Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
imis
senior tag
Amit a cseh raktár soha nem szállított le, az aliról rendelve, spanyol raktárból 6 nap alatt megérkezett úgy, hogy a karácsony is benne volt. Ezek után ha csak nagyon ráér a cucc és nagyon olcsó, akkor rendelek a banggoodról.
-
imis
senior tag
válasz
kenand #19258 üzenetére
ez az etetés, igérgetni tudnak,
nekem 7-én "megkezdték" a csomagolást, utána jött egy spamlevél, amiben azt írták, hogy nem jó a címzés, 3 x egyeztettem az új címet, mindig úgy csináltak, mintha előtte nem egyeztettünk volna (a régire egyébként már kaptam tőlük csomagot, tehát nem volt rossz a cím) 20-a körül értesítettek, hogy nincs raktáron a termék várjak türelemmel. Akkor visszakértem a pénzem. Egy akkuval is így jártam, hogy elkezdték csomagolni és egy hónap után megérkezett cseh raktárból. Szóval minden levélváltás az időhúzásról szól. Be kell ígérni nekik, hogy Paypal refund lesz, mivel nem teljesítették idő lejártával sem a szállítást és nem is tudják igazolni a feladást. (Aliexpressen is van eu szállítás és olcsóbb is) -
imis
senior tag
válasz
Arween #19252 üzenetére
Nem biztos, hogy a cseh raktárból megjött volna gyorsabban. ;) nekem onnan 1 hónap alatt jött meg egy akku. A routerem meg soha, 2 hét után jelezték hogy nincs raktáron, addig meg azt írta az állapotra, hogy megkezdték a csomagolást. A cseh raktárt el kell felejteni, ha jót akarsz magadnak. De lehet a bg-t is. :(
-
imis
senior tag
válasz
kenand #19233 üzenetére
Nekem az egyik cseh raktáros cucc 1 hónap után jött meg. A másikat 2 hétig csomagolták a track szerint mire sajnálattal közölték, hogy elfogyott. Kértem spanyol szállítást, csak úgy megy, hogy lemondom és újra rendelem. Megrendeltem, de közben kiderült, hogy igaz nem írták de a router csak kínai nyelvet tudja. Gyorsan lemondtam, így most kettő árát várom vissza, de többet banggoodtól nem rendelek. Megrendeltem az aliról tegnap kb ezressel olcsóbban és még a jövő hétre ígérik a szállítást. A banggood nagyon lefele megy minőségben és megbízhatóságban is.
-
imis
senior tag
A cseh vagy a spanyol raktár jobb? Spanyolt még nem próbáltam, de a cseh már kétszer megszivatott. Egyik 1 hónap alatt jött meg, a másikra 3 hét "csomagolás" után szóltak, hogy nincs raktáron.
-
imis
senior tag
válasz
hattrickuser #7433 üzenetére
Pár nap kell az ilyennek, pláne ha központilag intézi a a BG (azaz kötegelten indít), -+ idő, hogy könvyveljék a számládon. Az aliról nekem 2 hét alatt jött vissza. A Geek-ről egy hét pp-vel.
Bocs, most néztem, hogy régebbi, mindenképpen rá kell kérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest