- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
-
Mobilarena
Azt hiszem a harangszo mar mindent elöntött eme jatekról,amugy eleg jo akciojateknak tunik, amelyben batmankent kell majd rendet tennünk a varosban.Kisse nagy reklamja volt,az Nvidianak koszonhetoen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
válasz
pityeszka #393 üzenetére
Váratlanul megoldódott...kb. 1,5 órát mászkáltam kinn a semmiben, még Batman rejtekhelyére is bementem, de mondom, azon kívül, hogy bármi lényegeset csináltam volna, egyszer csak bevillant az "F" betű a kérdéses csatornanyílásnál, így továbbmentem. Pedig éppen kezdtem feladni, hogy na jó, akkor ennyi volt....
Ki érti a számítástechnikát? -
PirosHello
senior tag
Sziasztok
A botanikus kertben vagyok, miután kikapcsoltam az áramot 3x a kódolóval, utána átbújtam egy lyukon, (alattam, egy kesztyű,, meg egy szemüveg volt), utána átmentem egy termen, ahol egy híd kötelét le kellett vágni, majd továbbmentem egy romos helyre, kétszer felmásztam, és előttem fent van egy kis alagút, ahova nem tudom magam fellőni
AYoutube videóján simán fellövi magát a játékos srác [link]
a 3:17 nél felmegy, nekem az F betűt áthúzza, így nem tudok továbbmenni. Ötlet, segítség? Plz! -
PirosHello
senior tag
Érdekes, mert ATI kártyával
szerettem volna kipróbálni a játék demóját. A telepítés után meg kapok valami hibaüzenetet a .NET Framework keretrendszertől, hogy az Int32-nek egy érték vagy túl sok, vagy túl kevés, ezért nem indul az alkalmazás. Puff
Próbáltam driver újratelepítéssel, rendszerfrissítéssel, mindig ua. az üzi.
Vista 32bit (Business SP1), ATI 4890 kártya. Lehet hogy ATI-n nem is fog futni? De itt a PH! tesztben futott ATI kártyán is....Ráadásul Demó, tehát nem a crackelt, teljes játék, amit megértenék (pfuj
) Hát ezután már a teljes játékot pláne nem veszem meg, ha már a demó sem indul el....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest