- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
remi67
tag
Ja persze.
Mikor meg lett a cucc rendelve akkor "5-7 workig day" állt a terméklapon, gondoltuk lesz belőle 15 naptári nap, az még pont belefér (volt amikor aliról ennél hamarabb kaptam meg tracking meg minden szar nélküli filléres csomagot). Hát ezeknél nem fér bele az 5-7 working day a 15 naptáriba, ami amúgy 2 nappal a shipped mail kiküldése után varázslatos módon 7-15 napra változott, de már az is minimum gyanús, amennyire tudom a GLS szinte sose hozza meg egy héten belül (van amikor napokat ül a depóban).
Ez a társaság inkorrekt annyi már biztos. Ráadásul igazából nincs is tracking hozzá, ennyi erővel az is lehet, hogy még le gyártotta beszállító a cuccot csak kértek egy számot a GLS-től. -
remi67
tag
A banggood bekaphattya az összes f.....mat, 08.04 óta ugyanott tart egy GLS-es csomagszám:
Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe; csomagot még nem adták át a GLS részére.Az már biztos, hogy ettől a bandától a büdös életben nem rendelek még1X semmit.
-
remi67
tag
Köszi.
Mondjuk közben a terméklapon az 5-7 napot kicserélték 7-15 napra.
Hááát, ez nagyon kínia belpiacos telefon (Ulefone power), de megnéztem, ezek itt azt mondják, hogy mind a 3 hazai szolgáltatóval működik. -
remi67
tag
A banggoodról még sose rendeltem, ez az első kísérletem. (Igaz nem is az enyém, de a lányom helyett én intézem.)
Szal. vasárnap este rendeltünk egy telefont, occsó, kínai belpiacos, eju prájoriti lájn. Hétfőn meg is jött a "shipped" email, de az a csomagszámon túl érdemi információt nem tartalmazott. A csomagszámot a parcelsapp beazonosította még hétfőn mint GLS csomagot, ezután már a magyar GLS keresője is megtalálta, na de viszont azóta nem változott semmi:
Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe; csomagot még nem adták át a GLS részére.
Illetve annyi változás van, hogy a parcelsapp már két soron is hozza ugyanezt:
http://parcelsapp.com/en/tracking/612806785655Ennek így kell lennie vagy máris szopóágon vagyunk? (A banggood 5-7 "working day" szállítást ígért a terméklapon. "Expected delivery date:" 2019-08-28 05:02:19
Úgy kalkuláltunk, hogy legkésőbb a jövő hét végéig meg kellene jöjjön, de már most úgy látom, hogy ebből pofáraesés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest