a pályát.
Ejjej, meglásd elkap DICE pályafigyelő alegysége, és befoltoztatják veled a lyukat.
A végén még egész hétvégén hordhatod az iszapot a kilyukasztott részre.
Ha genyák lesznek akkor nem adnak hozzá lapátot se" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
-
RubbishBin
senior tag
-
@rglaaf
veterán
válasz Hopkins95 #40927 üzenetére
Én már 1 éve dobbantottam ps4-re azota semmi ideg nincs csalok miatt, max ilyen bil+egér emulátoros van pár de az elenyésző, mostanra kontrollelel is hozom az a statokat amit pc-n szóval meg lehet szokni ezt is, egyébként a cod már támogatja nativan a bill+egeret csak be kell dugni konzolba és megy mint pc-n
PSN:BiZzare_0 ️
-
törölt tag
válasz Hopkins95 #40920 üzenetére
Szerintem az "ügyes" játékosok 90 százaléka csal. Nem gondolom, hogy paranoiás lennék, csak túl régóta játszok ilyen játékokkal.
Ismerem a fegyvereket, tudom hogy melyikkel hogy lehet lőni, ezért nem hiszem el hogy pisztollyal vagy egy közel harcra való lőfegyverrel 62/8 kd-t lehet hozni. Ez aimbot nélkül nem megy.
Mennyi pro gamerről derült ki utólag, hogy aimbotozik és néhány profi streamer is lebukott.
Egy csomó youtube videón lehet látni, hogy a pro gamer fegyvernek nincs szórása és hátra rugasa sem. Ezt egérrel nem lehet megcsinálni. Tisztára hülyének nézik az embereket, pedig egyértelműen lehet látni, hogy az adott fegyver teljesen másképp viselkedik a videóban, mint a játékban.
Van egy kollégám, aki évekig felprofi szinten tolta, nagyon ügyesnek gondoltam, amig a fia el nem árulta, hogy az apja célzó programot használ és átlát a falakon.
Már teljesen kiábrándultam a pro gamerekből, túl sok hitelesnek hitt emberről derült ki, hogy csalt. Meg ismerem a játék fegyvereit, tudom melyik hogyan lő...a youtube videókon is látom, ha a fegyver másképp viselkedik, mint a játékban, hát ugyanazt a játékot játszuk.
[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
válasz Hopkins95 #40900 üzenetére
Jól hangzik, hogyha ennyien használják, akkor az "normális", elfogadotabb a használójának is, hogy ez nem is akkora bűn, hisz mennyien élnek vele.
Más oldalról meg erősen kétlem, hogy 1-2 ember jobb "anti cheat-et" ír, mint az erre szakosodott cégek ki tudja hogy mennyi programozója és mindezt úgy, hogy nem is kell futnia a gépeden és úgy belelát a memóriába. Mágia a köbön.All fiat goes to zero.
-
csibe1
addikt
válasz Hopkins95 #40897 üzenetére
"Nem most jöttem le a falvédőről, nekem elhiheted."
Ezért is írtam, hogy nem tudom mióta játszol.
Azt meg mégannyira sem, hogy merrefelé játszottál, mennyi csíterrel találkoztál.Már anno is volt olyan csít amit a Pb észre sem vett.
A WH-t meg vagy megfogta vagy nem, attól függ milyen verzió volt.
A WH-t meg - amerre én játszottam - inkább a spec-ből nézték vagy a killcamból vette észre az ember ha tudta mire figyeljen. Jópáran repültek így, a Pb meg semmit se vett észre." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40894 üzenetére
Van annál durvább is. Van ez az AKT-Sapiens nevű végbélhulladék. Állítólag saját maga fejleszt hackeket, és ennek a videónak a tanusága szerint csinált egy olyan hacket amivel más játékosok karaktereit tudja irányítani, és aki beszólogat neki a hackek miatt annak a karaktere felett átveszi az irányítást, és autospot hacket tol rajta addig amíg teljesen nem bannolódik a játékból a beszológató accountja.
Az biztos, ha ilyet meglátok azonnal kilépek a matchből. Abbahagyni azért nem fogom,egy ilyen nyominger nem fog eltántorítani a játéktól. -
csibe1
addikt
válasz Hopkins95 #40894 üzenetére
"Azért az durva, amit maxtrolo írt, már ha igaz."
Miért kamuzna, mi haszna lenne belőle?
Nem tudom mióta játszol multiban, de a csalók minimum a CoD2 óta jelen vannak; mert van aki gyártja a csítet, és kereslet is van rá." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
VinoRosso
veterán
-
törölt tag
válasz Hopkins95 #40871 üzenetére
Hi! Bocsi, most egy ideig nem olvastam a fórumot, azért nem válaszoltam. Nem esett le, hogy Te vagy az, peddig látszik a kijelolesbol. Nem akartam szemelyeskedni és vadaskodni sem. Azt hittem te is a sok csalóra panaszkodsz.
Továbbra sem akarok személyeskedni, félre ne értse senki, de nekem olyan hihetetlen egy ilyen eredmény, még akár járművel is... Lehet hogy túl sok évtizede multizok és túl sokmindnet láttam.
Pl volt egy kollégám, nagy BF fan volt, nagyon ügyesen játszott és mindig ilyen 40/2 meg hasonló eredményeket hozott éveken át. Egyszer mondtam neki, hogy vazze hogy a csába csináltál 62/8 at, én meg 25/18 at. Azt mondta, jó napja volt és mindig elé szaladtak meg hasonlók. Aztán kiderült hogy...Éjszakás műszak után rairtam originben, hogy tolunk egy meccset? Az egyik gyereke ült a gépnél, aki azt valaszolta, hogy persze, de előbb kikapcsolom apunak ezt a célzó programját.
Nem mondtam neki és nem tudom tudja-e hogy lebukott, néha most is játszok vele, de már meg se lepődök egy 46/16 eredményen, amikor olyan erős az ellenség hogy nekem, 30 évnyi multi után is csak 26/28 jön össze.[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40852 üzenetére
Jézusom mi ez a macskanyávogás Én nem Rushon voltam, hanem Conquesten, asszem hétfőn vagy kedden, de ja ez volt a neve a szervernek. Nem tudom ki ez a tag, rákerestem youtubon, van vagy fél milla subja de eléggé trash tartalmat gyárt. Mondjuk ez kell a népnek manapság.
Majd lehet ránézek ha online leszek, bár én jobban szeretem a nagyobb játékmódokat, ilyen kis létszám mellett nem lehet olyan gyorsan darálni az ellenfeleket. -
Enigma1945
őstag
válasz Hopkins95 #40798 üzenetére
Hello!
CPU limit lenne 4790k-val? GTX 760-at hajtok jelenleg.
A gpu és a processzor kb 40-70% kihasználtságon szokott ugrálni lowon.
Így, hogy feljebb vettem csak a processzor ugrott feljebb, a kártya nem, de határozottan jobb a min fps. Ki érti ezt?Igen, Shinai Desert lesz az! Köszi a tanacsot!
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
csibe1
addikt
válasz Hopkins95 #40768 üzenetére
"A fegyverek 1/4-ede még mindig nincs kioldva nálam és valószínű nem is lesz."
Ezzel én is így vagyok, már a BF4-nél teli lett a hócipőm az assigmentes baromsággal.
A BF3-nál talán még nem volt ilyen, ha jól emlékszem. Játszottál egy fegyverrel és kaptad hozzá a cuccokat. Nem kellett mindenféle hülyeséget csinálni, hogy megkapj valamit.
Azóta nem is izgat, hogy meglegyen az összes fegyver egy multis játékban.
A Martiny Henry Sniper-t nézegettem én is, de igazából annyira nem kell, majd meglesz valamikor.
Addig meg tökéletesen megfelel a többi sniper. A headshot azokból is headshot." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Csaber
senior tag
válasz Hopkins95 #40736 üzenetére
Szerkesztve :
Bocs,nem neked ment volna eggyel feljebb VinoRosso-nakAzon azért néha elkéne gondolkodni mi a faxért venne az ember 60 Hz-es monitor mikor egy 75 Hz-es -et kapsz ugyan azért a pénzért ( én 38200 Ft-ért vettem házhoz szállítva lásd profilom ) kb nyertem a pixel és panel lottón hibátlan ez speciel szerencse, ami sokat dobott a 75 Hz-en felül az a Lg saját extrái pl Black Stabilizer ez pl inkább akkor hasznos ha viszonylag messziről kell észrevenni az ellenséget pl repcsivel gyalogosvadászatnál...
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40736 üzenetére
Hogy a toszba lehet Conquestben 40k pontot csinálni 1 kör alatt ? Ráadásul csak 19/7 ... az durva...
...hackerektől szoktam ilyet látni akik futószalagon tolják revive hackeket
Nekem a legtöbb roundscore/min az 9xx volt, de akkor csak a meccs felénél tudtam behoppanni, így totalban nem kaptam olyan sokat. Ilyen 24-25k a maxom amire emlékszem Conquestben, de akkor folyamat daráltam a célpontokat.
Igaz ez a Fort Vaux eléggé resupply/heal friendly map, ha folyamatosan tudod tolni ezeket akkor lehet kaszálni. 643 resupply az úgy nagyjából 2-3 mp-enként 1 resupply, de inkább 2 mert van amikor halott is a muksó. -
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40693 üzenetére
Belenéztem, de nem tudom mit keressek, túl nagy ez a wall of text. Az Anyuci viccprezident neve alapján mintha magyar lenne, érdekes rá is emlékszem, mert az Anyuci nevű Achi Baba szerverükön Anyuci névvel játszott, voltam is vele egy squadban, de nem tűnt csíternek. Fura, hogy sok szerverük van a log alapján, de én csak párral találkoztam, abból is csak egyen játszom gyakrabban.
Amúgy meg ha visszaolvasol tavaly írtam, hogy a csalók klánokba tömörülve üzemeltetnek szervereket ahol a szadista hajlamaikat kiélve szórakoznak a jónéppel felhozva az EPIX-et példának, akkor igencsak a 'nemhiszemel' ment itt a topicban... -
bul07
nagyúr
válasz Hopkins95 #40674 üzenetére
Ott van a képen
Suez pálya
Amúgy St Chamond, szerintem mással nincs is értelme menni, mert ha véletlen St Chamond jön szembe mással semmi esély sincs
Ez a tank minden ellen jó, gyalogos, tank, és még nem is lassúVégig segítettem a csapatott, de sok nyomi csak kempelt snaperrel
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz Hopkins95 #40667 üzenetére
Hi!
Én már sok játék felvevőt kipróbáltam és úgy tapasztaltam, hogy a legjobb minőségben a win10 saját játék felvevő funkciója tud felvenni és pont ennek a legkisebb a hardware igénye is. Magyarán, azonos minőség mellett a win10 sajátja használja a legkevesebb erőforrást. Nálam legalábbis nagyon jól működik, lepipálja a többi játék videó rögzítőt, próbáld ki Te is, szerintem megéri.Ryzen 5 2600X, RX590 8gb, 16GB ram, 620GB SSD
-
koplarovic13
tag
válasz Hopkins95 #40654 üzenetére
Szolgálati közlemény, ha nincs rá más emberke, rajtam kivül
Akinek még hiányzik a privát gyüjteményéből a Lebel Model 1886 Standard issue rifle Service Star, a hétvégén még lehetősége van beszerezni
mivel az aktuális, mult heti szavazáson a back to basic, Frontlines játékmód nyert, viva la france
[ Szerkesztve ]
-
koplarovic13
tag
válasz Hopkins95 #40622 üzenetére
igen, a héten nem is játszottam bf1-t, semmi Asperger
viszont nem tudtam teljesen visszafogni magam, a redditen olvastam, hogy tegnap vagy tegnapelőtt este az EA megint szarakodott?aki a Skarskard család összes tagját ismeri, nyert
https://www.imdb.com/title/tt1686313 Csajvadászat (2010)
A younger brother with Aspergers syndrome helps his older brother find a girlfriend.[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40498 üzenetére
Hh párhuzamosan?
Nem tudom, hogy mennyire mozdítaná el, mivel a legelső ujjpercre lenne bindelve a gomb, azzal meg nem tudsz nagy erőt kifejteni. Ja meg ha tenyérből fogod akkor a csuklónál van támasz, ami miatt nem nagyon tud beljebb mozogni az egér.
Nekem pont az a gondom, hogy a normál egérnél a lefele nyomás megakasztja az oldalmozgást ha épp mozgó célpontra lövök. Tudom nem kell olyan erősen nyomni, de én meg mindig ki akarom taposni még a belét is az ellennek, úhogy ez nálam zsigerből ilyen, nem tudok vele mit csinálni.
Oldalgombot próbáltam, nem jött be. Gránát van rábindelve, azzal ok, de zoom+lövéssel nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40496 üzenetére
Én Limanowára tippeltem volna.
koplarovic13:
Ezek az ementáli egerek miért jók?
Nekem inkább egy olyan kéne, amin az LBM/RMB lenyomása nem a tartó felületre merőlegesen, hanem azzal párhuzamosan történik, úgy mint az oldalsó gomboknál. De sajnos ilyet még nem találtam. -
koplarovic13
tag
válasz Hopkins95 #40489 üzenetére
ja, itt az idő, karácsonyi egérvásárlás, idei felkapott slágertermékek
senki ne vegye meg a nagyobb lyuk átmérővel rendelkező terméket
-szó szerint becsipi a hüvelykujjadon a bört
-fejhallgatót viselve hallom a kattintás hangját
-a görgője a legszarabb, amit valaha tapasztaltamrocketjumpninja 2019-es vagy hanyas top 10-es, 20-as egérkéjéből hányat próbáltam már ki, öregfiuk?
-
-
-
VinoRosso
veterán
-
koplarovic13
tag
válasz Hopkins95 #40458 üzenetére
inkább töribuzi vagyok, többet lehet belőle tanulni
ritkánláthaton mostanában szerepelt1944. január. Egy egészen elképesztő teltházas bemutató a Los Angeles-i Coliseumban az amerikai hadsereg "Háborús Kötvény Show"-ján, ahol egy szimulált támadást láthattak a nézők egy csendes-óceáni japán atoll ellen
[ Szerkesztve ]
-
koplarovic13
tag
válasz Hopkins95 #40453 üzenetére
RIP PC guru, iddqd
Cinema magazin (1991-2009)
https://hu.wikipedia.org/wiki/Cinema_magazin -
koplarovic13
tag
válasz Hopkins95 #40430 üzenetére
igen, erre várok mióta, az ismerős, ismétlődő játékos nevek, hiba a mátrixban...
Egyperces néma csendet kérek, megemlékezés, fejet lehajt
A szerződést végül november 11-én párizsi idő szerint hajnali 5.12 és 5.20 között írták alá. A megegyezés értelmében az fegyvernyugvás 11 órakor lépett életbe, vagyis a „tizenegyedik hónap tizenegyedik napjának tizenegyedik órájában”. 11 óra után a szemben álló hadseregek beszüntették a harci cselekményeket és visszavonultak a frontvonalakról.
A háború utolsó áldozatai tekintetében Henry Gunther amerikai közlegény volt 10:59-kor. -
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40411 üzenetére
Hol mondja, melyik másodpercnél? Én rohadtul nem hallom, hogy ilyet mondana. Azt mondja a sofőr, hogy a Chamondra akar rámenni miután megvan a C és lemortározza a falat, hogy tudjon rá lőni.
Torkolattűzet se látok C irányából, az amit látsz szerintem 2:01-nél az B irányából jön:
Ami 2:06-nál jön az egy épülettel délebbre van, ha kinagyítod a képet láthatod a térképen a különbséget:És persze láttam már aimbotot, igaz csak videón, de mintha nem ismernéd a legit és a rage hacking közti különbséget.
Az, hogy valaki aimbotot használ nem jelenti azt, hogy minden lövése headshot. Lehet konfigurálni az aimbot úgy is, hogy ne legyen 100%-os találati aránya, sőt így érdemes, ha nem akar valaki lebukni.
Vannak akik e-sport versenyekre is simán eljutnak vele és elég nehezen detektálhatóak, ki kell elemezni kockáról kockára amit csinálnak, mert annyira ügyesen rejtik a dolgot.
Pár éve volt egy CS:GO botrány amit egyébként egy itteni hardveraprós csaló követett el.Ha valaki láthatatlan meg ilyen 180/0 K/D-ket csinál az már leszarja, ha lebukik, vagy mert nem érdekli, vagy mert tudja, hogy úgy se lesz következménye.
[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40408 üzenetére
Nem hülyéskedésből mondom azt amit mondod hanem tényleg így történ, ahogy látom másnál is voltak hasonlók.
[link]
Csak ezen a szerveren volt ilyen és elég gyakran, mióta nem játszom ott játszottam jópárszor a Sinai-n sosem volt ilyen, se egyéb más mapon. 100%, hogy ez nem bug, hanem valami hack. -
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40408 üzenetére
Ez nem csak erről a szituról szól. Éppen ezt ragadtam ki, mert ez volt ahol legjobban kidomborodva tűnt az amit mondani akartam. Ennél sokkal több, más eset volt, ami nem lehet véletlen.
Amúgy meg honnan a tökömben tudta, hogy kinek mondja? Meg, hogy merre volt? Van két ember akinek mondhatja, egy 180 fokos szög, ahova nézni lehet és hogyhogy hogynem a csávókám egyőből abba a 10%-os szögbe néz ahova a másik gondolja. De tényleg nézem a felvételt 5 percet és több ilyet találok.
Pl 2:07-nél honnét látja, hogy ott van valaki? Teljesen más irányba néz, a térképen se látszik senki, majd hirtelen valami titkos motivációtól vezérelve odahúzza a célkeresztet és pontosan ott megáll ahol az ellen van, majd lő. Nem leng túl se jobbra se balra, hanem csinál egy snapkillt. Na ezt hívják úgy, hogy aimbot! -
VinoRosso
veterán
válasz Hopkins95 #40404 üzenetére
Pl itt 9:55-nél mondja a csóka, hogy lát két katonát majd leágyúzza őket. A térképen látszik, hogy amikor ezt mondja egyik sincs spotolva, a videón meg az, hogy nem is láthatja őket, mert takarja a lánctalp. Mikor megszűnik a takarás akkor is alig látni a füst miatt, a másodikat még 0.25-ös lassításban se vagyok képes kivenni. Ennek ellenére leszedi úgy, hogy közben a tank lebucskázik a gödörbe azaz kiszámíthatatlan a célkereszt mozgása. Spotolva még ekkor sincs.
Van jópár ehhez hasonló snapkill a videóban amit csak akkor lehet megcsinálni ha van egy aimbotod meg egy HUD amin minden ellenfelet látsz spot nélkül.
Ezek mellett radnom módon mellé lövöldöz a tag. Van, hogy a semmit lövi, van, hogy 10 méterekkel mellé. Úgy lő mellé, hogy nem kicsit lő mellé, hanem nagyon. Ha valaki ekkora pro, akkor hogy csinálhat ilyeneket? Nem életszerű.
Régebben szinte csak azon a szerveren toltam, mert a Sinai a kedvenc mapom, és ez volt amin 24/7-ben ment. Ha ezek játszottak mindig óriási volt az imbalance.Ilyen 40-50/1-2 -kel végeztek, de nem nagyon foglaltak csak lőtték poénból az embereket. Egy időben folyton azt csinálták, hogy elvitték ilyen 7-800 - 200-ig az állást, aztán átültek a gyengébb csapatba és megnyerték 600 pont hátrányból. Láthatóan szivatják a jónépet, olyan soha nem volt, hogy a fele beült volna az egyik csapatba a fele meg a másikba, hogy legyen némi balance.
Aztán jöttek a további furcsaságok. Pl kikerültek alólam a járművek, a ló. Pl megyek G-ből az F-re és eltűnik alólam a páncélkocsi és kirak a sivatag kellős közepén a játék.
Amikor elkezdett egyre jobban menni a játék és sorozatban az élen végeztem elkezdtek menet közben átpakolgatni a vesztes csapatba, de folyamatosan. Először azt hittem csak auto balance, de amikor már 2 hete minden nap ez ment akkor már nem tudtam arra gondolni.Szerintem zavarhatta őket, hogy nem tudnak az élen végezni, ha nem foglalnak célpontot.Aztán rámentem az üres célpontokra, mivel azokból hagytak jópárat és így könnyű volt foglalni még a loser teamben is. Ekkor álltak rám a repülőkkel, de úgy igazán. Eleinte nem figyeltem spawn után 5-10 mp és jött felülről a halál. Aztán észrevettem, hogy egy viszonylag szabályos patternben repülnek és ha arra alkalmas fedezékbe vonulok úgy, hogy mikor lecsap ne tudjon meglőni, akkor amikor elmegy hátulról le lehet szedni a repülőket AA rockettel.
Itt telhetett be náluk a pohár, mert ezután elkezdett sorozatban ledobálni a szerver, ennyi üzenet: hogy server disconnected azt cső. Ezzel már nem tudtam mit kezdeni, úgyhogy azóta nem játszok ezen a szerveren, de nem bántam meg. Mióta nem ott játszok jól láthatóan megugrottak a statjaim.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Hopkins95 #40395 üzenetére
4 óra 14. percnél látható a jóember mesterkedése.
Szerver kérdésben benne lennék, de úgy, hogy építeni kellene.
A jelentés hogyan működik? A Battlelog-ban nem tudok bejelentkezni, holott a BF4-nél simán ott jelentettem a jótétlelkeket...
[ Szerkesztve ]
-
koplarovic13
tag
válasz Hopkins95 #40389 üzenetére
igazán mi szomorít el?
az idő múlásaOn October 27, 2019 I'm going to shutdown the P-Stats Network.
In 2005 the first website started and in 2011 the P-Stats Network was formed to provide the most detailed player statistics for various multiplayer games.
2017 BF1Stats was the last addition to the P-Stats Network.
You might have noticed, that there were no updates for over a year to any website of the network.
This is mostly because my life has shifted and I don't have so much time anymore to maintain so many websites.
I learned a lot by developing and running such data intensive applications.
I would like to thank the Community and Electronic Arts for the motivation they have given me over the years to invest my youth into these projects.
I would like to apologize to all the website visitors and API users, that depend on the P-Stats services.
The END.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]