Hirdetés
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló emberek. Megint én Az a helyzet, hogy: Megrendeltem a telefont és ki if fizettem
28-án, de még nem hitelesítették. Útközben kifogytak. Jelenleg nem vásárolható a telefon,
csak van egy gomb amit megnyomva küldik majd az e-mailt, ha lesz raktáron. Most akkor mi a helyzet?
Gondolom mivel nem lettem lehitelesítve, így én nem vagyok benne a rendelési listában.. szóval meg
kell várnom mire újra vásárolható lesz a telefon. Nyugtassatok meg, hogy ez nem így van! Írtam,
ma nekik, de gondolom csak hétfőn fognak jelentkezni. :/ Mi tévő legyek? Nagyon nyugtalan vagyok,
hogy most akkor mikor lesz hitelesítve, vagy elküldve.Milyen gyorsan töltik újra a raktárt? Tud valaki valamilyen infóval szolgálni?
Érdekelne valakit, ha létrejönne egy Banggood magyar csoport? Mégis könnyebb lenne ott tapasztalatokat cserélni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lenne egy kis gondom.. Nem enged fizetni, 129,33e-t kellene, de azt mondja nincs elég pénz a számlán. Viszont van rajta 133 eu. Mit tegyek?
-
törölt tag
Rendben, köszönöm Am erről a nyomonkövetéses dologgal kapcsolatban.. Ezt kérni kell, vagy kapod a csomaggal a számot, ja és ennek mi is a pontos megnevezése?
-
törölt tag
Először szeretnék rendelni bangodról. Egy telefonról lenne szó, Doogee F5. Ára 130eu. Az szeretnem kérdezni, hogy a szállítási dijon kívül kell fizetnem vámot a határon való atlepesert? Szerbiába jönne a csomag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest