Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Az alábbiakban kérnék segítséget:
Kellene egy olyan fájlt írnom, ami be tud másolni egy fájlt, win7 alatt, rendszergazdai jogosultság mellett.
Megírtam a programot, gondoltam jobbgomb, futtatás rendszergazdaként majd elintézi.
De nem
Nem tudok fájlt létrehozni a program files mappában. Nézegetem, de nem jövök rá, hogy is kellene megoldani...Plusz nem ide tartozik, de valaki tud abban segíteni, milyen programmal lehet windows alól telepedő programokat létrehozni, ami még esetleg ingyenes is? (exe vagy msi fájl, ami mondjuk telepít x mappába, beteszi a start menübe, stb stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudok fájlt létrehozni a program files mappában. Nézegetem, de nem jövök rá, hogy is kellene megoldani...