- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
tremor
tag
Legjobb az egészbe hogy így se jó , mert egy munkahelyre kellene,ami ugye jogilag nem nyert hangszórót kategóriába tartozik..
-
tremor
tag
nos a #106-nál azt próbáltam elmondani hogy, telepítő lefut,azonnal indul,de batch-bol parancsal ki is veszem futásból,és így tovább tud futni a bat fájl.Ha (nem kritikus) rendszerfolyamatot akarok kivenni futásból,Taskkill-parancsal,folyamatazonosító,vagynév megadással ki lehet venni ,és vissza is lehet tenni futásba,ezt akartam felhasználni de nem sikerült.úgy gondoltam gyorsan megcsinálom a bat fájlt,esetleg exe-t csinálok belőlle,és milyen jól fog kinézni a dolog.....
-
tremor
tag
alaphelyzet mondjuk 4mappa 1setup a 4-mappában vannak a program frissítései,a setup ugye meg a telepítő..
@echo off
setup.exe
cd 1map
1.exe
cd ..
cd 2map
2.exe
cd ..
stb setup.exe-telepítő végzett,futna tovább a bat fájl,de a telepített progi elkezd futni szétveri az első frissítés indítását.
#106)-os hozzászólást ha megtudnád nézni. -
tremor
tag
Csak kiváncsi lennék meg lehet e csinálni bat fájlba,én a programba túrtam bele,amikor lemegy tray-ba és futni kezd,ugy ahogy van kivettem a progibol.....
-
tremor
tag
(#106)-re megkérdezném hogy hogyan oldottátok meg volna??
-
tremor
tag
na ez egy jó hely
köszönöm a "segítséget"
így már sikerült megoldanom__łł
-
tremor
tag
UP
-
tremor
tag
Sziasztok_
kérdésem a következő lenne_csináltam egy bat filét egy telepítöhöz,a lényege az a dolognak,hogy a setup 6 különböző részből áll sorban behívom az exéket ...
megy is minden rendesen de az egyiknél azonnal futásba teszi magát,hogyan tudnám kiszedni...Taskkilll nem megy hiszen nem rendszerfájlról van szó...programkódnév,folyamatazosítót próbáltam de nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest