Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Nem lesz idén iPhone 18
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tremor
tag
Legjobb az egészbe hogy így se jó , mert egy munkahelyre kellene,ami ugye jogilag nem nyert hangszórót kategóriába tartozik..
-
tremor
tag
nos a #106-nál azt próbáltam elmondani hogy, telepítő lefut,azonnal indul,de batch-bol parancsal ki is veszem futásból,és így tovább tud futni a bat fájl.Ha (nem kritikus) rendszerfolyamatot akarok kivenni futásból,Taskkill-parancsal,folyamatazonosító,vagynév megadással ki lehet venni ,és vissza is lehet tenni futásba,ezt akartam felhasználni de nem sikerült.úgy gondoltam gyorsan megcsinálom a bat fájlt,esetleg exe-t csinálok belőlle,és milyen jól fog kinézni a dolog.....
-
tremor
tag
alaphelyzet mondjuk 4mappa 1setup a 4-mappában vannak a program frissítései,a setup ugye meg a telepítő..
@echo off
setup.exe
cd 1map
1.exe
cd ..
cd 2map
2.exe
cd ..
stb setup.exe-telepítő végzett,futna tovább a bat fájl,de a telepített progi elkezd futni szétveri az első frissítés indítását.
#106)-os hozzászólást ha megtudnád nézni. -
tremor
tag
Csak kiváncsi lennék meg lehet e csinálni bat fájlba,én a programba túrtam bele,amikor lemegy tray-ba és futni kezd,ugy ahogy van kivettem a progibol.....
-
tremor
tag
(#106)-re megkérdezném hogy hogyan oldottátok meg volna??
-
tremor
tag
na ez egy jó hely
köszönöm a "segítséget"
így már sikerült megoldanom__łł 
-
tremor
tag
UP

-
tremor
tag
Sziasztok_
kérdésem a következő lenne_csináltam egy bat filét egy telepítöhöz,a lényege az a dolognak,hogy a setup 6 különböző részből áll sorban behívom az exéket ...
megy is minden rendesen de az egyiknél azonnal futásba teszi magát,hogyan tudnám kiszedni...Taskkilll nem megy hiszen nem rendszerfájlról van szó...programkódnév,folyamatazosítót próbáltam de nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- Lian Li TL Led 120 fehér eladó
- Thinkpad X13 Gen2 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
na ez egy jó hely
köszönöm a "segítséget"